Photosynth Mobile Panorama App for Windows Phone 8

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Photosynth Mobile Panorama App for Windows Phone 8 - Telefon 2023
Photosynth Mobile Panorama App for Windows Phone 8 - Telefon 2023
Anonim

Microsofts fantastiske mobile panorama-app, Photo som tidligere ble vist på for Windows Phone 7.5, er nå tilgjengelig for Windows Phone 8 mobile enheter. Det var fraværende for Microsofts nyeste mobilplattform i flere måneder, men det er endelig her nå.

Image
Image

Photosynth App for Windows Phone 8

I motsetning til Photosynth-appen som tidligere var tilgjengelig på iOS-enheter, kommer denne nyeste Windows Phone 8-versjonen med noen eksklusive funksjoner og en komplett støtte for Microsofts mobilplattform.

La meg fortelle deg om de nye funksjonene som er lagt til i Photosynth-appen for Windows Phone 8

  • Den oppussede Photosynth-appen for Windows Phone 8 tillater brukeren å klikke panoramabildet i 360 grader, både vertikalt og horisontalt. Det vil ikke være en overdrivelse som sier at dette er den eneste Windows Phone-appen som tillater brukere å sy en hel sfære i et enkelt bilde. Du kan ta opp gulvet og taket bare med ett enkelt klikk.
  • Photosynth-appen kan lanseres direkte fra standard kameraapp av enheten. Bare start panoramamodus, løft kameraet ditt og ta bildene. Skuddene blir automatisk sydd i et panoramabilder når du er ferdig. Appen inkluderer integrering av kamera linse som lar brukerne raskt fange og vise panoramabilder ved å starte Photosynth direkte fra kamerapappen.
  • Photosynth-appen for Windows Phone 8 kommer også med nye delingsalternativer. Brukere kan klikke og dele sine panoramabilder med sine venner på Facebook og Twitter. Du kan også publisere panoramabilder til Bing. Brukere kan se panoramaene delt av vennene dine via sosiale nettverk nettsteder direkte på håndsettet ditt.
  • Noen nye kamerakontroller blir også lagt til i den nye Photosynth-appen, for eksempel hvitbalanseringsalternativer og lysforhold. Brukerne kan nå justere hvitbalansen og belysningsforholdene i appen, slik at panoramabildene dine blir vakre og nedsenkende.
  • Den nye Photosynth-appen for Windows Phone 8 inneholder også ulike feilrettinger og stabilitetsproblemer.

De nye blending- og kjernebindingsalgoritmene gjør Photosynth-appen for Windows Phone 8 verdt å prøve. Windows Phone-brukere kan installere appen gratis direkte fra MarketPlace. Du må bare logge på med din Microsoft-konto på telefonen for å få appen.

Jeg må nevne her at du kan nyte denne fantastiske mobile panorama-appen bare hvis du eier en Windows Phone-mobilenhet med minst 512 MB RAM.

Relaterte innlegg:

  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Microsoft Image Composite Editor (ICE) oppdatert; inneholder mange nye funksjoner
  • Nye funksjoner i Windows 10 Mobile Anniversary Update
  • Nye Windows Phone apps denne uken: Bing Photosynth, Nokia Trailers og Nokia Maps 2.0
  • Eksporter panoramaer fra Adobe Photoshop til Photosynth enkelt

Populært emne