Maxthon MxNitro Browser vurdering og nedlasting

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Maxthon MxNitro Browser vurdering og nedlasting
Maxthon MxNitro Browser vurdering og nedlasting
Anonim

Maxthons nyeste tillegg til selskapets familie av nettlesere - MxNitro har fjernet alle stort sett ubrukte, ressurskrevende funksjoner som utvidelser og skyktjenester for å få fart.

Brukere vil innrømme at den viktigste funksjonen de ser etter i en nettleser, er hastighet. Det som følger fart er sikkerhet, brukervennlighet, tilpasning og mer. Tilpassing kan kompromittere fart, slik at de fleste ytelsesorienterte nettlesere som Internet Explorer eller Maxthon striper sine tilbud på de fleste av deres tilpasningsalternativer og andre unødvendige tillegg.

Image
Image

Maxthon MxNitro nettleser

Utviklerne av Maxthon MxNitro hevder at nettleseren får sin hastighet til dels ved å redusere brukergrensesnittbelastningen som hjelper den til å hente og laste websider raskere. Den har en minimalistisk design.

Jeg lastet ned nettleseren. Installasjonen var nær øyeblikkelig. Når du åpner den, blir du velkommen av Google.com som startside. Jeg så ingen måte å endre den på.

Jeg kunne ikke finne noen menyvalg eller noe for å justere nettleseren. For eksempel, ingen Innstillinger-meny for å slette informasjonskapsler, bytt til privat surfing, eller fjern historikk. Innstillinger-knappen i nederste høyre hjørne lar deg bare tilpasse søkeinnstillinger.

Det er 3 knapper - Minimer, Gjenopprett og Lukk, som forblir skjult og bare synlig når du holder musemarkøren over dem. Jeg hadde problemer med å finne disse alternativene en stund, selv om jeg til slutt fant dem bosatt i øvre høyre hjørne av skjermen, som vanlig. Du må sveve markøren over dem for å kunne se.

MxNitro fokuserer hovedsakelig på følgende hovedområder.

  1. Algoritmisk, forutsigbar forhåndsinnhenting av nettsteder basert på nettleser- og søkehistorikk og bruksmønstre i løpet av minutter, timer og ukedager.
  2. Forutsigende forhåndsopprettelse av tilkoblinger til nettsteder og sider.
  3. Stripping ned 'designbelastningen' gjennom et enkelt, lett brukergrensesnitt
  4. Maksimere oppstartstid, sidevisningshastighet og stabilitet.

Nettleseren har ikke nyttige høyreklikkfunksjoner. Kontekstmenyen er bare-bein. Det er trolig den mest ryddige nettleseren jeg har sett til dato. Brukere som foretrekker tilpasning over fart og enkelhet, kan finne MxNitro meningsløs, like etter få minutter.

Hjemmesiden er satt til Google.com med hurtigvalg med 9 forhåndsinnstilte nettsteder som er resistente mot endring. Alternativer som blir tydelige når du bytter til MxNitro er en stor Tilbake knapp, Kopier nåværende nettadresse, Lim inn kopiert nettadresse og gå og Hjem og Favoritter knapper.

I min korte tid med denne alternative nettleseren, på min Windows 8.1, fant jeg MxNitro å være rask - ja definitivt - men ikke sånn fort som utviklerne hevdet - men du kan ha en annen opplevelse med det. Imidlertid bruker den mindre minne sikkert, og det laster websider betydelig raskere i forhold til andre nettlesere.

Hvis du bestemmer deg for å sjekke ut Maxthon MxNitro installert på maskinen din, kan du dele erfaringen med oss. Gå og ta den her.

Du vil kanskje også sjekke ut:

  1. Maxthon Cloud Browser
  2. Maxthon nettleser for Windows Phone.

Populært emne