Hvordan stoppe Amazon-annonser fra å stalking deg rundt på nettet

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe Amazon-annonser fra å stalking deg rundt på nettet
Hvordan stoppe Amazon-annonser fra å stalking deg rundt på nettet
Anonim

Har du noen gang lagt merke til hvordan Amazon annonser Følg deg hvor du går over internett? Har du noen gang lurt på hvorfor Amazon viser annonsene til ting du faktisk vil kjøpe? Dette skyldes at de følger deg og dine internettaktiviteter og oppførsel. Rett fra Amazon-søkene dine til det du ser, lagres alt i databasen, og brukes til å vise deg målrettede annonser.

Amazon hevder at de ikke selger informasjonen til noen tredjepart, de bruker seg selv til å betjene deg med bedre relevante annonser. Faktisk er dette gjort bare for å hjelpe deg med å velge det produktet du ønsker, men blir faktisk irriterende til tider, og vi vil bare ikke at Amazon skal vise oss annonsene overalt på internett.

Image
Image

Stopp Amazon-annonser fra å stalking deg på nettet

Heldigvis er det vei ut til dette problemet. Du kan enkelt velge bort disse annonsene og stoppe Amazon for å følge deg over hele Internett.

Det er veldig enkelt, og du kan gjøre det med bare noen få klikk. Bare besøk amazon.com/adprefs i nettleseren din og velg " Ikke personliggjøre annonser fra Amazon for denne nettleseren"Som ditt valg.

Husk at denne innstillingen er ferdig bare din nåværende nettleser. Hvis du bruker en annen nettleser, kan du igjen se de målrettede og tilpassede annonsene fra Amazon og dets tilknyttede nettsteder.

Alternativet er valgt til "Personlige annonser fra Amazon"Som standard og dette er grunnen til at du får de personlige og målrettede Amazon-annonsene overalt hvor du går på internett.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke se de personlige annonsene, vil Amazon slutte å vise deg produktene som ligner på det du lette etter. Du kan se Amazonas annonser, men de kan eller ikke være i henhold til din smak og interesse. Innstillingene styres også via HTTP-informasjonskapslene dine, så hvis du sletter informasjonskapslene, må du endre innstillingene på nytt for å velge bort de tilpassede annonsene.

Videre, hvis du ikke vil at Amazon skal spore nettleserloggen, kan du også velge det. Du kan raskt slette Amazon Browsing History for å unngå at Amazon sporer Internett-aktivitetene dine.

Les neste: Hvordan stoppe Google-annonser fra å følge deg rundt på Internett.

Andre lignende innlegg som kan interessere deg:

  1. Stopp Yahoo fra å vise personlige annonser
  2. Administrer Facebook-annonseinnstillinger, og avmerk deg for annonsesporing
  3. Stopp Amazon-annonser fra å stalking deg rundt på nettet
  4. Stopp Google Annonser fra å følge deg på Internett
  5. Administrer og personliggjøre annonseinnstillinger i Microsoft-produkter.

Populært emne