Skip to main content

Hvordan 2023, Mars

Rask Tips: Automatisk Compact Access Databaser

Selv om det ikke er sannsynlig at du noen gang vil slå den maksimale Access-databasestørrelsen på 2 GB, er det fortsatt godt å vite at du kan sette databasen til å komprimere eller krympe filstørrelsen automatisk. Dette gjelder spesielt for databaser hvor du legger til og fjerner mye data hver gang.

Spor MySQL Queries med mysqlsniffer på Ubuntu

Du har en produksjonsdatabasetjener, og du kan ikke aktivere spørringslogging … så hvordan ser du at søkene blir utført mot databasen?

Forhåndsvis dokumenter uten å åpne dem i Word 2007

Hvis du har mange Word-dokumenter og ikke er sikker på hvilken som inneholder den informasjonen du trenger, gir Microsoft Word 2007 deg muligheten til å forhåndsvise et dokument i Word uten å måtte åpne hvert dokument.

Endre AutoRecover Interval på Office 2007

AutoRecover er en Microsoft Office-funksjon som vil holde deg fra å miste arbeid i tilfelle systemkrasj eller strømbrudd ved automatisk lagring av dokumentet ditt ved bestemte tidsintervaller.

Maksimer plass ved å "skjule" båndet i Office 2007

Ribbon-funksjonen i Microsoft Office 2007 er full av funksjoner som gjør det enklere å navigere gjennom alternativer, men det tar opp mye plass. Hvis du mener at båndet er for stort, kan du sette det inn i en pseudo "auto-hide" -modus, og beholder fortsatt all funksjonalitet, men med et mye mindre fotavtrykk.

Legg til signatur i Outlook 2007 ved hjelp av båndet

Å legge til kontaktinformasjon som en Signatur på e-postene dine, er veldig nyttig i et bedriftsmiljø, men også for personlige e-postmeldinger. Du kan legge til en signatur på samme måte som du ville i 2003, men du kan også bruke Båndet som en ny måte å legge til din signatur.

Oppdag og reparer programmer i Microsoft Office 2007

Hvor mange ganger har du hatt et Microsoft Office-programbrudd eller låser opp systemet ditt? De verste synderne synes å være Outlook og Access for meg.

Deaktiver varslingsballonger i XP

Hvis du er irritert med Windows, dukker opp en ballongvarsling som forteller deg ting du allerede vet hver gang du slår på maskinen din, er det et raskt tips på å deaktivere dem helt. (Merk at dette krever en endring av registret, så vær sikker på å sikkerhetskopiere registreringsdatabasen før du foretar endringer.)

Plasser Internet Explorer 7 og 8 menylinjen på toppen

Ønsker du at IE7 menylinjen var lokalisert hvor den var i IE6? Slik lager du raskt en registeroppgave for å flytte den tilbake til toppen.

Gjør Firefox innebygd søkeboks Bruk Googles eksperimentelle søkenøkler

Google har nettopp gitt ut et nytt eksperimentelt søk som lar deg navigere gjennom søkeresultatene ved hjelp av de samme hurtigtastene som Gmail og Google Reader. Problemet er at Firefox standard søkeboks ikke er standard for det.