Skip to main content

Hvordan 2023, Mars

Eksporter en Access 2003-rapport til Excel-regneark

I bedriftsmiljøet er Excel king. Så når du har en Access database rapport som du virkelig vil foretrekke å analysere i Excel regneark form, er det en enkel måte å konvertere den.

Opprett en rapport i MS Access 2003 ved hjelp av rapportveiviseren

Microsoft Access brukes i mange bedrifter til å lagre og få tilgang til informasjon. Du kan også lage en enkel rapport enkelt ved hjelp av rapportveiviseren.

Legg til Gmail-kontoen din til Outlook 2007

Alle elsker Gmail, men noen bruker en stasjonær klient, spesielt i bedriftsmiljøer der Outlook er konge. Å legge til Gmail-kontoen din til Outlook 2007 kunne ikke vært enklere.

Opprett postetiketter i Word 2003 Med Mail Merge

Du kan bruke Mail Merge i Word 2003 for å lage adresselaber for en database full av kunder.

Endre standard fargeskjema i Office 2007

Microsoft Office 2007-fargeskjema passer sikkert i Windows Vista, men heldigvis for de av oss som er fornøyd med så mye lyseblå, kan fargeskjemaet endres.

Angi Gmail som standard e-postklient i Ubuntu

Hver Geek bruker Gmail … det er ganske mye nødvendig. Og nå kan du angi Gmail som standardklient i Ubuntu uten ekstra programvare. (Windows krever at Gmail-varsleren er installert)

Deaktiver midlertidig deaktiver "Start på nytt" dialog fra XPs automatiske oppdateringer

Automatiske oppdateringer er en flott funksjon. Din datamaskin forblir beskyttet mot trusler uten å bekymre deg for det … men hvis det er 3:00 og jeg prøver å spille et videospill, er det siste jeg vil ha for de automatiske oppdateringene å dukke opp og minne meg hvert 5. minutt at jeg må starte på nytt , forstyrrer spillet mitt … Kjører meg gal!

Fiks "Passord kreves" Feil ved bruk av Unrar i Ubuntu

Hvis du har forsøkt å bruke den innebygde "Extract Here" -funksjonen i Ubuntu's File Roller for å trekke ut enten en enkelt eller en flersidig zip- eller rar-fil og endte opp med en "Password Required" -feil, så kan du bare anta filene er passordbeskyttet når de faktisk ikke er det.

Bruk flere Firefox-profiler samtidig

Visste du at du kan kjøre mer enn én Firefox-profil samtidig? Dette kan være svært nyttig hvis du vil teste ut utvidelser lettere, lage en webutviklingsprofil, kjør en slank ned profil bare for Gmail, eller hvis du bare vil ha en ren profil.

Slik kjører du en DirectX Diagnostic på XP

Hvis du er opptatt av videospillytelse, eller hvis du prøver å fikse noen problemer med et hvilket som helst 3D-program, kan du sikre at DirectX 9 på XP kjører på høy effektivitet ved å kjøre en diagnostikk.