Opprett forhøyet snarvei for å kjøre Program: Bypass UAC Prompt

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Opprett forhøyet snarvei for å kjøre Program: Bypass UAC Prompt
Opprett forhøyet snarvei for å kjøre Program: Bypass UAC Prompt
Anonim

Brukerkontokontrollen eller UAC gir deg grunnleggende beskjed før endringer gjøres til PCen din - ikke alle endringene, men bare de som krever administratorrettighetsrettigheter. Når du kjører noen programmer, får du se UAC Prompt først. Først etter at du har gitt ditt samtykke, vil programmet kjøre. Dette er en sikkerhetsfunksjon som er best igjen ved denne vanlige oppførselen. Men du kan ha noen programmer du kjører veldig ofte og som du tillit helt. I slike tilfeller kan UAC-spørringen bli irriterende.

Mens du aldri bør deaktivere UAC-meldinger for hele datamaskinen, kan det hende du vil omgå UAC-spørringen og deaktiver den for visse applikasjoner, ved hjelp av Microsoft Application Compatibility Toolkit. Du kan lese mer om dette ved å endre innstillinger for brukerkontokontroll.

Kjør programmer omgå UAC Prompt

Hvis du ønsker å deaktivere UAC-spørringen for bestemte programmer, kan du også opprette forhøyet snarvei for programmet, som lar deg omgå UAC Prompt og kjøre programmet uten å se UAC-prompten i Windows. Slik kan du gjøre det.

Type Planlegg oppgaver i Start søk og trykk Enter for å åpne Oppgaveplanlegger. Under handlinger, klikk på Opprett oppgave. Følg dette innlegget på hvordan du lager en oppgave i Oppgaveplanlegger.

Under Generelt faneblad, gi oppgaven et navn, si NoUAC1. Kryss av Kjør med høyeste privilegier.

Image
Image

Under Handling-fanen, Klikk på Ny knapp og bla til mappens plassering av den kjørbare filen og velg den. Handlingen skal være Start et program.

Image
Image

Under Innstillinger-fanen, sørge for at Tillat oppgave å bli kjørt på etterspørsel er sjekket.

Når alt dette er gjort, klikk på OK. En ny oppgave blir opprettet, og du vil kunne se den.
Når alt dette er gjort, klikk på OK. En ny oppgave blir opprettet, og du vil kunne se den.

Opprett forhøyet program snarvei

Nå må du lage en snarvei som kjører denne oppgaven.

Høyreklikk på skrivebordet> Nytt> Snarvei. I veiviseren for Opprett snarvei skriver du:

schtasks /run /TN 'NoUAC1'

Her NoUAC1 bør erstattes med navnet på oppgaven du har valgt. Klikk på Neste og avslutt veiviseren etter at kurset har gått.

Nå kan du gi det et ikon av ditt valg. For å gjøre det, høyreklikk på snarveien> Egenskaper> Endre ikon. Bla til og velg ikonet du vil ha.

Nå når du klikker denne snarveien, vil du kunne omgå UAC-spørringen.

Hvis dette er for mye arbeid, kan du bruke et av disse freewareene til å opprette en forhøyet programgenvei for å kjøre spesifisert program omgå UAC Prompt.

UAC Trust Snarvei er et freeware som lar deg raskt opprette en forhøyet snarvei for å kjøre programmer som omgår UAC Prompt. Den er tilgjengelig for 32-biters og 64-biters Windows. Du kan laste ned UAC Trust Shortcut her. Det må installeres.

Image
Image

Forhøyet snarvei også lar deg opprette en snarvei, som når du kjører forbipasserer UAC-ledeteksten. Du kan laste ned forhøyet snarvei herfra. Den er tilgjengelig for Windows 10/8/7. Det er et bærbart verktøy som ikke trenger å bli installert.

Image
Image

Ha en fin dag!

Relaterte innlegg:

  • Endre, Aktiver, Deaktiver brukerkontokontrollinnstillinger i Windows 10
  • Slik starter du automatisk programmer som administrator i Windows 10
  • Slik lager du snarvei i Windows 10/8/7
  • Hvordan gi eller få forhøyede rettigheter i Windows 10/8/7
  • Slik åpner du en forhøyet kommandoprompt ved hjelp av en CMD

Populært emne