Spør How-To Geek: Unmountable Boot Volumes, Å åpne Word-filer i Works, og fjerne Bootloaders

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Spør How-To Geek: Unmountable Boot Volumes, Å åpne Word-filer i Works, og fjerne Bootloaders - Blog 2023
Spør How-To Geek: Unmountable Boot Volumes, Å åpne Word-filer i Works, og fjerne Bootloaders - Blog 2023
Anonim
Hver uke dypper vi inn i vår mailbag og svarer på dine pressetekniske spørsmål. Denne uken ser vi på uhåndterlige Windows-volumer, åpner Word-filer i Works, og fjerner en haywire bootloader.
Hver uke dypper vi inn i vår mailbag og svarer på dine pressetekniske spørsmål. Denne uken ser vi på uhåndterlige Windows-volumer, åpner Word-filer i Works, og fjerner en haywire bootloader.

Løse feilen for omstartbar oppstartsmengde i Windows

Image
Image

Dear How-To Geek,

When I boot my Windows XP machine I get a blue screen of death that says “UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME” and then nothing happens. I cannot boot into Windows. What can I do? Is this something I can fix myself?

Sincerely,

Blue Screen Watching in Boise

Kjære Blue Screen,

Det er tre grunnleggende årsaker til den blå skjermen feilkoden: Filsystemet er skadet og kan ikke monteres, du bruker en 40-tråds IDE-kabel i stedet for en 80-tråds IDE-kabel, og / eller du har satt BIOS til å tvinge UDMA-kjøremodus. Siden det høres ut som dette nettopp startet ut av det blå (du nevnte ikke noe kabelbytte eller mucking rundt i BIOS), er det en stor sjanse for at Master Boot Record har blitt ødelagt. Heldigvis er det død enkelt å fikse.

Sett inn Windows XP installasjonsplaten i datamaskinen din (eller hvis du ikke har installeringsplaten, last ned denne gjenopprettingskonsolldisken ISO og brenne den). Enten du bruker den offisielle disken eller gjenopprettingsdisken vi koblet til, trykker du på R-knappen når skjermbildet "Velkommen til Windows" dukker opp. Hvis du bruker Windows XP Home, vil det ikke be om et passord hvis du bruker Windows XP Pro, vil det be om administrativ passord. Kommandoprompt skriv inn CHKDSK / R på gjenopprettingskonsollen og la datamaskinen din være alene. Det vil skanne harddisken med Check Disk, og deretter reparere dårlige sektorer (i tillegg til Master Boot Record). Det tar lett 30-45 minutter, så bare la det være for en stund. Når du kommer tilbake, bør alt være gylne, dukke opp platen og starte maskinen på nytt.

Åpning av Word-dokumenter i Microsoft Works

Image
Image

Dear How-To Geek,

My computer has Windows 7 64-bit. I do not have Microsoft Word on my computer I have Microsoft Works. Is it possible to open Word documents in Microsoft Works?

Sincerely,

Waiting for Word in Wisconsin

Kjære venter,

Selv om du kan prøve noen av de mange nettbaserte konverterne der ute, er de ikke veldig praktiske (som de ofte forsvinner om natten og krever at du sender dine muligens sensitive dokumenter til en tredjepart for konvertering). Heldigvis behøver du ikke å rote med dem da Microsoft har en Office Compatibility Pack. Last ned og installer pakken, og du vil kunne åpne.DOC-,.DOCX- og.DOCM-filer i Works. Du kan laste den ned og lese om kompatibilitetspakken her.

Fjerne Dual / Triple Bootloaders for enkel oppstart fra Windows til Windows

Image
Image

Dear How-To Geek,

I unsuccessfully attempted to install Mac OS X Snow leopard on a PC (Pretty stupid attempt, I know…) [Ed. We wouldn’t call it stupid, maybe you just needed to do a little more hardware research!] Well earlier I saw a guide showing how to get rid of boot alternatives/selecting default OS to boot… And I was wondering if you guys could make a guide to help me with fixing my bootloader or give me some tips how to select Windows 7 as default booting system?

Sincerely,

Dual Boot Meltdown in Delaware

Det ser ut til at vi har en to-til-en-spesiell denne uken! Siden OS X-installasjonen var en feil, og du ikke vil ha dobbel oppstart (du bare vil starte opp i Windows), trenger du ikke å endre bootloaderen for å sende deg til Windows, du trenger bare å fjerne bootloaderen alt sammen og returner Master Boot Record til det er forutgående tilstand. En av ulemper ved å bruke CHKDSK til å reparere hovedoppstartsrekordet er at den fjerner flaggene du trenger for en oppstartslaster (og etterlater at du må installere bootloaderen på nytt), men i ditt tilfelle er det akkurat det du vil. Rull opp til toppen av denne Spør hvordan-til-post og les gjennom løsningen for å løse den uopprettelige oppstartfeilen i Windows. Etter at du har kjørt CHKDSK / R, får du en ren Master Boot Record som støtter rett inn i Windows.

Har du et presserende spørsmål? Skyt oss en e-post på [email protected], og vi vil gjøre vårt beste for å svare på spørsmålet ditt.

Populært emne