De beste nettstedene for nedlasting av spill og spill av spill på nettet

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

De beste nettstedene for nedlasting av spill og spill av spill på nettet - Blog 2023
De beste nettstedene for nedlasting av spill og spill av spill på nettet - Blog 2023
Anonim
Denne uken har vi en liste over morsomme nettsteder for deg. Å spille spill kan bidra til å lindre stress og gi en pause fra jobben. Følgende er noen nettsteder vi fant å tilby gratis online spill, freeware spill for nedlasting, eller spill du kan kjøpe.
Denne uken har vi en liste over morsomme nettsteder for deg. Å spille spill kan bidra til å lindre stress og gi en pause fra jobben. Følgende er noen nettsteder vi fant å tilby gratis online spill, freeware spill for nedlasting, eller spill du kan kjøpe.

Spill Solitaire eller Minesweeper i nettleseren din

Vi har satt opp helt gratis Solitaire and Minesweeper-spill på nettadresser som noen kan få tilgang til i en nettleser. Og det er ingen annonser.

solitaireforfree.com

minesweeperforfree.com

Image
Image

Spill på Facebook

Et populært nettsted for å spille spill er Facebook. De har et spesielt nettsted drevet av Facebook Apps som lar deg spille action, eventyr, arkade, puslespill, racing og skytespill og dele og anbefale spillene til vennene dine.

Image
Image

Yahoo! spill

Yahoo! Spill tilbyr mange spill for nedlasting eller for å spille gratis online. Spillene er kategorisert i sjangere som er lett tilgjengelige på hovedsiden. Noen av de nedlastbare spillene er gratis, og noen lar deg laste ned en prøveversjon du kan spille i en time før du må kjøpe spillet for å fortsette å spille.

** Yahoo Games er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **
** Yahoo Games er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **

Gamezone

GameZone har eksistert siden 2007 og tilbyr spill for flere plattformer og publiserer vurderinger, forhåndsvisninger, nyheter, hint og juks, og redaktører daglig. De tilbyr også spill for nedlasting.

Image
Image

Gamespot

GameSpot sier at de "underholder, informerer og koble til spillere." I 16 år har de publisert en stor mengde innhold for spillere, inkludert spillforhåndsvisning og anmeldelser, strategistyringer og eksklusive intervjuer. Deres spill og innhold dekker flere plattformer, for eksempel PC, PS3, XBox 360, 3DS, iPhone og Android. De tilbyr også spesialitetskanaler, for eksempel GameSpot Sports og GameSpot News. Cheats og walkthroughs tilbys for mange populære spill.

Registrer deg på deres nettsted gratis for å bli med i GameSpot-fellesskapet og diskutere verden av videospill med andre spillere i deres forum, for å få ubegrenset tilgang til offisielle trailere, intervjuer, spillguider og mer, og for å laste ned demoer, patcher, mods og mer for dine spill.

Image
Image

Last ned gratis spill

Last ned gratis spill tilbyr over 110 gratis spill i deres freeware spill seksjon som har ingen tidsbegrensninger, ingen annonser og ingen spyware. Inkludert i deres liste over freeware spill er Kylling Invaders, som er en parodi-remake av det klassiske arkadespillet Space Invaders.

De har også et utvalg av over 250 gratis online spill du kan spille direkte i nettleseren din, for eksempel Frogger og Wheel of Fortune. De tilbyr også shareware-spill som du kan spille gratis i en begrenset periode. De sier at "hvert spill er gratis å prøve … eller helt gratis."

De tilbyr også spill til Mac.

Image
Image

Acid-Play

Acid-Play har tilbudt freeware spill siden 2002 og har bygget en samling av over 1.000 freeware spill for nedlasting. Hvert spill har en kort beskrivelse, sjangeren, operativsystemene den skal kjøre på, en 1-5-stjerneklassifisering og en anmeldelse. Det er også en søkefunksjon som hjelper deg med å raskt finne og laste ned det perfekte spillet. Alle spillene som er tilgjengelige for nedlasting, har blitt skannet ved hjelp av ClamAV, så de er trygge og sikre å laste ned.

Spillene inkluderer en del konsoll-stil arkadespill, samt action, simulering og rollespill.

Image
Image

Caiman

Caiman er et annet nettsted som tilbyr freeware spill og verktøy. Det finnes ingen shareware-spill, demoer eller prøveversjoner. Spillene er også fri for adware og spyware. Det er over 3000 unike spill på nettstedet. Spillene er kategorisert etter sjanger, og hjemmesiden viser et "Dagens spill" og en liste over nyere tillegg til nettstedet som vanligvis oppdateres daglig. Hvert spill har en dedikert side som inneholder en rangering, spillspesifikasjoner, skjermbilder og en kort beskrivelse.

Det er en kategori som inneholder Mac OS-spill.

Image
Image

TheGameHippo

TheGameHippo er enda et nettsted som tilbyr bare freeware PC-spill, ingen demoer og ingen shareware-spill. Deres spill er kategorisert i sjangre og de gir en søkefunksjon.

Image
Image

** TheGameHippo er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **

Megagames

I tillegg til et godt utvalg av freeware spill, tilbyr MegaGames også reparasjoner eller patcher, jukser for PC og konsollspill, demoer, emulatorer og mods for detaljhandel spill.

Image
Image

World of Free Games

World of Free Games tilbyr mer enn 500 freeware og gratis online spill. Det er puslespill, action, arkade-, kort-, brettspill- og ordspill samt en kategori for barnespill. Deres grunnleggende tekst og genre søkefunksjon lar deg raskt finne det perfekte spillet.

** World of Free Games er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **
** World of Free Games er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **

Spill 2 Last ned

Spill 2 Last ned tilbyr over 1.000 trygge og virusfrie spillnedlastinger i 18 sjangere. Du kan laste ned de begrensede gratisversjonene av spillene, eller kjøpe de fullversjonene til anstendig priser.

Image
Image

Gratis Ride Games

Free Ride Games tilbyr over 200 fullversjoner av populære spill som du kan spille så lenge du vil, og så ofte du vil, 100% gratis. Det er ingen tidsbegrensninger eller andre begrensninger. De er også vert for en rekke utfordringer, konkurranser og kampanjer, og gir muligheten til å vinne noen morsomme priser.

Image
Image

FreeGamePick

FreeGamePick lar deg finne og laste ned over 150 gratis PC-spill uten tidsbegrensninger eller prøveversjoner og spille gratis online spill.Alle spillnedlastingene er fri for virus, adware og spionprogrammer, og du vil ikke bli avbrutt av spill i nettleserannonser.

Image
Image

Gamehouse

GameHouse tilbyr mer enn 350 gratis online spill du kan spille rett i nettleseren din, for eksempel klassikere som UNO, Bejeweled og Collapse, og nye spill som Jewel Quest Mysteries. Alle deres online spill tilbyr de samme egenskapene av høy kvalitet som nedlastingsversjonene, inkludert gode lyder, forbløffende grafikk og originale spillfunksjoner.

I tillegg til online spill kan du laste ned og kjøpe spill til PC, Mac og for mobile enheter, for eksempel Android, iPhone, iPod, iPad. Annonsestøttede, fullversjonsspill er tilgjengelige, og de har et gratis spill av dagen, $ 2,99 salgsspill og $ 6,99 bunter.

Image
Image

AddictingGames

AddictingGames tilbyr online Flash spill fra hundrevis av uavhengige utviklere over hele verden og lanserer mer enn et dusin nye spill hver uke. Du kan la AddictingGames vite hva du liker gjennom vurderinger, vurderinger, favoritter og opplastinger. De leter også etter nye spillkonsepter og liker å stimulere eksperimentelle spillideer.

Du kan også sende inn ditt eget Flash-spill eller mobilspill til Addicting Games. Hvis spillet ditt er et av de 25 beste sponsede spillene som genererer mest spill i løpet av et kvartal, får du en bonusbetaling.

Image
Image

MyPlayCity.com

MyPlayCity.com tilbyr over 300 gratis, lovlige, nedlastbare, virusfrie PC-spill med flott grafikk, originalt spill, unike funksjoner og ingen tidsbegrensninger. De har spill i kategorier som puslespill, racing spill, match 3 spill, simuleringsspill og mer.

Image
Image

Playfin.com

Playfin.com tilbyr over 3500 forskjellige spill i flere forskjellige sjangere. Du kan spille sine gratis Flash-spill på nettet eller laste ned gratis prøveversjoner av premium spill. Du kan til og med legge inn sine Flash-spill på din egen nettside. Registrer deg og delta i online spill gratis.

Image
Image

GameTop

GameTop lar deg enkelt finne og laste ned gratis, fullversjoner av PC-spill som er fri for virus, spill i spillet, malware og verktøylinjer. Nedlastbare spill er kategorisert etter sjangere, for eksempel action, puslespill og arkade. Du kan også spille gratis online spill, for eksempel action, skitt motorsykkel og racing spill. Onlinespillene kan også spilles på Mac. Gratis nedlastbare spill og online Flash spill seksjoner oppdateres jevnlig, så sjekk tilbake for nye morsomme spill å spille.

Image
Image

Yoogi Games

Yoogi Games tilbyr enkle, ikke-voldelige, Windows-spill eller "Casual Games" for alle. Puslespillet, logikken og ordspillene som er tilgjengelige for nedlasting, er små i størrelse (mindre enn 2 MB), slik at de kan lastes ned raskt, selv om Internett-tilkoblingen din ikke er veldig rask.

Deres puslespill er også tilgjengelig for syndikering i magasiner, aviser eller på nettsteder.

Image
Image

Shockwave

Shockwave tilbyr online interaktivt moro i form av mer enn 1800 spill, med nye lagt til hver uke. Du kan spille spennende, hjerte racing spill, spill å engasjere hjernen din, eller bare slappe av med et avslappende spill.

Image
Image

Big Fish Games

Big Fish Games tilbyr et stort, variert utvalg av interaktive spill du kan nyte når som helst og hvor som helst på din PC, Mac, mobiltelefon eller nettbrett. Du kan laste ned gratis prøveversjoner før du kjøper.

De har et medlemskapsprogram kalt Game Club ($ 6,99 / måned) som sparer penger på spill og gir deg kreditter du kan innløse for spill, tilgang til nye spill om dagen tidlig, belønninger, premium kundeservice og andre fordeler. Medlemmene har også tilgang til $ 2,99 daglige tilbud. Det er ingen forpliktelser eller minimumskjøp i spillklubben, og du kan kansellere medlemskapet online når som helst, 24 timer i døgnet. Hvis du liker å kjøpe spill, er Game Club på Big Fish Games et godt alternativ.

Image
Image

GameNode

Registrer deg gratis på GameNode for å spille gratis online spill mot dine venner, lagre dine høy score, legg inn kommentarer og delta i diskusjoner. Du kan også sende inn spill til GameNode.

** Game Node er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **
** Game Node er dessverre ikke lenger tilgjengelig. **

BGames.com

BGames.com tilbyr høykvalitets, originale, gratis, online og nedlastbare spill fra hele nettet. De oppdaterer sitt nettsted med de beste og nyeste gratis spill hver dag. Det er 10 spillkategorier med mer enn 100 underkategorier. De tilbyr selv massivt multiplayer online rollespill (MMORPG) spill.

BGames.com liker å oppmuntre til nye og lovende Flash-utviklere, så hvis du har opprettet et gratis, online, Flash-spill, og ønsker veiledning, sponsing eller annen mulighet eller hjelp, ta kontakt med BGames.com.

Image
Image

1000 webspill

1000 Web Games tilbyr tusenvis av online, fullskjermspill i mange sjangre for å tilfredsstille alle typer spillere. Registrer deg gratis for å spille action spill for å få din adrenalinpumpe, puslespill for å få hjernen din å summende, og retro eller klassiske webspill for å få deg til å føle deg ung igjen. Se deres multiplayer-seksjon for å spille spill med venner og chat.

Image
Image

Funny-Games.biz

Funny-Games.biz tilbyr over 5500 online Flash og Shockwave-spill og nedlastbare spill i mange kategorier som eventyr, handling, strategi, simulering, ord og mer.

Alle disse spillene skal gjøre det enkelt og morsomt å kaste bort din dyrebare tid. How-To Geek har også skrevet om å erstatte Windows 7-spill med klassiske Windows XP-spill og om å spille Minecraft Classic i nettleseren din gratis. Godt spill!
Alle disse spillene skal gjøre det enkelt og morsomt å kaste bort din dyrebare tid. How-To Geek har også skrevet om å erstatte Windows 7-spill med klassiske Windows XP-spill og om å spille Minecraft Classic i nettleseren din gratis. Godt spill!

Populært emne