Safari for Windows er (Sannsynligvis) Død: Slik overfører du til en annen nettleser

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Safari for Windows er (Sannsynligvis) Død: Slik overfører du til en annen nettleser - Blog 2023
Safari for Windows er (Sannsynligvis) Død: Slik overfører du til en annen nettleser - Blog 2023
Anonim
Hvis du bruker Safari på Windows, har vi noen dårlige nyheter for deg: den nye Safari 6 har vært ute i over fem måneder, og Apple har bekreftet at den ikke vil bli utgitt på Windows.
Hvis du bruker Safari på Windows, har vi noen dårlige nyheter for deg: den nye Safari 6 har vært ute i over fem måneder, og Apple har bekreftet at den ikke vil bli utgitt på Windows.

Apple har også fjernet alle Windows-nedlastingslenkene fra sin viktigste Safari-side, så Safari på Windows er trolig et dødt produkt. Hvis du bruker Safari på Windows, bør du vurdere å bytte til en annen nettleser - eller bli sittende fast med Safari 5 for alltid.

Eksportere Safari-dataene dine

Det er to viktige typer nettleserdata som du sikkert vil ta med deg - bokmerkene dine og dine lagrede autofyll passord. Bokmerker er enkle å eksportere, mens Safari ikke gjør det enkelt å få passordet ditt ut - du kan ikke engang se dine lagrede passord uten et tredjepartsverktøy.

  • Eksportere bokmerker: Trykk på Alt-tasten for å vise menyen, klikk Fil-menyen, og velg Eksporter bokmerker. Lagre bokmerkene dine i en HTML-fil. Du kan importere HTML-filen til en annen nettleser fra alternativet Importer bokmerker i denne nettleserens Fil-meny eller bokmerkebehandling. Du kan også dobbeltklikke på HTML-filen for å vise de lagrede bokmerkene som en liste på en nettside.
Image
Image
  • Eksportere passord: Last ned og kjør Safari Password Decryptor. Vær forsiktig med å avvise junkware den prøver å installere under installasjonsprosessen. Beklager, men dette er det eneste gratis verktøyet for å se Safaris lagrede passord på Windows vi kunne finne. Verktøyet viser dine lagrede passord og lar deg eksportere en kopi av dem.
Image
Image

Velge en ny nettleser

Det finnes et bredt utvalg av nye nettlesere du kan velge mellom, men vi vil fokusere på de mer populære:

  • Google Chrome: Google Chrome er trolig den mest liknende nettleseren til Safari. Begge nettleserne bruker WebKit-gjengemotoren og har et lignende grensesnitt. En av Safari 6s nye funksjoner er en kombinert adresse- og søkefelt - Google Chrome har hatt det lenge.
  • Mozilla Firefox: Når den alternative nettleseren er valgt, er Mozilla Firefox fortsatt populær og elsket av mange. Den beste funksjonen er det fleksible forlengelsessystemet, noe som gjør det mulig å utnytte de fleste tilpasningsegenskaper ut av hvilken som helst nettleser.
  • Opera: Opera er mindre kjent, men har fortsatt en lojal kjernen til brukerne. Det er en rask nettleser som har kommet langt i de siste årene, og tilbyr nå utvidelser og et forenklet grensesnitt.
  • Internet Explorer: Hvis du bruker Windows 7 eller 8, er Internet Explorer 9 og 10 anstendig nettlesere - sikkert bedre enn den gamle IE. Noen mennesker vil anbefale å gi dem en prøve. En ting er sikkert - ikke bry deg med IE hvis du fortsatt bruker Windows XP. Du ville være bedre å bruke en utdatert Safari i stedet for Internet Explorer 8.
Image
Image

Alternativer til Safari-funksjoner

Safari har noen funksjoner du kan savne i andre nettlesere. Slik får du dem tilbake:

  • Leseliste: Andre nettlesere har ikke en innebygd leseliste-funksjon som ligner på Safari. Hvis du liker denne funksjonen, gi Pocket eller Instapaper et snurr. De kan også synkronisere dine uleste artikler på tvers av enhetene, slik at du kan lese dem på farten.
  • Browser Sync: Chrome og Firefox har begge velutviklede synkroniseringsfunksjoner som synkroniserer bokmerker, åpne faner og andre nettleserdata på tvers av datamaskinene. Hvis du bruker en iPhone eller iPad, tillater Chrome-appen deg å se disse dataene på enheten din. (Firefox gjør bare en app tilgjengelig for Android.) Opera har lignende funksjoner, men mangler fanens synkronisering. Internet Explorer har de verste synkroniseringsfunksjonene til alle - mens noen synkroniseringsfunksjoner er nå integrert i Windows 8, kan Internet Explorer ikke engang synkronisere bokmerkene dine med IE på en Windows Phone.
  • utvidelser: Chrome og Firefox har begge godt utviklede utvidelsesøkosystemer, selv om Firefox utvidelser kan bli kraftigere. Chrome har også et stort utvidelsesøkosystem, så du kan sikkert finne alle utvidelsene du vil ha. Opera har en mindre mengde tilgjengelige utvidelser, mens få utvidelser er tilgjengelige for Internet Explorer.
Image
Image

Mens Safari kan ha avsluttet Windows-nettleserkrigen, er det mange gode alternativer klar til å ta sin plass. Hvis du virkelig vil ha den nyeste versjonen av Safari, vil Apple gjerne selge deg en Mac - som synes å være deres nye tilnærming.

Populært emne