Last ned Windows 10 for Enterprise Administrators eBook FREE

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Last ned Windows 10 for Enterprise Administrators eBook FREE
Last ned Windows 10 for Enterprise Administrators eBook FREE
Anonim

Microsoft har alltid vært fokusert mer på bedrifts- og bedriftsbrukere. Operativsystemet Windows 10 bringer tilsynelatende mange interessante funksjoner for bedriftsbrukerne og hjelper dem dermed å administrere sine systemer bedre. Fleksibiliteten og de innebygde sikkerhetsfunksjonene i Windows 10 hjelper bedriftsbrukere til å holde tritt med deres vekst i virksomheten. Windows 10 Enterprise var enda et skritt foran for å hjelpe bedriften og bedriftsbrukerne mer. De Windows 10 for bedriftsadministratorer eBok vil hjelpe deg med å bli kjent med konfigurering, distribusjon, styring og sikring av Windows 10 for bedriften din. Det er verdt $ 36 verdi, men er nå tilgjengelig for TWC lesere GRATIS for en begrenset tid.

Windows 10 for Enterprise Administrators eBook

Image
Image

For å forstå det bedre, er det en guide som heter " Windows 10 for bedriftsadministratorer ”. Boken verdt $ 36 Verdi er nå tilgjengelig GRATIS for en begrenset tid “. Denne eBok er en praktisk guide som passer best for bedriftsadministratorer for å lære å bruke det avanserte settet av funksjoner i Windows 10 Enterprise.

De viktigste temaene som er omtalt i boken, er å konfigurere administrators konto, installasjon og konfigurasjonsinnstillinger i henhold til bedriften, ulike administrasjonsstrategier og hvordan du bruker tredjepartsverktøy for distribusjonsscenarier. Boken hjelper også brukerne å lære å konfigurere verktøyene for ekstern serveradministrasjon og administrere Azure Active Directory og Windows Server. Videre kan du lære å håndtere Windows 10-sikkerheten og jobbe med Azure AD og Intune Management.

Oppsummerte emner i eBok

  • Forstå mulighetene for ekstern tilgang
  • Bruk tredjepartsverktøy for å distribuere Windows 10
  • Tilpass bilde og brukergrensesnittopplevelse
  • Implementere tildelte tilgangsrettigheter
  • Konfigurer ekstern administrasjon
  • Administrer Windows 10-sikkerhet
  • Arbeid med Azure AD og Intune-ledelse.

Denne eBok "Windows 10 for Enterprise Administrators" er skrevet av kunnskapsrike forfattere, og vil hjelpe deg med å lære avanserte funksjoner i Windows 10 og deres distribusjon, samt hvordan du konfigurerer de viktigste teknologiene i programmet. Boken legger faktisk all kunnskap på rett sted og er en fantastisk ressurs for å hjelpe kundene i deres søken etter å administrere Windows 10.

Besøk denne siden å laste ned gratis eBok. Du kan bli pålagt å sende inn epost-ID, etc. Og husk at tilbudet utløper 8. desember 2017.

Forresten er det tonnevis av ebøker tilgjengelig her gratis, på varierende fag. Du vil kanskje også sjekke dem ut.

Populært emne