Windows 8 trinnvis gjennomgang: Solid Book for Beginners

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Windows 8 trinnvis gjennomgang: Solid Book for Beginners - Blog 2023
Windows 8 trinnvis gjennomgang: Solid Book for Beginners - Blog 2023
Anonim
Du kan bli overrasket over å se oss lese en Windows 8-bok, spesielt med tanke på at vi nylig lanserte vår egen bok, The How-To Geek Guide til Windows 8 - men siden vi ikke har (ennå) en paperback-versjon, kan vi også gi deg et annet alternativ.
Du kan bli overrasket over å se oss lese en Windows 8-bok, spesielt med tanke på at vi nylig lanserte vår egen bok, The How-To Geek Guide til Windows 8 - men siden vi ikke har (ennå) en paperback-versjon, kan vi også gi deg et annet alternativ.

Merk: Vi jobber faktisk på en paperback-versjon av vår bok, men det vil nok være en måned før den er tilgjengelig. I tillegg er Steg-for-trinn-boken skrevet av Ciprian Rusen, en personlig venn av meg, og den er publisert av ingen andre enn Microsoft Press.

Boken

Vi kommer ikke til å gå i detalj, siden vi finner bokanmeldelser til å være ganske kjedelige, men det er noen poeng vi vil snakke om om denne boken, både de gode og de dårlige.

Det gode

  • Flott for nybegynnere: Hvis du er nybegynner, er dette definitivt en solid bok for deg. De dekker ting som Startskjermen, tilpassing, de innebygde appene, grunnleggende nettverk, multimedia, familie sikkerhet og mer. Alt som er nytt i Windows 8 er dekket grundig.
  • Trinn for trinn instruksjoner: Akkurat som tittelen antyder, er dette den ene boken der ute (bortsett fra vår), som virkelig bryr seg om å gå gjennom alt i trinn med bilder, men har fortsatt mye dekning.
  • Ganske billig: Paperback-versjonen av denne boken er for tiden bare 19,79 dollar i Amazonas amerikanske butikk, og vurderer boken 784 sider lang, det er en god avtale. Den Kindle versjonen er priset til $ 14 - mindre av et røverkjøp.
  • Innholdsfortegnelse er lett å forstå: Innholdsfortegnelsen er lagt ut på en veldig lett forståelig måte - hver del av hvert kapittel handler om hvordan du løser et problem eller hvordan du gjør noe. Så hvis du vil vite hvordan du kobler din Facebook-konto til People-appen, er den der i innholdsfortegnelsen.
  • God dekning: Nesten alt nytt for Windows 8 er dekket i denne boken. Ikke la deg lure av andre bøker som sier at de vil gi deg "hemmeligheter" fordi det er nesten ingenting de dekker som ikke er dekket i denne boken. Eller vår bok, for den saks skyld.

Det dårlige

  • Trykk på bevegelser som er dekket i tillegget: Gitt det faktum at Windows 8 er så fokusert på det nye berøringsvennlige grensesnittet, ble vi overrasket over at du må vende til vedlegget for å se de nye berøringsbevisene faktisk. Vi mistenker at mange mennesker vil bruke Windows 8 for første gang på en berøringsaktivert enhet, så vi tror det ville ha vært rett foran og midt. Merk: berøringsbevisene er dekket i bokens tekst, bare ikke illustrert til slutten.
  • Skrivefeil: Vi har ikke mye plass til å snakke her, siden den første versjonen av boken også hadde skrivefeil i den, men bare vær forberedt hvis du er typen person for å bli lei deg om noen typoer.
  • Forvirrende Intro: Når du åpner boken, er det en del som heter "Introduksjon av Windows 8". Deretter slipper du en haug med sider videre, og det første kapittelet heter også "Introduksjon av Windows 8". I innholdsfortegnelsen er de begge oppført, men hver inneholder noe annet, og du trenger virkelig å lese begge deler. Det er litt forvirrende.

Bunnlinjen

  • Hvis du vil ha en paperback-bok som dekker Windows 8, hvordan How-To Geek gjør det, og du ikke vil vente en måned eller mer for at vår bok skal komme ut i paperback, er dette et solid valg.

Du kan få boken gjennom denne Amazon-lenken - og du bør også sjekke ut "Klikk for å se på innsiden" -delen slik at du kan se innholdsfortegnelsen og en del av det første kapitlet. Du kan også se i din lokale bokhandel hvis du vil, forhåpentligvis vil det være der.

Windows 8 Step by Step [Paperback] på Amazon.com

Populært emne