Apper for å tilpasse Windows Phone 8 låseskjerm

Geoffrey_Carr

Apper for å tilpasse Windows Phone 8 låseskjerm - Telefon 2023
Apper for å tilpasse Windows Phone 8 låseskjerm - Telefon 2023
Anonim

Windows Phone 8 har gjort låseskjermen tilpasningsdyktig ved å gi låsen bakgrunnsbilder, kontroll til tredjeparts apps. Bruk av denne funksjonen, mange apper har blitt introdusert på Marketplace, som helt kan kontrollere låseskjermbildet ditt, og lar deg endre det til fantastiske forskjellige live bakgrunnsbilder. La oss sjekke ut noen av dem.

Image
Image

Bildestrøm

Image
Image

Fotostream er GRATIS app for Windows Phone 8 som synkroniseres med Flickr, 500px, lokale album og Skydrive Album for å oppdatere låseskjermsbilde automatisk.

Alt fra Flickr - og det inkluderer Flickrs interessante bilder, en favorittgruppe, et søkeordssøk, eller en brukers fotostream kan brukes som et levende bakgrunnsbilde. 500px fotokilder inkludert, Populære bilder, Redaktørens valg, Kommende bilder, Frisk idag, Frisk i går og Frisk denne uken. Skydrive-albumene kan også brukes som kilde - dette vil tillate deg å administrere tapet samlingen din hvor som helst. De lokale albumene fra telefonen støttes også.

Man kan bruke beskjæringsområdet til bildet som bakgrunn og også ordne fotokilden slik han vil. En bakgrunnsoppdatering kan planlegges fra 30 minutter til en gang i uken.

Fotostrøm er en komplett app som forbedrer låseskjermbildet. Den er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace GRATIS.

Lockstream

Image
Image

Lockstream er en BETALT app for Windows Phone 8 for å tilpasse låseskjermbildet. Det kilder fotografier fra lokale album, Facebook-album og også fra Skydrive-mappene. Det gir mulighet til å legge til sitater eller favorittmeldingen til dagen til låseskjermen. Den styrer flere strømmer automatisk og også manuelt.

Lockstream er hovedsakelig fokusert på å bruke egne bilder til bakgrunnsbilde. Den er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for $0.99. Prøv det før du kjøper det.

Locksider +

Image
Image

Lockslider + er også a BETALT app for Windows Phone 8 som gir deg et bredt spekter av bakgrunnsbilder sammen med en vær widget. I motsetning til appene nevnt ovenfor, synkroniseres ikke Locksider + med noen kilde, men har sin egen database med bakgrunnsbilder. Det gir deg seks kategorier å velge bakgrunnsbilder - og det inkluderer dagens favoritter, kul bilder, geeky, abstrakt, natur og mellow. Bilder kan endres en gang om dagen, to ganger om dagen, hver fjerde time eller hver time.

Sammen med bakgrunnsbildet legger Lockslider + også en værm widget på låseskjermen. Den gir deg gjeldende værinformasjon, gjeldende temperatur og andre forhold. Værinformasjonen oppdateres sammen med bakgrunnen.

Locksider + er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for $1.49.

AccuWeather

Image
Image

AccuWeather er en annen GRATIS app for Windows Phone 8. Det er ikke en app til lås skjermtilpasning, men et værprogram som lar deg lette skjermtilpassing også.

AccuWeather er en av de komplette værmeldingene som ligger på startskjermen, og gir deg ulike værforhold. En av dens funksjoner, bringer værinformasjon på låseskjermen på en veldig elegant måte. Med Windows Phone 8 kan du forny telefonens låseskjerm med et øyeblikksbilde av værmeldingen for hjemstedet ditt, inkludert alvorlige værvarsler og et vakkert værbilde.

AccuWeather er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace GRATIS.

Selv om det er mange slike apper, har vi selektivt samlet denne listen, som inkluderer funksjonsrike apper som unngår duplikater. Gi oss beskjed hvis vi savnet noen.

Populært emne