Fiks: Kan ikke automatisk logge inn i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Fiks: Kan ikke automatisk logge inn i Windows 10/8/7
Fiks: Kan ikke automatisk logge inn i Windows 10/8/7
Anonim

De fleste av dere kan ha en enkelt brukerkonto på din Windows systemer, som er administratorkontoen. Derfor kan mange av dere foretrekke å ha automatisk pålogging, når du starter systemet, for å unngå å skrive inn passordet ved hver pålogging. Vi har delt metoden for å aktivere automatisk pålogging, tidligere. I den metoden har vi ukontrollert de Brukere må skrive inn et brukernavn og et passord for å bruke denne datamaskinen alternativ under Brukerkontoer vindu. Men det kan hende at du kan finne Brukere må skrive inn et brukernavn og et passord for å kunne bruke denne datamaskinen i brukerkontoer. Hvis du møter dette problemet, les videre.

Image
Image

Hvis du bruker domenekontrollert system, dette viktige alternativet kan mangle. I så fall må du spørre domenekontrolleren for å fjerne merket for det alternativet fra kontrollmaskinen. Men hvis du er på en ikke-domene system, og du mangler fortsatt muligheten, vil denne artikkelen hjelpe deg med å aktivere automatisk pålogging ved hjelp av registerhåndtering.

Kan ikke automatisk logge inn i Windows

Å gjøre feil mens du manipulerer registeret, kan påvirke systemet ditt negativt. Så vær forsiktig når du redigerer registeroppføringer og opprett et systemgjenopprettingspunkt før du fortsetter.

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

Image
Image

3. I den høyre ruten av ovennevnte registerplassering må du kontrollere at følgende data finnes. Hvis noe mangler, kan du legge til det:

AutoAdminLogonRegistry String (REG_SZ) – Value data is 1.

DefaultPasswordRegistry String (REG_SZ) – Value data is your user account password.

DefaultUserNameRegistry String (REG_SZ) – Value data is your user account name.

Deretter legger du til den manglende informasjonen hvis noen, og når du er ferdig, lukk Registerredigering og start på nytt. Etter at du har startet maskinen på nytt, bør du ha automatisk pålogging aktivert.

Stol på det hjelper!

Dette innlegget vil vise deg hvordan du viser informasjon om tidligere logoer i Windows.

Relaterte innlegg:

  • Arbeide med snorer: Windows Phone 7.5 Mango Apps Development - Del 9
  • Windows Password Recovery: Gjenopprett tapte, glemt Windows-passord
  • Slik tilbakestiller du passordet i Windows 10/8/7
  • Opprett egendefinert epost-ID med domenenavn med Zoho Mail, gratis
  • Endre Smart Card Logon til Passord Logon, for å tillate Feilsøking

Populært emne