Avast Free AntiVirus gjennomgang; Frakoblet installasjonslenk.

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Avast Free AntiVirus gjennomgang; Frakoblet installasjonslenk.
Avast Free AntiVirus gjennomgang; Frakoblet installasjonslenk.
Anonim

Avast Free AntiVirus har blitt oppdatert for å støtte Windows 10 og er nå tilgjengelig som en gratis nedlasting. Selv om Windows Defender er i stand til å gi god beskyttelse som den første forsvarslinjen mot skadelig programvare og annen uønsket programvare, foretrekker mange å bruke gratis tredjeparts antivirusprogramvare som gir et bedre sett med funksjoner. Avast Free Antivirus 2015 er et slikt program som tilbyr all nødvendig sikkerhet du trenger for å beskytte PCen mot hackere og tyver.

Avast Free AntiVirus

Den nyeste versjonen Avast Antivirus Free støtter nå Windows 10, bortsett fra tidligere versjoner av Windows, og gir deg tilgang til nyttige funksjoner samtidig som du beholder samme grensesnitt som forgjengeren.
Den nyeste versjonen Avast Antivirus Free støtter nå Windows 10, bortsett fra tidligere versjoner av Windows, og gir deg tilgang til nyttige funksjoner samtidig som du beholder samme grensesnitt som forgjengeren.

Når du er lastet ned, kan du velge Express-installasjonen eller Tilpasset installasjon. Jeg anbefaler sistnevnte da det vil tillate deg å velge eller avmarkere funksjonene du ikke vil installere på datamaskinen din.

Freeware har fortsatt den tilpassbare hjemmesiden, samt sidemenyen for å få tilgang til programmets funksjoner med en endring - det inkluderer Smart skanning funksjon, som kombinerer alle viktige skanninger i en enkelt enhetlig skanning.

I tillegg til dette er beskyttelsesfunksjonen i den nyeste versjonen ikke bare utvidet til enheter, men også nettverksenheter og rutere som du har installert for å få tilgang til Internett-tjenester. Det er Hjemmenettverkssikkerhet Modulen vil skanne hjemmenettverket ditt for svake punkter.

Skannemodulen tilbyr hurtig skanning, full systemskanning og viktigst av alt Boot-tid skanninger også. Oppstartstidsskanningen er veldig nyttig når du fjerner vedvarende skadelig programvare, da skanningen utføres selv før Windows - og dermed skadelig programvare.

Videre inkluderer de ekstra verktøyene til det eksisterende settet av sikkerhetsverktøy:

Nettleseropprydding

Alternativet er drevet til å rense nettleserens verktøylinje for alle tilleggsprogrammer som følger med andre programmer du kanskje har installert. Så, for en rask opprydding kan du bruke den nye funksjonen som er tilgjengelig i Avast 2015-versjonen. Denne verktøylinja fjerneren er flott for å fjerne uønskede verktøylinjer og andre plugins.

Funksjonene som er tilgjengelige for å rydde opp nettleserne dine er,

  1. VPN Secure Line
  2. VPN-tjeneste
  3. Sikker sone

Ovennevnte 3 funksjoner gir deg mulighet til å surfe sikkert og privat online og foreta kjøp uten risiko involvert.

Image
Image

Fjernassistent

Fra nå av trenger du ikke å installere noen tredjepartsprogram for å hjelpe dine slektninger eller kanskje dine venner med støtte på Windows 8 eller Windows 10. Du kan gjøre dette direkte fra Avast 2015 Antivirus hvis den andre personen bruker samme versjon av antivirusprogrammet.

Image
Image

De Programvareoppdatering forutsetninger potensiell utnyttelse av sårbarheter i utdaterte applikasjoner ved å sjekke opp den installerte programvaren og tilby å oppdatere dem til deres nyeste sikre, stabile versjoner, hvis noen oppdateringer blir funnet.

Jeg finner spesielt Makuleringsmaskin funksjon av kraftig bruk siden den fjerner en fil helt hvis den er funnet å være skadet eller infisert.

Bortsett fra dette, i den betalte versjonen, kan du finne Anti-svindel og Hijack beskyttelse som gir svindel- og hijackbeskyttelse mens du foretar en internettransaksjon, som beskrevet ovenfor, og Anti-Spam som gir beskyttelse mot all nettsøppel over internett og e-post.

De viktige funksjonene som er inkludert i Avast Free Antivirus 2016 er,

  • Passord styrer passordene dine og synkroniserer data på tvers av enhetene dine. Det nye verktøyet kontrollerer passordsikkerheten, lagrer passordene sikkert, og inkluderer nettleserutvidelser for enklere innlogging og skjemafylling. I tillegg tilbyr den en passordgenerator.
  • SafeZone Browser erstatter den gamle SafeZone for å beskytte din online shopping og bank. Betalingsmodus isolerer nettlesersesjonen din og beskytter mot potensielle keyloggers eller spyware. Skjermede vinduer gir et trygt mellomrom for å besøke usikre nettsteder.
  • Brukergrensesnittet har blitt fornyet med mer plass til innhold og enklere kontroll.
  • Tilbakemelding kan gis direkte via brukergrensesnittet for å rapportere feil, be om funksjoner eller tilby andre forslag lettere.

Et ord av forsiktighet - Webinstallatøren av Avast Antivirus Free ber deg om å installere Google Chrome og Google verktøylinje for Chrome-nettleseren din hvis den er angitt som standard nettleser. Bare fjern avmerkingsalternativene under Avast-installasjonen hvis du ikke vil at den skal installeres.

Avast Free Antivirus offline installer gratis nedlasting

Alternativt, hvis du ønsker det, kan du laste ned 151 MB offline installasjonsprogrammet fra her.

Populært emne