Beste Xbox One Educational Games for 8-10 år gamle barn

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Beste Xbox One Educational Games for 8-10 år gamle barn
Beste Xbox One Educational Games for 8-10 år gamle barn
Anonim

Barna lærer seg bedre når de blir lært med ukonvensjonelle metoder. De oppfatter og henter dem raskere fordi de er mindre tålmodige som voksne er. Mange utdanningsinstitusjoner har begynt å implementere ideen om å utdanne sine studenter gjennom spill, og det har vist seg å være svært nyttig siden det har hjulpet mange barn i gang med ting og utvikler seg raskere. Her er en liste over noen av de beste Xbox One Educational Games for barn.

Beste Xbox One Educational Games for barn

For barn som er i deres primære år med skole, kan de konvensjonelle læringsmetodene få dem til å føle seg ukomfortabel der læringen begynner å føle seg mer som en kjedelig lære enn en morsom ting å gjøre. Men bekymre deg ikke fordi her er en liste over topp ti spill som gjør læring ikke bare enklere, men morsommere for barn:

insekter

Image
Image

Vitenskapen kan være skremmende for barn, med mindre det er en interaktiv måte å lære dem på. Interaktive spill hjelper de unge med visuell og praktisk kunnskap om mange ting som lærebøker ikke kan. Insekter kan gi barn med en slik opplevelse siden det er en sanntids interaktiv demo med forbedret visuals, romlig lyd og høy dynamisk rekkevidde. Dette spillet er utviklet og publisert av Microsoft Corporation og ble opprinnelig laget for spillutviklere. Senere ventet det å brukes til utdanningsformål. Romlig lyd gjør opplevelsen enda mer dynamisk hvis den oppleves via hodetelefoner eller surroundlyder. Og det er også tilgjengelig på Xbox-butikken gratis.

One Eyed Kutkh

Image
Image

Barna nyter eventyr og interaktive medier som spill lar dem nyte historien på en annen måte enn å bare lese bøker. Publisert av Baba Yaga Games og noen ganger Du, dette spillet som har vært basert løst på eventyr fra fjern nord, tar spilleren på en episk reise hvor de må komme til niende himmel ved å bedra solen og månen og stjele deres rombåt. Dette spillet har en unik ta en fortelling som inkluderer gåter og akutt fortelling som barna ville ha glede av. Den har også to spillbare tegn, en unik kunststil som er myk for spillere i all alder. Du kan starte på denne episke reisen fra Xbox-butikken.

Brain Challenge ™

Image
Image

Hvem sa spill gjør barna dumme? Utviklet av Gameloft, dette spillet har et spontant system for å introdusere spillerne med daglige utfordringer og minispill som driller hjernekapasiteten din. Du kan også følge fremdriften din og spille med andre siden den støtter multiplayer-spill opptil 2-4 spillere (lokal / Xbox live). Disse daglige øvelsene kan utfordre spillerens hjernekapasitet, den beste delen av dette spillet er at det aldri gjentar det samme puslespillet. Jo bedre du er på det, jo vanskeligere blir det. Dette spillet kan lastes ned fra Xbox-spillbutikken.

Hopp, trinn, trinn

Image
Image

Publisert av Thunder Cloud Studio Ltd, er dette et lystløs spill hvor spilleren kommer til å hjelpe denne roboten som heter Bob. Med en blanding av god plattformspillmekanikk kan spillerne navigere Bob, og de løser oppgaver for å komme til neste rekkefølge. Spillere kan hoppe, slå og bruke sitt miljø for spillfordeler. Den generelle tonen i dette spillet er lett og morsomt som gjør det enda mer underholdende for barn. Puslespill er laget for å teste spillerens hjernekapasitet. For å hjelpe Bob å finne ut sine tapte lemmer, kan du besøke Xbox-butikksiden for å få spillet og begynne reisen.

Brobygger

Image
Image

Bygge broer kan ha en ganske stor innvirkning på spillerne. Spillere kan lage og bygge sine egne broer med en rekke materialer som tilbys i spillet, spillerne må også ta vare på budsjettet siden du ikke kan overstige det. Så begynn å bygge din perfekte bro på seks unike steder. Gå på tegnebrettet og begynn å bygge broer som holder budsjettgrensen i bakhodet. For å starte med denne episke reisen, kan spillerne få dette spillet som er tilgjengelig på Xbox-butikken.

Encleverment Experiment

Image
Image

Spillerne starter som assistent til professor Ivor Question's Encleverment Experiment hvor de utfordres med 16 fantastiske minispill med 60 opplåsbare maskoter. Du kan også skape nye utfordringer med spillredaktøren og spille med andre spillere (opptil fire spillere om gangen). Utviklet av Blitz Arcade, kan spillerne laste ned dette spillet som er tilgjengelig på Xbox App Store.

Spellspire

Image
Image

Dette er en utmerket blanding av ordspill og rollespill hvor du kan beseire fienden din ved å stave ord på riktig måte. Vinn flere sjefslag gjennom et grundig oppgraderingssystem hvor du kan få kraftige wands og andre magiske power-ups for å hjelpe deg med å vinne. Samle mer gull for å oppgradere din karakter. Når du er klar til å gå på denne magiske reisen, besøk her for å spille dette spillet.

Numantia

Image
Image

Historie leksjoner er viktige, men det kan bli veldig verdslig med mindre det er en annen måte å lære dem på. Numantia, som er et turbasert strategispill, får spillere å gjenoppleve kampen som tok mellom Roma og byen Numantia. Spillet kan spilles fra både perspektivet, og det er opp til dem om de skal holde sine grunner som numantiske soldater eller kjempe for Roms herlighet. Opplev historien med ekte historiske tegn, Numantia er tilgjengelig på Xbox-butikken.

Q-spill

Image
Image

Så enkelt som navnet høres, kan spillet være ganske vanskelig for mange spillere. Den grunnleggende ideen er å få ballen ut av koppen, men det er utfordringer som spilleren må følge på skjermen. Når du er ferdig med utfordringene, kan du dele seieren med vennene dine.Den har stor pedagogisk verdi og er den beste opplevelsen når det spilles med flere spillere. Det er også Kinect for Xbox-kompatibilitet. Få Q fra Xbox-butikken hvis du bare er klar til å ta opp de utrolige utfordringene.

Doodle God: Ultimate Edition

Image
Image

Doodle God: Ultimate Edition er et puslespill / verdensbyggende spill hvor du kommer til å skape en verden med elementene du liker best. Når du langsomt ser at verden kommer til live, kommer du til å låse opp wits eller visdomspunkter som for det meste er sitert fra filosofer. Du må begynne å bygge din verden ved å jobbe fra mikroorganismer til byggherrer. Men det er alvorlige konsekvenser av skapelsen som kan utløse en zombiepest.

Dette spillet har nå en PVP-modus der du kan utfordre vennene dine. Slip løs gudens kraft ved å få dette spillet fra Xbox-butikken.

Alle disse spillene er Xbox-kompatible og har stor pedagogisk verdi. Ikke bare det, spillene er interaktive, og hjelper barnet ditt med å utvikle sine reflekser og utfordre kapasiteten til hjernen deres. Læring har kanskje aldri vært mer moro.

Populært emne