Mangler data etter en oppgradering til Windows 7

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Mangler data etter en oppgradering til Windows 7
Mangler data etter en oppgradering til Windows 7
Anonim

Det anbefales alltid at du sikkerhetskopierer dataene dine før du oppgraderer Windows. Men hvis du ikke gjorde det, og hvis du nettopp har oppgradert til Windows 7 og funnet ut at dataene mangler data etter oppgraderingen, er det noen få feilsøkingstrinn som du kanskje vil prøve.

Data mangler etter oppgradering til Windows 7

1. Se om du kan hente dataene dine fra Windows.old mappe.

2. I tilfelle ufullstendig dataoverføring, kan du søke etter datafiler ved hjelp av DIR i $ Windows. ~ Q og $ INPLACE. ~ TR mapper.

3. Hvis du ikke kan finne data i de ovennevnte to trinnene, bruker du en Administrator-kommandoprompt for å utføre en sjekk på hele stasjonen for de manglende datafilene.

For eksempel å sjekke for bilder:

Cd Dir *.jpg / a / s>% userprofile% Desktop jpg_files.txt

4. Hvis du kan identifisere stedet der dataene er kopiert, bruker du dra og slipp eller robocopy.exe for å bidra til å sette filene på en mer tilgjengelig plassering.

5. Hvis du ikke finner noen datafiler på maskinen, kontroller du Windows Panther Setupact.log fil og sørg for at dette faktisk var en oppgraderingsinstallasjon. Hvis ikke, kan du avgjøre om partisjonen ble formatert i loggen, så vel som å sjekke andre partisjoner for dataene.

For mer informasjon, besøk relatert artikkel KB930890.

Populært emne