Opprett et tilpasset systembilde for Windows 8 Oppdater PC-funksjonen

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Opprett et tilpasset systembilde for Windows 8 Oppdater PC-funksjonen
Opprett et tilpasset systembilde for Windows 8 Oppdater PC-funksjonen
Anonim

Windows 8 kommer med to nye muligheter for å gjenopprette PCen til sin opprinnelige tilstand, Basic Refresh og Complete Reset-funksjonen. Oppdateringen din PC gir deg et enkelt alternativ å starte på nytt mens du beholder alle dine dokumenter, kontoer, personlige innstillinger, og til og med Metro-appene du har lastet ned fra Windows Store.

Når du oppdaterer en Windows 8-datamaskin, blir Metro-appene som standard gjenopprettet - men skrivebordsboken eller -programvaren er ikke. Hvis du ønsker det, kan du opprette et egendefinert systembilde som også inkluderer skrivebordsprogrammer eller programvare. Hvis du installerer hele skrivebordsprogramvaren på nytt igjen, kan det være en kjedelig og tidkrevende oppgave. Når du bruker dette egendefinerte systembildet, i Oppdater din PC, vil all din stasjonær programvare også bli inkludert.

Opprett et tilpasset systemoppdateringsbilde ved hjelp av Recimg.exe

Hvis du vil opprette et egendefinert systembilde i Windows 8, må du først opprette en målmappe for å lagre det egendefinerte systembildet. Jeg har Windows 8 installert på C-stasjon, så jeg vil kanskje lage det egendefinerte systembildet på D-stasjonen i en ny mappe som heter MySystemImage. Så mappen jeg har opprettet har banen: D: MySystemImage.

Flytt markøren til nederste venstre hjørne for å åpne Win + X-menyen og klikk på Kommandoprompt (Admin) for å åpne en forhøyet CMD.

Nå for å lage et tilpasset systembilde, bruker vi Recimg.exe kommandolinjeverktøy som er inkludert i Windows 8. Recimg.exe oppretter et bilde som kan brukes av Refresh-anlegget når du gjenoppretter Windows 8.

I CMD-vinduet skriver du recimg -CreateImage D: MySystemImage og trykk Enter.

Image
Image

Recimg vil starte prosessen med å lage et øyeblikksbilde og skrive bildet som en wim arkiv inn i den angitte mappen. Dette forventes å ta en stund, så du kan fortsette å jobbe på datamaskinen din, eller la den gå på og gå bort og la den fullføre oppgaven.

På denne måten kan du opprette et tilpasset systembilde for deg Windows 8. Jeg anbefaler på det sterkeste at du oppretter en så snart du har fullført installasjonen av alle Metro apps og Desktop-programvaren på din nye Windows 8-installasjon.

Gå her for å se hvordan du lager en System Image Backup i Windows 7.

Populært emne