Skip to main content

Vinduer 2023, Mars

Office 2013 For Small Business: Hvordan velge pakken

Microsoft gir 3 Office 2013-utgaver for småbedrifter. Vi analyserer tilbudene som er tilgjengelige for å skape en tilpasset kontorautomatiseringspakke som passer best for deg. Det er Best Office Automation Software for Small Business.

Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart

Skal du kjøpe Office 2013 eller Office 365 og hvilken utgave, versjon eller abonnementsplan? Microsoft har avslørt prisplanen, strukturen og fordelene med Office 2013-utgavene.

Transponere funksjonen i Excel 2013: Konverter horisontal raddata til vertikale kolonne stilark

Transponeringsfunksjon i Excel 2013 er et av hovedtrekkene i Excel 2013-appen. Den konverterer horisontale raddataark til loddrett kolonne stilark og bakside.

Synkroniser Google-tjenester med Windows 8 eller Windows RT

Google støtter ikke lenger nye EAS-tilkoblinger fra Windows-PCer og nettbrett for å synkronisere e-post, kontakter osv. Fra Gmail fra 30. januar og utover. Slik synkroniserer du Google-tjenester med Windows 8.

Trenger du virkelig en startmeny eller knapp for Windows 8?

Denne artikkelen grunner til at Windows-brukere ikke bør gå glipp av Start-menyen i Windows 8, men nyt skjønnheten i Windows 8 Startskjerm.

Office 2013 og Office 365: Forklaring, installasjon, overførbarhet forklart

Microsoft Office 2013 &; Office 365: Lisensiering, installasjon, overførbarhet forklart. Office 2013-programvare er lisensiert til en datamaskin for livet til datamaskinen og kan ikke overføres.

Få rask tilgang til Office-dokumenter med Outlook 2010-hoppelister

Office 2010 Hopplister er menyalternativene som dukker opp når brukere høyreklikker på et hvilket som helst ikon i oppgavelinjen. Disse hoppelistene hjelper til med å hoppe over programmer som brukerne jobber for nylig. Disse filene er for øyeblikket festet programmer til oppgavelinjen.

Deaktiver Metro UI og få Classic Windows 7 Styled Start-menyen i Windows 8

Denne tutorila forteller deg hvordan du får tilbake den klassiske Windows 7 startmenyen i Windows 8 og hvordan du deaktiverer den så sjarmerende Windows 8 Metro UI.

Bruk Slicers i Microsoft Excel 2010 for å filtrere data effektivt

Microsoft Excel 2010 Slicers er enkle å bruke visuelle kontroller lagt til Excel 2010 som gjør at du raskt og enkelt kan filtrere data på en interaktiv måte ved å velge verdier fra en liste

Bruk VBScript til å endre Windows 8 Startskjermnummer App Row Tiles

Vi vil se hvordan du bruker VBScript til å endre antall App Tile rader på Start skjerm i Windows 8.