Filtrer websøksresultater i Windows ved hjelp av Safe Search-innstillingen

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Filtrer websøksresultater i Windows ved hjelp av Safe Search-innstillingen
Filtrer websøksresultater i Windows ved hjelp av Safe Search-innstillingen
Anonim

Søkeopplevelsen inne Windows 8 er virkelig avansert og blir forbedret med hver ny versjon eller oppdatering. Mange av dere bruker Windows 10 / 8.1 som også er integrert med nettsøk. Si, hvis du søker etter en fil i Windows 8, du kan også få webresultater for søket ditt - selv om det er en måte å deaktivere dette søket hvis du ikke vil ha det. Nå siden systemet er synkronisert for å vise webresultater, blir det også et spørsmål om bekymring, og vi vil kanskje filtrere webresultater. Vanligvis, hvis du bruker systemet i familien din, bør du angi hvilken type resultater som skal vises, og som ikke skal.

Filtrer websøksresultater i Windows 10 / 8.1

Windows 8.1 lar deg filtrere søkeresultatene under tre hoder, Streng, Moderat og Ingen filter. Denne artikkelen viser hvordan du kan konfigurere prioriteten din. Du kan gjøre dette på to måter:

Angi sikker søkestilling ved hjelp av lokal gruppepolicyredigerer

1. I Windows 8.1 Pro & Enterprise-utgaver, trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put gpedit.msc i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Lokal gruppepolicyredigerer.

2. Naviger her:

Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Search

Image
Image

3. I den høyre ruten på denne plasseringen, se etter innstillingen som heter Angi Safesearch-innstillingen for Søk som må vises Ikke konfigurert status som standard. Dobbeltklikk på det samme for å få dette:

Image
Image

4. I det viste vinduet klikker du aktivert og deretter for Standard sikker søkinnstilling rullegardinmeny, velg deg valg for å filtrere søkeresultatene blant Streng, Moderat og Av. Følgende er forklaringen på forskjellige filtre:

Strict: Filter out adult text, images, and videos from search results.

Moderate: Filter adult images and videos but not text from search results.

Off: Don’t filter adult content from search results.

Klikk OK. Du kan nå lukke Lokal gruppepolicyredigerer og start på nytt for å se endringer effektive.

Angi SafeSearch-innstillingen ved hjelp av Registerredigering

Hvis din utgave av Windows 8 har ikke Gruppepolicyredigerer, gjør følgende:

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsWindows Search

Image
Image

3. I den høyre ruten på dette stedet, opprett et nytt register DWORD oppkalt som ConnectedSearchSafeSearch ved å høyreklikke i tomt rom og navigere gjennom Ny -> DWORD-verdi. Dobbeltklikk på DWORD å endre sin Verdi data:

Image
Image

4. I boksen ovenfor vises følgende Verdi data som svarer til filteret du vil ha:

Streng: 1

Moderat: 2

Av: 3

Klikk OK når du er ferdig med å legge inn ditt valg. Du kan nå lukke Registerredigering og start på nytt for å observere endringer du har gjort så langt.

Håper du finner tipset nyttig!

Populært emne