TheFolderSpy lar deg spore alle aktiviteter i en hvilken som helst mappe

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

TheFolderSpy lar deg spore alle aktiviteter i en hvilken som helst mappe
TheFolderSpy lar deg spore alle aktiviteter i en hvilken som helst mappe
Anonim

Anta at du har 10 delte mapper, som du bruker til å dele filer mellom hjemmedatamaskinene dine. Nå, selvfølgelig, da tallet er stort nok, kan du glemme aktivitetene i de delte mappene. På den annen side gir Windows ikke noe valg for å spore alle aktiviteter i en hvilken som helst mappe. Dette er hvor TheFolderSpy kommer inn.

Folder Spy fungerer noe som funksjonen til Google Disk som viser hver aktivitet som gjøres av brukere. Dette verktøyet vil gi deg en varsling hvis noen filer i en overvåket mappe er redigert, lagt til eller slettet. Det er en veldig enkel å bruke programvare, som er tilgjengelig for Windows 10 og andre nyere versjoner. Denne bærbare programvaren er liten, men likevel veldig nyttig og viser alle aktivitetene i sanntid. Det er også mulig å få en loggfil i en hvilken som helst mappe slik at brukerne kan sjekke endringene senere.

TheFolderSpy app

For å bruke TheFolderSpy til å spore alle endringene i en mappe, last den ned først. Deretter pakker du ut og åpner den. Etter det må du klikke på Legg til element knappen for å velge mappe slik at den kan begynne å spore.

Etter det får du en skjerm som ser noe ut som følgende bilde:
Etter det får du en skjerm som ser noe ut som følgende bilde:
Du må nå legge til mappebanen (velg mappe).
Du må nå legge til mappebanen (velg mappe).

Spor, oppdag eller overvåke endringer i mappe

Pass på at Overvåk undermapper alternativet er krysset. Ellers vil du ikke få et godt resultat.

Generelt sporer FolderSpy hele mappen. Men hvis du ønsker å spore bestemte typer filer i en mappe, velg du utvidelsen. For eksempel, hvis du vil spore alle TEXT-filer, bare skriv inn.txt eller hvis du vil spore Word-filer, må du skrive inn.docx og så videre. Du kan inkludere så mange typer filer som du vil bruke dette alternativet.

Det er et annet nyttig alternativ som lar deg ekskludere en bestemt fil som skal spores. Etter å ha gjort alt, bare klikk på FERDIG knapp.

Etter at du har konfigurert alt, begynner du å se alle endringene slik:

Image
Image

Noen ganger vil du få " slettet"Tekst selv når du ikke har slettet noe fra den mappen. Dette skjer fordi TheFolderSpy viser "Cut" som "Delete". Det betyr at når du vil kutte noen fil eller mappe fra den valgte mappen, får du "Slettet" varsel i TheFolderSpy-vinduet.

Hvis du vil, kan du laste ned TheFolderSpy fra her.

Populært emne