Slik streamer du Xbox One-spill på Windows 10

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Slik streamer du Xbox One-spill på Windows 10
Slik streamer du Xbox One-spill på Windows 10
Anonim

Den hotteste tingen i spillverdenen akkurat nå spiller Xbox One spill på en Windows 10 PC. Ved at vi mener streaming Xbox One-spill til en Windows 10-PC, så ja, du må ha en Xbox One. Dette er flott for de som deler en TV eller skjerm i hjemmet. Så hvis den lille søsteren vil se Barbie Adventures, eller en lillebror vil se Pokemon, kan du bare komme opp og streame alle Xbox One-spill til Windows 10-datamaskinen din.

Image
Image

Stream Xbox One spill på Windows 10 PC

Husk at denne funksjonen bare fungerer over et lokalt nettverk, slik at du ikke kan ta med din bærbare datamaskin til din venn 10 blokker nedover veien, og forvent å streame spillene dine, med mindre det er mulig å koble til ditt lokale nettverk fra en så lang avstand.

La oss få dette startet:

Kontroller at du har oppdatert datamaskinen til Windows 10. Hvis du kommer fra Windows 7 eller Windows 8.1, må oppdateringen være gratis, så kom deg til det hvis du ikke allerede har det.

Pass også på at Xbox One er koblet til Wi-Fi eller en kablet tilkobling. Vi foreslår en kablet tilkobling til enhver tid. Videre må du kontrollere at Windows 10-datamaskinen har den nyeste oppdateringen, og at Xbox One også er oppdatert til den nyeste programvareversjonen.

Her går vi:

Koble Xbox One-kontrolleren din til Windows 10-datamaskinen via USB. Vent pasienten på Windows for å installere driverne, og start deretter Xbox-appen. Opprett en Xbox Live-konto hvis du ikke allerede har det, så logg inn.

På venstre side bør det være noe som sier " Koble, "Sørg for å klikke på den. Nå velger du å legge til Xbox One fra listen over enheter som er tilgjengelige for tilkobling. Deretter klikker du på " Test Streaming", Dette er hvor Microsoft vil gå gjennom fart test for å sikre at Internett-hastigheten din er rask nok.

Til slutt klikker du på " Strøm"Og se etter som Xbox One er koblet til datamaskinen din. Du er nå klar til å streame alle dine favorittspill.

Det er så enkelt, men husk at tastaturet og musen ikke vil fungere, i det minste ikke akkurat nå. Microsoft bør utgjøre en oppdatering for Xbox One i fremtiden som støtter dette, men det er ikke sikkert om det bare vil bli designet for menynavigasjon, eller hvis spillespill vil bli inkludert i funksjonssettet.

Populært emne