Windows 10 april 2018 Oppdater problemer og problemer med reparasjoner

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Windows 10 april 2018 Oppdater problemer og problemer med reparasjoner
Windows 10 april 2018 Oppdater problemer og problemer med reparasjoner
Anonim

Hver oppdatering av Windows 10-funksjonen ser ut til å føre til problemer for noen brukere. Noen brukere som oppgraderte sine Windows 10-PCer til Windows 10 v1803 April 2018 Update har rapportert tilfeldige problemer på Reddit og Microsoft Answers Forum. Selve nummeret kan være veldig lite, men vi viser under noen av dem nedenfor.

Windows 10 april 2018 Oppdater problemer og problemer

Image
Image

Windows 10 Update Assistant sitter fast nedlasting av Windows 10 v1803

Windows 10 Update Assistant fra Microsoft er trolig den beste måten å oppgradere til den nyeste versjonen av Windows, men hvis du ikke er så heldig, kan dette til og med sitte fast ved 40% eller 75 og verste 99% og sitte tomgang. Denne feilen er vanlig og skjer hovedsakelig på grunn av tilkoblingsproblem. Så du må sørge for at internett fungerer, og hvis du nå finner denne feilsøkingsdelen for å fikse dette.

  • Først koble fra Internett i noen minutter.
  • Start datamaskinen på nytt, og prøv å installere den på nytt ved hjelp av oppdateringsassistenten.
  • Til slutt, hvis ingenting virker, er Media Creation Tool den eneste veien ut.

Svart skjermproblem under Windows 10 v1803

Hvis du ser den svarte skjermen her i løpet av oppgraderingsprosessen eller etter installering av Windows 10 v1803, og der eller rett etter oppgraderingen under velkomstskjermbildet, har din nåværende installasjon et problem. Det er vanligvis grafikkortproblem. Du bør sjekke ut en detaljert veiledning for å feilsøke svart skjerm etter omstart på velkomstskjermen eller under oppgraderinger. Hvis dette ikke hjelper, må du kanskje rulle tilbake til den eldre versjonen av Windows 10 til du hører om reparasjonen.

Aktiver din kopi av Windows

Windows 10 skal kunne aktivere Windows 10 postoppgraderingen, men noen ganger fungerer ikke prosessen på grunn av intern feil. Du får en feilmelding som sier at du må aktivere din kopi av Windows 10 for å fortsette å bruke den. Den vanlige feilmeldingen kommer med en kode 0x803F7001 i innstillingsappen.

Siden lisensen din er koblet til din Microsoft-konto, bør det være ganske enkelt å aktivere det. Hvis din Windows plutselig deaktiveres, kan du enten bruke Windows 10 Activation Troubleshooter-alternativet i Settings-appen eller følge denne veiledningen her. Sjekk denne veiledningen hvis kopien din er aktivert, men Windows ber om aktivering.

Tidslinjefunksjonen virker ikke

Mange brukere rapporterer at Timeline-funksjonen ikke virker i Windows 10, da viser dette innlegget hvordan du aktiverer tidslinjen og får den til å fungere.

Mikrofonen henter ikke noe lyd etter Windows 10 v1803

Hvis mikrofonen din ikke kan lytte til deg, selv om den blir oppdaget av maskinvare som webkamera, må du sjekke personverninnstillingene. Windows 10 tilbyr forbrukerne å endre personverninnstillinger rett under installasjonen, og i tilfelle du har tilgangen slått av, må du aktivere den på nytt.

  • Åpne innstillinger> Personvern> Mikrofon
  • Slå på vekselen som sier Tillat apper å få tilgang til mikrofonen din.

Post, dette, kan du også sjekke om appene har tillatelse til mikrofon også. Når du starter appen din, vil den be deg om det samme. Hvis dette ikke virker, må du kanskje se om mikrofonen er helt deaktivert.

Apper kan ikke få tilgang til kameratilgang etter installering av Windows 10 v1803

Akkurat som mikrofon, må du kanskje også gi tilgang til apper for kameraet. Det er relatert til personverninnstillinger. For å sikre at appene dine har tilgang til kameraet, gå til Innstillinger> Personvern> Kamera. Slå på alternativet til Tillat apper å få tilgang til kameraet vekslebryter. Hvis appen din fortsatt ikke har tilgang til kameraet, må du manuelt tildele tillatelse til hver av appene.

Ny partisjon vises etter installering av Windows 10 v1803

Mange brukere på Reddit har rapportert at den stasjonen mangler noen oppgradering etter plass, selv om de har renset alt og gjenvunnet diskplassen. Det ser ut til at Windows 10 v1803-oppdateringen har opprettet en ny ekstra gjenopprettingspartisjon, og en av partisjonene dine kan bli merket som OEM-partisjon, selv om du ikke har en OEM-lisensnøkkel.

Selv om det ikke er foreslått å fjerne gjenopprettingspartisjonen, kan du gjenopprette det ved hjelp av et partisjonsverktøy eller kommandolinjevalg "Diskpart" for å kvitte seg med det. Ta en titt på vår detaljerte veiledning om hvordan du kan fikse dette, men sørg for å sikkerhetskopiere PCen før du gjør det.

Når det er løst, vil partisjonen bli fjernet fra filutforskeren, men vil fortsette å oppta plass. Microsoft jobber med en kumulativ oppdatering for å løse dette problemet automatisk.

Systemgjenoppretting deaktivert etter installering av Windows 10 v1803

Systemgjenoppretting er en flott funksjon for å tilbakestille PCen til en tidligere tilstand i tilfelle du har et problem. Mens mange har det deaktivert, men jeg er sikker på at det er mange som bruker det på daglig basis. Det ser ut til at installering av Windows 10 v1803 har deaktivert denne funksjonen stille for mange brukere. Vi anbefaler sterkt at du aktiverer Systemgjenoppretting med en gang.

Langsom Alt + Tab mens du spiller / Apps Stealing Focus

Noen brukere har rapportert om langsom bytte til applikasjoner mens de spilles. Hva synes å være et fokus shift problem. Windows 10 har introdusert Focus Assist-innstillinger, og en av reglene forårsaker problemet, slik at du kan være fokusert på spill. Du må endre innstillingene slik at de ikke stjeler fokuset. Les videre i våre Fokusassistentinnstillinger for Focus. Pass på å slå av den automatiske regelen for "Når jeg spiller et spill" vekslebryter.

Rask oppstart deaktivert etter installering av Windows 10 v1803

Hurtig oppstartsfunksjon sørger for at Windows 10 støtter mye raskere, men hvis du har deaktivert den tidligere, og ser den aktivert igjen, har den en av problemene mange rapportert. Funksjonen kan deaktiveres fra strømalternativer. Se vår detaljerte veiledning om deaktivering av hurtig oppstart.

Hybrid bærbar PC med diskret GPU koblet til display problemet:

Windows 10 v1803 er blokkert for Alienware bærbare datamaskiner. Hvis du ser en feil som sier "Kan ikke avinstallere App: Hybrid bærbar PC med diskret GPU koblet til skjerm. Vennligst avinstaller manuelt og oppdater deretter ", Du vil ikke kunne installere Windows 10 april oppdatering på PCen din, med mindre Microsoft sletter det.

Microsoft foreslår at du venter. Det er imidlertid en hack som du kan prøve på egen risiko som det innebærer fjerning av drivere. Problemet er bekreftet for bærbare bærbare datamaskiner, inkludert Alienware 13 R3, Alienware 15 R3, Alienware 15 R4, Alienware 17 R4 og Alienware 17 R5 bærbare datamaskiner. Finn ut hvordan du kan installere Windows 10 v1803 Update på Alienware Laptops.

Nvidia-innstillinger problemet etter installering av Windows 10 v1803

Rapportert på Reddit forum - Hvis du har en enhet med et Nvidia grafikkort, og du ikke kan høyreklikke på skjermen eller ikke lenger finne Nvidia-innstillinger hvor som helst, må du installere den nyeste driveren fra Nvidia GeForce Nettsted. Det virker som Windows 10 har fjernet Nvidia GPU helt og falt tilbake til standard grafikkdriver på Windows.

Apper som Chrome fryser etter Windows 10 v1803

Noen brukere har rapportert om dette problemet i Microsoft-forumet. Appene forblir frosset, og kan ikke brukes med mindre de blir drept. Listen inneholder programmer som Firefox, Office Apps, Chrome og til og med Cortana. Microsoft er oppmerksom på dette problemet, og vil bare rulle ut oppdateringen 8. mai 2018.

Her er en uoffisiell løsning fra problemet reporteren selv.

Hvis enheten fryser når du bruker en app, kan du prøve ett av følgende trinn for å gjenopprette Windows uten å måtte starte på nytt:

  • Prøv en Windows-nøkkelsekvens til våkne skjermen. Hvis du har et tastatur tilkoblet, trykker du samtidig på Winkey + Ctrl + Shift + B.
  • Hvis du er på en nettbrett, trykker du samtidig på volum opp og volum ned-knappene, tre ganger innen 2 sekunder. Hvis Windows er lydhør, vil det høres et lite pip, og skjermen blinker eller lyser mens Windows forsøker å oppdatere skjermen.
  • Hvis du bruker en bærbar datamaskin, lukk og åpne lokk med laptop.

Windows 10 fortsetter å legge til tastaturoppsett

Etter installering av Windows 10 v1803-oppdatering, er et av de underrapporterte problemene der Windows 10 fortsetter å legge til tastaturoppsett uten tillatelse. Når du legger til nye språk, begynner den å vises i språkfeltet og kan ikke fjernes fra tastaturlayoutene i det hele tatt.

TIPS: Hvis du ønsker det, kan du sende tilbakemelding eller klage om Windows 10 til Microsoft.

Hva med deg? Har du installert den nyeste oppdateringen? Eller har du tenkt å vente eller utsette Windows-oppgraderingen? Hvis du møtte noen problemer, vennligst del dem med oss i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne