Skip to main content

Telefon 2023, Mars

Slik bruker du Windows Phone-appen til Windows 8-skrivebordet

Lær hvordan du bruker Windows Phone App for Windows 8 Desktop til å synkronisere data, bilder, etc. Finn ut om Innstillingene.

Last ned Windows Phone app på skrivebordet: Synkroniser dataene dine

Synkroniser dataene dine mellom Windows Phone 8 og Windows 8 | 7 PC med Windows Phone app til skrivebordet. Det er en må-ha programvare for Windows Phone 8 brukere.

Voxer for Windows Phone 8 gjør telefonen til en Walkie Talkie

Voxer for Windows Phone setter brukere i umiddelbar kommunikasjon med venner ved å slå sine Windows Phone 8 Smartphones til sanntids Walkie Talkie-enheter.

Infographic: Windows Phone 2011 Retrospective

Statusene som vises i dette infografiske programmet på Windows Phone 2011, inkluderer antall apper som er tilgjengelige på MarketPlace, inntektsmuligheter, forbrukerinteresse, nedlastinger, utviklerinteresser etc.

Windows Phone 7 slår BlackBerry Torch hendene ned i Browsing Experience

Selv den uferdige enheten i Windows Phone 7 var god nok til å slå helvete ut av Blackberry-fakkelen i nettleseropplevelsen.

Last ned eBook: Programmering Windows Phone 7

Programmering Windows Phone 7 er en forhåndsvisning om en bok-til-komme, som kan være interessert utviklere som kanskje vil programmere programmer for Windows Phone 7-serien.

Windows Phone Tutorial 5: Håndtere hendelser fra brukergrensesnittet

I denne veiledningen i Windows Phone 7 lærer du hvordan du definerer hendelsesbehandlere som svarer på handlinger fra brukergrensesnittet, nemlig knappen klikkhendelse

Windows Phone Tutorial 6: Administrere feil i programmet

I denne veiledningen i Windows Phone 7 lærer du hvordan du oppdaterer programmet for å vise en feilside når en Unhandled Exception forekommer i programmet.

Windows Phone Tutorial 10: Legge til visuelle stater til den egendefinerte kontrollen

I denne Windows Phone 7-opplæringen oppdaterer du kontrollmalen for å legge til forskjellige visuelle tilstander som tillater at knappen viser en disposisjon når den er fokusert, og for å endre posisjonen på siden for å indikere når den trykkes.

Windows Phone Tutorial 12: Verifisering og testing av endelig søknad

Gjennom designprosessen i Expression Blend, forhåndsviste du brukergrensesnittet til søknaden din ved hjelp av Silverlight og ble hostet i en nettleser. I denne oppgaven kjører du programmet i Windows Phone Emulator for å se resultatet av endringene i brukergrensesnittet