TechNet Diskspd: Et Performance Benchmarking Tool

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

TechNet Diskspd: Et Performance Benchmarking Tool - Hvordan 2023
TechNet Diskspd: Et Performance Benchmarking Tool - Hvordan 2023
Anonim

Systemer som kjører Windows OS, kan bruke den nyeste versjonen av Diskspd, et funksjonsrikt og allsidig lagringsprøveverktøy fra Microsoft TechNet, ideelt for syntetisk lagring av undersystemtesting og validering. For å være presis, et resultat benchmarking verktøy. Vanligvis brukes åpen kildekode-applikasjon når du planlegger å opprette nytt lagringsplass eller en ny server. I tillegg kan den tas i bruk når du lager store endringer i lagringen. Å gjøre verktøyet er enkelt.

Image
Image

TechNet Diskspd - Et Storage Testing Tool

Diskspd is a feature-rich and versatile storage testing tool, Diskspd combines robust and granular IO workload definition with flexible runtime and output options, creating an ideal tool for synthetic storage subsystem testing and validation.

Bare last ned den kjørbare filen fra TechNet. Verktøyet er gitt som en enkelt zip-fil (siden den er en åpen kildekode-applikasjon, kan den endres som en ens preferanse. Kilden er tilgjengelig på GitHub for de som er interessert) og trekker ut arkivet til filsystemet ditt. Etter unzipping finner du versjoner for x86, x64 eller AMD-baserte systemer.

Kjør deretter verktøyet via en kommandolinje. For å gjøre det, trykk på Windows-tasten, skriv cmd.exe, hold nede Skift og Ctrl, og trykk Enter-tasten i slutten.

For en liste over alle programalternativer, kjør:

diskspd.exe -?

Du kan bruke kommandoen diskspd.exe c: å kjøre en 10 sekunders test på stasjon c på datamaskinen ved hjelp av standardparametere.

Diskspd høydepunkter inkluderer:

  • Variabel lese / skrive IO prosentinnstillinger
  • Synkronisering og sporing av funksjonalitet
  • Evne til å målrette fysiske disker i tillegg til partisjoner og filer
  • Tilpassede CPU-affinitetsalternativer
  • Forbrukbart XML-utgangsalternativ

Diskspd henter informasjon om CPU bruk under testen, samt totalt, les og skriv IO.

For mer informasjon og hvordan du bruker dette verktøyet, besøk TechNet Gallery.

Populært emne