De beste Skyrim Mods som faktisk legger til spill

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

De beste Skyrim Mods som faktisk legger til spill - Blog 2023
De beste Skyrim Mods som faktisk legger til spill - Blog 2023
Anonim
Image
Image

Den eldste Scrolls V: Skyrim forblir et milepælspill mer enn fem år etter den første utgivelsen. Og siden det ikke ser ut som om vi får en annen oppføring i Bethesdas RPG-serie for en stund lenger (nei, Eldste Scrolls Online teller ikke), selv den mest dedikerte Skyrim spiller kan være på utkikk etter måter å få litt nytt liv ut av det opprinnelige spillet.

Heldigvis har modders gjort vaniljeSkyrimbedre siden kampen kom ut. Og vi snakker ikke bare om å forbedre grafikken, heller (selv om grafikkmodene er kjempebra). På dette punktet er det mods som legger til nye tegn, søkenråder, fiender, magi og til og med nye områder å utforske. Hvis Skyrim begynte å føle seg litt kjedelig etter fem år, vil disse modsene få det til å føle seg frisk igjen.

Hva du trenger

Denne veiledningen gjelder for den opprinnelige PC-versjonen av Skyrim, ikke den spesielle utgaven. Det originale spillet har det beste utvalget av mods. Noen kan også være tilgjengelige for Special Edition (og noen få er også på Xbox One og PS4-versjoner), men det opprinnelige PC-spillet er fortsatt veien å gå hvis du vil tilpasse opplevelsen.

I tillegg kan noen av de mer avanserte modene ikke finnes på Steam Workshop, som er de facto-depotet (og det enkleste å bruke for nybegynnere). For mer komplisert pris, vil du oppgradere til Nexus Mod Manager fra tredjepart, som vi har vist deg hvordan du bruker her. Du vil kanskje starte med Skyrim Script Extender (SKSE), en forutsetning for mange avanserte spillmoduser. Mange av dem trenger også Mod Configuration Menu.

Et bedre brukergrensesnitt

Image
Image

Brukergrensesnittet i Skyrim er designet for å kunne brukes med både mus og tastatur og en standard konsollkontroll. Dessverre betyr det at det ikke er spesielt godt hos dem, inkludert mye kjedelig rulling og ingen reelle muligheter for organisering. Skriv inn SkyUI, det overhaltede brukergrensesnittet. Med denne installasjonen kan du søke i varen din ved hjelp av tekst, organisere elementer etter vekt når du er overbelastet, fargede ikoner for elementtyper og integrering på tvers av alle butikk- og overførbare menyer.

Nye følgere

Image
Image

Følgersystemet er en stift av Bethesda RPGs. Men de fleste av følgesvennene du kan rekruttere i Skyrimer heller ganske begrensede tegn designet for å være kampkammerater, eller knyttet til bestemte oppdrag og utilgjengelige for lengre spillet. Det finnes et bredt utvalg av add-on tilhenger tilgjengelig som spill mods som setter inn nye tegn spesielt designet for å være interessant eller nyttig. Noen av de beste eksemplene er skreddersydde talelinjer fra samfunnet, fulle tilbakemeldinger og oppdrag som utmerker karakteren, og unikt utstyr for å få dem til å skille seg ut fra polygonale publikum. Inigo den godmodige Khajit-vandreren og Vilja den generasjonskrigeren er gode steder å starte.

Bedre Dragons

Image
Image

Den massive dragen kjemper iSkyrimskille det fra resten avDen eldre Scrolls, og de var et stort salgsargument før spillets utgivelse. Men etter et par dusin timer slutter drager å være noen spesiell utfordring, og det er bare en håndfull forskjellige typer. For å legge til noe krydderi til Tamriels himmel, prøv Diverse Dragons Collection, en omnibus mod som kombinerer egendefinerte drager fra en mengde forskjellige skapere. Disse suppe-dyrene kommer med tilpassede angrep og skapningsmodeller, spesialeffekter og mange kampmodifiserende som kan gjøre dem til en ekte utfordring. Når du snakker om hvilke, hvis alt du vil ha er mer episke drakekamp, kan du prøve Deadly Dragons (som kan kombineres med Diverse Dragons Collection). Hvis du vil ha enda mer motivasjon til å bli en legendarisk drage slayer, prøv en "soul for perks" mod, slik at du kan handle en utjevnet mengde drage sjeler for ferdighets forbedringer i stedet for standard drage roper.

Mer magisk og tøffere kamp

Image
Image

Skyrim er magi og kamp er ikke de beste funksjonene-spill som Mørke sjeler og Shadow of Mordorha den slått død til rettigheter når det kommer til den rene mekaniske glede av kampene. Modder har heldigvis utvidet begge disse områdene. Duell gjør kampen mer dødelig, noe som gjør det viktigere å smette unna angrep og finne riktig tid til å slå i stedet for å bare tømme eller blokkere all skade. Du må bruke faktisk taktikk i hver kamp … noe mest Skyrim spillere har sannsynligvis ikke gjort siden de maksimerte sin Smithing-poengsum. Det er ikke mye som kan gjøres for Skyrims magiske system, bortsett fra å utvide staver og effekter, men flere mods gjør det i en spektakulær grad, inkludert Midas Magic Evolved og Apocalypse Magic.

Utforsk New Lands

Image
Image

Lett den mest ambisiøseSkyrimMods er de som legger helt nye områder til spillet, eller forvandler eksisterende med massevis av nytt innhold. Falskaar er sikkert den største av de store, og legger til en helt ny øy i landetSkyrimfulle av nye tegn, nye oppdrag og en ny historie å følge. Det er fullt av dusinvis av tilpassede stemte tegn, nytt utstyr, staver og bøker, og til og med skreddersydd musikk.Det er også Enderal: Order of Shards, en total konvertering som i hovedsak skaper en original fantasy RPG bruker Skyrim som ryggrad. Med et helt tilpasset kontinent og dusinvis av timer verdt av oppdrag og gameplay, kan du tenke på dette som et fellesskapskompanjonsspill (som bare skjer for å være gratis). Noen andre eksempler er Moonpath til Elsewyr, The Forgotten City og The Cyrodiil Frontier.

… eller bare endre bakgrunnen

Image
Image

Det finnes utallige mods der ute som er laget og installert bare for moro skyld, som den som erstatter drager med Thomas Tank Engine, eller legger til et tilpasset "IKEA-born" løp. Men for litt moro som egentlig ikke endres SkyrimS kjerne gameplay, anbefaler jeg onkel Sheogorath s egendefinerte lasteskjermer. Denne moden erstatter smaken som vises når du går til et nytt område med sarkastiske og goofy alternative beskrivelser. Det er en fin måte å få en rask chuckle uten å slå opp balansen mellom resten av spillet.

Populært emne