Skip to main content

Blog 2023, Mars

Slik oppgraderer og installerer du en ny harddisk eller SSD i din PC

En oppgradering av harddisken er en av de enkleste måtene å forbedre PCen, enten du er på utkikk etter mer lagringsplass eller hastighetsforhøyelsen som SSD gir. Slik velger du og installerer den nye stasjonen.

Slik overfører du bilder fra Android til Windows PC

Å få bilder fra Android-telefonen din til PC-en kan være en skremmende oppgave hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Heldigvis er det ganske greit når du vet hvor du skal se.

Hvordan se og få tilgang til det som er delt på nettverket

For den siste leksjonen i denne Geek School-serien vil vi snakke om å få tilgang til alt som deles på nettverket.

Kan du se hvem som har sett din Twitter-profil?

Det er et naturlig instinkt å lure på hvem som ser på din Twitter-profil og Tweets, men mens mange tjenester hevder å tilby denne funksjonen, er det egentlig ikke mulig.

Slik får du en startmeny for Windows 10-stil i Windows 8.1

Den 21. januar annonserte Microsoft offisielt de nye funksjonene som ville bli inkludert i Windows 10. Mens du må vente på utgivelsen for å nyte de fleste av de nye funksjonene, kan du dra nytte av den nye Windows 10 Start-menyen i dag.

Head Mounted Displays: Hva er forskjellen mellom augmented og virtual reality?

Som digital teknologi fortsetter å seile inn i alle aspekter av våre analoge liv, ser det ut til at det bare var et spørsmål om tid før det begynte å erstatte våre klare gamle visuelle erfaringer med noe litt mer spennende.

Hold systemet oppdatert for sikkerhet og stabilitet

Et annet viktig skritt i å sikre hvilken som helst datamaskin eller enhet er å sette opp automatiserte oppdateringer. Enhets sikkerhet er avhengig av operativsystemet, appene, programtilleggene og programmene som alltid er oppdatert. For eksempel representerer utdaterte nettlesere og plug-ins som Adobe Flash, Java eller Silverlight et stort sikkerhetsproblem. Det er mange nettsteder på Internett som utnytter sikkerhetsproblemer i nettleseren din eller plugin-modulene du har i

Forstå og administrere Windows Services

I dagens Geek School-leksjon skal vi lære deg om Windows Services og hvordan du håndterer dem ved å bruke de innebygde verktøyene.

Windows Specter Patches er her, men du vil kanskje vente

For å beskytte PCen mot Specter fullt ut, trenger du oppdatert Intel CPU-mikrokode. Dette leveres vanligvis av PC-produsenten via en UEFI-firmwareoppdatering, men Microsoft tilbyr nå et valgfritt patch med den nye mikrokoden.

Bruke Event Viewer til å feilsøke problemer

Det største problemet med Event Viewer er at det kan være veldig forvirrende - det er mange advarsler, feil og informasjonsmeldinger, og uten å vite hva det betyr, kan du anta (feil) at datamaskinen din er ødelagt eller smittet når det er ingenting virkelig galt.