Pokki: Legg til Start-meny, Web-apper, Gadgets til Windows 8-skrivebordet

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Pokki: Legg til Start-meny, Web-apper, Gadgets til Windows 8-skrivebordet
Pokki: Legg til Start-meny, Web-apper, Gadgets til Windows 8-skrivebordet
Anonim

Vel, du kan få mange stasjonære gadgets, og du bør vite de beste stasjonære gadgetene for Windows-PCen din. Disse er veldig nyttige, men hva om du kan få webapper som gadgets og det også som "oppgavelinje-gadgets"? Pokki er et gratis og flott verktøy som gir fantastiske gadgets til Windows-skrivebordet.

Image
Image

Pokki for Windows

Når du har installert Pokki, bruker du det, kan du installere gadgets. Disse gadgetene kan nås gjennom oppgavelinjen. Det er mange gadgets å velge mellom, og du laster ned og installerer dem på Pokki. Det er mange nyttige gadgets tilgjengelig som RSS-leser, Google Translate, Valutakalkulator, Gmail, Facebook etc.

Du kan bruke Pokki som et verktøy for sosiale nettverk, underholdningsverktøy, forretningsapplikasjon eller et verktøy. Pokki har et veldig kult grensesnitt, uten mye GUI komponenter på den. Dessuten har gadgetene som installeres på Pokki, et fantastisk grensesnitt. De fleste gadgets er perfekt designet og er alltid klare til bruk, men de jobber for det meste bare hvis du er koblet til Internett. Etter installasjon av Pokki fant jeg at jeg sjelden trengte å åpne nettleseren min. Jeg var i stand til å utføre de fleste av mine Internett oppgaver via selve applikasjonen.

Det er sosiale gadgets som Facebook og Gmail, Verktøy som Stopwatch og valutaomformer, Business gadgets som MoneyControl og FxRates og så videre - disse har virkelig lagt mye verdi i applikasjonen. Du kan utføre mange oppgaver etter at du har installert gadgetene, som du ellers ville ha gjort ved å bruke forhåndsinstallerte programmer på Windows 7. Nedlasting av gadgetene er veldig rask, da de er av svært liten størrelse. ingen annen fil er nødvendig for å bli lastet ned - gadgetene installeres bare direkte i Pokki.

Image
Image

Hvis du er en utvikler, kan du til og med lage skrivebordsprogrammer for Pokki også kjent som Pokkies, alle applikasjonene er basert på HTML 5.

Jeg vil definitivt si at dette verktøyet er perfekt for stasjonære gadgets, og det har virkelig vist seg å være nyttig, underholdende og sosialt. Jeg håper, du vil også like gadgetene til Pokki.

Pokki Gratis Last ned

Klikk her å laste ned Pokki for Windows. Pokki lar deg også legge til startknappen og startmenyen til Windows 8.

Gå hit for å sjekke ut noe mer freeware for å legge til Start-knappen til Windows 8.

Populært emne