Skip to main content

Tips 2023, Mars

Endre antall linjer som vises for meldingsforhåndsvisning i Outlook 2013

Som standard viser Outlook bare en linje med forhåndsvisningstekst per e-post, dette gjør det noen ganger vanskelig å fortelle to e-postmeldinger fra hverandre.

Slik aktiverer eller deaktiverer du påminnelsen om glemt påminnelse i Outlook 2013

Outlook har en funksjon som kan forsøke å oppdage om du har glemt å legge ved det svært viktige dokumentet til e-posten din. Enten du liker det eller ikke, her er hvordan du kan aktivere og deaktivere den.

Hvordan lage startskjermen Del skrivebordsbakgrunnen på Windows 8.1

I Windows 8.1 har du muligheten til å gjøre startskjermbildet bruk skrivebordsbakgrunnen som bakgrunn. Slik aktiverer du det.

Slik viser du Google / Gmail-kontakter i OS X-kontakter App

Kontakter-appen på OS X er ikke veldig interessant, men hvis du kan bruke den til å vise Gmail-kontaktene dine, blir den litt bedre. Heldigvis er det ganske enkelt å legge til Google / Gmail-kontaktene dine, men du må klikke musen et par ganger og kanskje stikke på det gamle tastaturet en eller to ganger for å skrive inn e-postadressen og passordet ditt.

Slik endrer du datamaskinens navn på Mac OS X

Når du deler ting frem og tilbake mellom datamaskinene dine, begynner navnet på disse datamaskinene faktisk å matter - i mitt tilfelle oppgraderte jeg meg til en ny MacBook Air fordi min gamle har en død skjerm og er ute av garanti, så jeg gjort det til et skrivebord med en ekstern skjerm. Det var da jeg fikk en feil at mine to Macer hadde samme navn. Oops! Heldigvis er det en ekstremt enkel løsning.

Slik fikser du Flash-videoer uten å ha noe lyd i Chrome på Mac OS X

Min nye MacBook har hatt et merkelig problem i det siste - for noen grunn er det ikke noe lyd når jeg spiller en nettvideo i Chrome. Det er ikke noe galt med Chrome, eller lyden, men det virket bare ikke. Etter noen graving fant jeg ut at det bare er Flash-relatert.

Slik stopper du OS X fra å endre skjermens lysstyrke automatisk

Etter å ha fått en ny MacBook Air og besluttet å prøve OS X for en stund, begynte jeg å lure på hvorfor batteriet ville plutselig begynne å dø veldig fort, men bare da jeg satt på kjøkkenbordet. Det var da jeg la merke til at lysstyrken på skjermen ble endret på egenhånd … og innså problemet.

Slik deaktiverer du det ubrukelige dashbordet på Mac OS X

Etter at jeg fikk den nye MacBook Air med fantastisk batterilevetid bestemte jeg meg for å gi OS X et øyeblikk for å se hvordan jeg likte det. Om lag 34 sekunder senere møtte jeg min første irritasjon: Den dumme Dashboard-funksjonen er bare helt ubrukelig. Slik deaktiverer du den.

Hvordan trekke ut ZIP-filer ved hjelp av PowerShell

Windows inkluderer muligheten til å pakke ut arkiver og til og med avsløre denne funksjonaliteten programmatisk via COM. Slik gjør du det.

Slik knytter du individuelle e-postkontoer til startskjermbildet i Windows 8

Visste du at den moderne UI Mail-applikasjonen som følger med Windows 8, lar deg ringe postkontoer til startskjermbildet?