BizSpark, WebsiteSpark og DreamSpark, de 3 gnistene fra Microsoft

Geoffrey_Carr

BizSpark, WebsiteSpark og DreamSpark, de 3 gnistene fra Microsoft - Blog 2023
BizSpark, WebsiteSpark og DreamSpark, de 3 gnistene fra Microsoft - Blog 2023
Anonim

I fremvoksende markeder ser vi en økning i oppstartene som blir dannet. Mange blir vellykkede og mange feiler! De fleste start ups har alltid en ide om hva de vil gjøre, men de mangler ofte tekniske ferdigheter og riktig marked.

Suksessen og fiaskoen i oppstart avhenger hovedsakelig av de to ting: Forretningsmodell og Arbeidsstyrke. Hva om du kunne få teknisk støtte direkte fra Microsoft?

Microsoft støtter oppstart, webprofessorer og studenter via tre hovedprogrammer, kjent som henholdsvis BizSpark, WebsiteSpark og DreamSpark.

Image
Image

Microsoft Bizspark Programmet gir alle ressursene programvare, støtte og markedssynlighet til oppstart som er mindre enn 3 år og har en omsetning på under $ 1million. I enkle ord, hvis du er programvareutvikler, applikasjonsutvikler, tjenesteleverandør osv. Enn du kan ha all programvaren som kreves for utvikling, fra Microsoft sammen med opplæringsmateriellet, som leveres enten gratis eller på høyt nivå subsidiert pris.

Den største fordelen er at startups får MSDN-abonnement med Windows Azure uten kostnad. BizSpark bidrar også til en oppstart i form av markedssynlighet. De får også mulighet til å samhandle med de andre selskapene de kan samarbeide med.

Image
Image

Microsoft WebsiteSpark Programmet er designet for profesjonelle designere og utviklere som har som mål å skape bedre og effektive nettsteder. Microsoft tilbyr programvare, support og forretningsmuligheter uten kostnad for en periode på 3 år. Programvare som tilbys er Visual Studio, Expression Studio, Windows Web Server 2008 og SQL Server 2008 R2. De får muligheter til å samhandle med andre selskaper og motta trening og utvikling.

Image
Image

Microsoft DreamSpark er et unikt program som er spesielt utviklet for akademia. Studenter kan laste ned gratis programvare fra DreamSpark-siden uten kostnad. De trenger bare å verifisere seg enten ved å bruke dreamspark-nøkkel eller ved å oppfordre høgskolen til å bli registrert med det. Det har også noen interessante treningsbaner drevet av PluralSight.

Så hvis du er en teknologi oppstart og trenger litt støtte, vet du vet hvor du skal lede etter!

Populært emne