De beste nettstedene for å utvide din vitenskapelige kunnskap

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

De beste nettstedene for å utvide din vitenskapelige kunnskap - Blog 2023
De beste nettstedene for å utvide din vitenskapelige kunnskap - Blog 2023
Anonim
Hvis du har en tørst etter vitenskapelig kunnskap, er det mange nettsteder som kan begynne å slukke den tørsten. Fra nyheter om vitenskapelige funn for ressurser til undervisning i vitenskap, kan du finne et vell av vitenskapelig informasjon på nettet.
Hvis du har en tørst etter vitenskapelig kunnskap, er det mange nettsteder som kan begynne å slukke den tørsten. Fra nyheter om vitenskapelige funn for ressurser til undervisning i vitenskap, kan du finne et vell av vitenskapelig informasjon på nettet.

Foredrag av det nasjonale vitenskapsakademiet (PNAS) i USA

PNAS publiserer banebrytende forskningsrapporter, kommentarer, vurderinger, perspektiver, colloquium-dokumenter og handlinger fra akademiet som dekker biologiske, fysiske og samfunnsvitenskapelige fag. Nettstedet inneholder fulltekst, figurer, tabeller, ligninger og referanser av alle artikler i PNAS fra 1990. PNAS er tilgjengelig ved abonnement ukentlig i utskrift, og daglig online før den trykte versjonen i PNAS Early Edition. For enkeltpersoner bare i online Early Edition-format, koster det $ 215 / år. For mer informasjon om hva som er inkludert i abonnementet og for flere abonnementsrater, se deres Om side og deres priser side. Hvis du ikke vil abonnere, kan du fortsatt få tilgang til innholdsfortegnelsene, abstrakte, fulltekstsøk og alt innhold eldre enn 6 måneder uten kostnad og uten registrering.

Se også National Academy of Sciences nettsider.

Image
Image

Amerikansk Forening for Forbedring av Vitenskap (AAAS)

Den amerikanske foreningen for vitenskapelig fremskritt, eller "Triple A-S", er en internasjonal, profesjonell, ideell organisasjon dedikert til utvikling av vitenskap, engineering og innovasjon over hele verden til fordel for alle mennesker. Deres mål er å styrke kommunikasjonen mellom forskere, ingeniører og publikum, styrke og diversifisere arbeidskraften for vitenskap og teknologi, fremme og forsvare vitenskapens integritet og bruk, og fremme opplæring i vitenskap og teknologi for alle. AAAS publiserer tidsskriftet Vitenskap, samt mange vitenskapelige nyhetsbrev, bøker og rapporter. Vitenskapen har en estimert totalleser på en million.

Leksjoner og verktøy for utdanning av K-12-barn finnes på deres ScienceNetLinks-nettsted.

Image
Image

ScienceStage.com

ScienceStage.com er en online portal for avansert undervisning i vitenskap og vitenskapelig forskning. De tilbyr et virtuelt konferanserom, forelesningshall, laboratorium, bibliotek og et møtested for presentasjon og overføring av vitenskapelig kunnskap. Nettstedet gjør det mulig for forskere, forelesere, akademikere, studenter og utøvere av alle typer å presentere og dele vitenskapelig kunnskap gjennom bruk av streaming av lyd og video, tekstdokumenter og klassiske fellesskapsfunksjoner som chat, e-post og blogger.

Image
Image

VitenskapDaglig

VitenskapDaglig er en av de mest populære vitenskapsnyheter på nettet og dekker å bryte vitenskapelige nyheter og de nyeste vitenskapelige funnene. Du kan få tilgang til over 65 000 forskningsartikler, 15 000 bilder, 2500 encyklopedioppføringer, 1500 bokanmeldelser og hundrevis av utdanningsvideoer gratis, uten abonnementsavgift. De bryte nyhetene og funksjonene, som dekker funn i nesten alle vitenskapelige emner fra astrofysikk til zoologi, oppdateres flere ganger om dagen, syv dager i uken. Verdens ledende universiteter og forskningsorganisasjoner bruker ScienceDagligå spre sine forskers funn til et bredere publikum, og presentere de beste vitenskapshistoriene.

Du kan registrere deg for ScienceDagligE-post nyhetsbrev og / eller deres RSS-feed for å motta varsler om viktige vitenskapelige funn.

Image
Image

Science News

Science News er et prisbelønt, nyhetsmagasin som publiserer konsise, nøyaktige, rettidige artikler om alle områder av vitenskap og dekker viktig og fremvoksende vitenskapelig forskning. Du kan abonnere på Science News i print, online digitalt format, og på Kindle og iPad. Den distribueres også i lydformular på Audible.com i et 1 måneders abonnement eller 12 måneders abonnement. Du kan også søke etter Science News på den hørbare siden for å finne enkeltproblemer du kan kjøpe.

Image
Image

New York Times Science News

New York Times har en spesiell vitenskapsside som dekker dagens vitenskapelige hendelser om miljø og rom og kosmos.

Image
Image

NOVA

NOVA er den mest watched dokumentar-serien på offentlig fjernsyn og den høyest karakteriserte science-serien på fjernsyn og har vunnet mange store TV-priser, noen ganger. Det er et science show for "nysgjerrige mennesker som utforsker interessante spørsmål." Hvert show dekker et enkelt emne som viser seg å være av stor interesse for seere i et uavbrutt, timelangt program. Hvis du fortsatt er sulten for mer informasjon om emnet, har hvert show et nettsted som skal følge med som tilbyr artikler, intervjuer, personlige essays, lysbildefremvisninger, 360 ° panoramabilder og interaktive funksjoner.

Image
Image

Hvordan ting fungerer

Hvordan ting fungerer gir forklaringer til tusenvis av emner, slik at du kan utforske hvordan den naturlige verden fungerer, samt emner innen engineering, rom, militær teknologi og fysikk, blant mange andre.

Du kan få daglige varsler om de nyeste artiklene gjennom deres RSS-feed, samt å finne ut om artikler om bestemte emner. HowStuffWorks er også tilgjengelig som en iPad-app, en iPhone-app og en Android-app.

Image
Image

National Public Radio (NPR)

National Public Radio (NPR) lager og distribuerer nyheter, informasjon og musikk til et nettverk av nesten tusen uavhengige stasjoner.De har en spesiell vitenskapsside på deres nettside med vitenskapelige nyheter og informasjon om mange emner, for eksempel miljø, energi, rom, teknologi og forskningsnyheter.

Abonner på deres science podcast RSS-feed for å bli varslet om podcaster som dekker de nyeste helsemessige og vitenskapelige nyheter som du kan laste ned i MP3-format. Du kan også bygge din egen tilpassede podcast av ulike emner, musikk, personligheter og andre NPR-programmer.

Hold deg informert ved å laste ned apper til Android, iPhone og iPad, få tilgang til et mobilnettsted i nettleseren på telefonen eller nettbrettet. Følg NPR på Twitter og vær fan av NPR på Facebook.

Image
Image

Public Library of Science (PLoS)

The Public Library of Science (PLoS) er en nonprofit utgiver av høy kvalitet, høy profil vitenskapelige og medisinske tidsskrifter der forskere og leger kan publisere sitt viktigste arbeid. Fordi deling av forskning oppmuntrer til fremgang, er tidsskriftene fritt tilgjengelige for publikum under åpen tilgangsmodellen uten avgifter for tilgang. Journaler kan leses, lastes ned, kopieres, distribueres og brukes (med tilskrivning som spesifisert av Creative Commons Attribution License).

PLoS publiserer også en blogg som gir en insider, en oversikt over hva som skjer på PLoS.

Image
Image

BioMed Central

BioMed Central er en utgiver av vitenskap, teknologi og medisin (STM) av 241 peer-reviewed, open access tidsskrifter. De opprinnelige forskningsartikler utgitt av BioMed Central er fritt og permanent tilgjengelig for offentligheten umiddelbart etter offentliggjøring.

Image
Image

Science.gov

Science.gov gir mulighet til å søke over 55 vitenskapelige databaser og 200 millioner sider med regjeringsvitenskapsinformasjon og forskningsresultater ved hjelp av ett søk. 17 vitenskapelige og tekniske organisasjoner fra 13 føderale byråer bidrar med innhold til Science.gov. Nettstedet er også en inngangsport til over 2100 andre vitenskapelige nettsteder. Wikipedia og Eureka Nyheter resultater relatert til søkeordene dine er inkludert i søkeresultatene.

Hvis du vil motta oppdateringer om nylig tilgjengelig informasjon om Science.gov i bestemte områder av interesse, kan du registrere deg for ALERTS-funksjonen. Du kan også følge nettstedet på Twitter. For å se Science.gov på mobilenheten, besøk mobilnettstedet, m.science.gov.

Image
Image

National Geographic, Science og Space

National Geographic støtter leting og oppdagelse og banebrytende vitenskapelig feltarbeid og kritiske ekspedisjoner gjennom stipendprogrammer og offentlige prosjekter. Deres Science and Space-område dekker emner innen arkeologi, teknologi, rom, den forhistoriske verden, jorden og helse og menneskekroppen.

Image
Image

Forstå Vitenskap

Forstå Science-nettstedet er en morsom, gratis ressurs som tar sikte på å kommunisere nøyaktig hva vitenskapen er og hvordan den virkelig fungerer. Det gir, i tillegg, se på de generelle prinsippene, metodene og motivasjonene som ligger til grund for all vitenskap. "De gir ressurser og strategier for K-16 lærere, slik at de kan forbedre sin vitenskapelige forståelse og styrke naturens natur i deres vitenskapelige læresetninger. Nettstedet gir også en informativ referanse som gjør det mulig for studenter og allmennheten å nøyaktig forstå naturen av vitenskapen.

Image
Image

Science News for Kids

Science News for Kids er et nettsted som ble lansert i 2003 av Society for Science & Public (SSP), som også publiserer Science News magasin. Det er ment å være en ungdomsutgave av og følgesvenn til magasinet og å informere, utdanne og inspirere barna til å forstå og sette pris på vitenskap og den viktige rollen det spiller i menneskelig fremgang.

Barn kan holde seg oppdatert med det siste innen vitenskapsnyheter ved å registrere seg for nyhetsbrevet SNK E-Blast som viser overskriften, sammendraget og nettadressen til hver Science News for Kids-artikkel som blir publisert hver uke.

Image
Image

Science Made Simple

Barn lærer ved å stille spørsmål. Noen spørsmål du, som foreldre eller lærer, vil kunne svare, noe du kanskje ikke. Nettstedet Science Made Simple kan hjelpe deg med å svare på disse spørsmålene. De tilbyr et nyhetsbrev som koster $ 11,95 for 10 utgaver av nedlastbare PDF-filer, og du kan prøve risikofri. Hvis du ikke er fornøyd med det første problemet, vil de refundere pengene dine.

Nyhetsbrevet er utviklet for barn fra 5 til 13 år og har flere ulike seksjoner skrevet på ulike vanskelighetsgrader og dybder. Hvert problem starter med et spørsmål barna kan spørre om verden rundt dem. Nyhetsbrevet fortsetter med en enkel del for de yngre barna etterfulgt av en generell diskusjon av grunnvitenskapen som trengs for å svare på spørsmålet. Mer detaljert informasjon er også inkludert om relaterte fagfag for videreutdanning. De grunnleggende vitenskapskonseptene i nyhetsbrevet kan styrkes ved hjelp av de inkluderte morsomme, trygge, barnetestede prosjektene.

Image
Image

Cool Science

Cool Science er et nettsted utgitt av Howard Hughes Medical Institute (HHMI) som gir vitenskapelig informasjon for folk i alle aldre. Det er en database med ressurser for lærere, fra leksjonsplaner og detaljerte læreplaner til opplæringsprogrammer, animasjoner og laboratorieøvelser. Opplærere kan også abonnere på Educational Resource Locator RSS-feed for å holde seg oppdatert på nye ressurser etter hvert som de blir tilgjengelige.

Det er også en del av nettstedet som lar nysgjerrige barn å utforske på sine egne svar på spørsmål de måtte ha.

Den biointeraktive delen av nettstedet gir gratis ressurser til vitenskapslærere og studenter.

Hvis du har spørsmål om medisin, humanbiologi, dyr, biokjemi, mikrobiologi, genetikk eller evolusjon, forbinder Ask a Scientist-delen deg med noen av de beste forskerne i landet som er forbundet med HHMI for å få svar på spørsmålene dine.

Image
Image

Union of Concerned Scientists (UCS)

The Union of Concerned Scientists (UCS) er en vitenskapsbasert, ideell allianse med mer enn 400 000 borgere og forskere som arbeider for å forbedre miljøet og gjøre verden til et tryggere sted. UCS-medlemmene inkluderer foreldre og forretningsfolk, lærere og studenter, og mange typer forskere. Gjennom uavhengig vitenskapelig forskning og medborgers handling arbeider de med å utvikle innovative, praktiske løsninger for å beskytte vår fremtid og fremtidens planet.

For å motta oppdateringer om nyheter, hendelsesinformasjon og varslingshandlinger, kan du registrere deg for å motta gratis e-postoppdateringer. Å gi din by, stat og postnummer sikrer at du mottar informasjon som er spesifikk for samfunnet ditt. Hvis du heller ikke vil få oppdateringer via e-post, kan du abonnere på deres RSS-feed. For en avdragsberettiget avgift kan du også bli med i UCS for å hjelpe dem med å utvikle vitenskapsbaserte løsninger.

Image
Image

Profesjonelle vitenskapelige organisasjoner

I tillegg til American Association for the Advancement of Science (AAAS) nevnt tidligere, er det andre profesjonelle organisasjoner dedikert til vitenskapelig faglig og pedagogisk utvikling.

 • Association for Computing Machinery (ACM) - Verdens største pedagogiske og vitenskapelige datasamfunn som leverer ressurser som fremmer databehandling som vitenskap og yrke
 • Institutt for elektriske og elektroniske ingeniører (IEEE) - Verdens største nonprofit, profesjonell forening dedikert til å fremme teknologisk innovasjon og fortreffelighet til fordel for menneskeheten
 • Nasjonalt forening for forskning i naturvitenskapelig undervisning (NARST) - En verdensomspennende organisasjon av fagfolk forpliktet til forbedring av vitenskapsundervisning og læring gjennom forskning
 • National Science Teachers Association (NSTA) - En medlemsdrevet organisasjon forpliktet til å fremme excellence og innovasjon innen vitenskapsundervisning og læring for alle
 • American Chemical Society (ACS) - En kongressjonelt chartret uavhengig medlemsorganisasjon som representerer fagfolk på alle nivåer og på alle felt innen kjemi og vitenskap som involverer kjemi
 • Det amerikanske institutt for fysikk (AIP) - En ideell, medlemskapsvirksomhet skapt for å fremme fremdriften og diffusjonen av kunnskapen om fysikk og dens anvendelse på menneskelig velferd
 • NESTA - En ideell, pedagogisk organisasjon hvis formål er fremdrift, stimulering, utvidelse, forbedring og koordinering av jord- og romvitenskapsutdanning på alle utdanningsnivåer
 • American Institute of Biological Sciences (AIBS) - En ideell, vitenskapelig forening dedikert til å fremme biologisk forskning og utdanning for samfunnets velferd
Image
Image

UCSF Osher Mini Medical School for allmennheten

UCSF Osher Mini Medical School for allmennheten er en fritt tilgjengelig serie av programmer presentert av UCSFs Osher Center for Integrativ Medisin som lar deg lære om helse og helsevitenskap direkte fra UCSF fakultet medlemmer og andre nasjonalt anerkjente eksperter.

Image
Image

Høyskole- og universitetsforelesninger, publikasjoner, podcaster og nettkurs

Følgende nettsteder gir forelesninger, publikasjoner, podcaster, og til og med gratis online college kurs fra noen av de beste universitetene og høyskolene.

 • Cornell Universitetsbibliotek - arXiv.org e-Print arkiv - Åpen tilgang til 774 879 e-trykk i fysikk, matematikk, datalogi, kvantitativ biologi, kvantitativ finans og statistikk
 • Princeton University - Arkiverte forelesninger - Streaming av videoer fra tidligere forelesninger
 • Princeton University - Podcasts - Opptak av offentlige forelesninger og arrangementer holdt på Princeton University
 • HarvardScience - Online publikasjon av Harvard Office of News og Public Affairs viet alle spørsmål knyttet til vitenskap ved de ulike skolene, avdelingene, institusjonene og sykehusene på Harvard University
 • ClassX - Interactive Lecture Streaming fra Stanford University
 • Virtual Professors - Gratis Online College Kurs - De mest interessante gratis online college kurs og forelesninger fra topp universitetsprofessorer og industri eksperter
Image
Image

National Technical Reports Library (NTRL)

NTRL V3.0 ble opprettet av National Technical Information Service (NTIS), et byrå for det amerikanske handelsdepartementet for å gi tilgang til en av verdens største lagre av vitenskapelig og teknisk informasjon produsert av forbundsregeringen de siste 75 årene. Oppdraget til NTIS er å fremme amerikansk innovasjon og økonomisk vekst ved å samle og formidle vitenskapelig, teknisk og teknisk informasjon. Som et ikke-bevilget føderalt byrå opererer NTIS på en kostnadseffektiv basis. NTRL V3.0 ble utviklet av Federal Science Repository Service (FSRS) som en IP-godkjent, abonnementsbasert plattform basert på åpen kildekode Fedora / SOLR-arkitektur. Det gir tilgang til over 2,2 millioner titler med over 700K digitaliserte fulltekst tekniske rapporter. Med oppdateringer på ukentlig basis vokser disse tallene kontinuerlig etter hvert som nytt innhold er oppkjøpt, og eksisterende bibliografisk innhold digitaliseres. Innholdet i NTRL V3.0 er arrangert av 39 hovedfagkategorier og 375 underkategorier. Abonnenter på NTRL V3.0 inkluderer store innenlandske og internasjonale universiteter, føderale byråer, bedrifter og bibliotekssamfunnet.

NTRL V3.0 Newsletter er en gratis digital publisering, publisert månedlig for å gi et øyeblikksbilde av innholdet i NTRL V3.0 etter emne eller tema. Registrer deg for ditt gratis abonnement i dag for å holde deg oppdatert om nytt innhold lagt til NTRL V3.0.

Hvis du har noen favoritt nettsteder for vitenskapsopplæring og ressurser, gi oss beskjed.
Hvis du har noen favoritt nettsteder for vitenskapsopplæring og ressurser, gi oss beskjed.

Populært emne