Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren (kode 37)

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren (kode 37)
Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren (kode 37)
Anonim

I Windows 10/8/7 Enhetsbehandling, hvis du ser en feilmelding Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren (kode 37), og maskinvaren din ikke fungerer, kan følgende løsning hjelpe deg med å løse problemet. Denne feilmeldingen er synlig i Generell fanen som vises i popup-vinduet i driverens egenskaper.

Enhetsdriverfeilkode 37 indikerer at dette skjer fordi driveren returnerte en feil da den kjørte rutinen DriverEntry.

Windows kan ikke initialisere enhetsdriveren for denne maskinvaren

For å løse dette problemet, bør du installere enhetsdriveren på nytt manuelt.

1] Installer driveren på nytt

Image
Image

For å utføre denne operasjonen, åpne Enhetsbehandling. Deretter identifiserer du enhetsdriveren som skaper problemer. Å velge Avinstaller enheten alternativ.

Trekk ut støpselet.

Start datamaskinen på nytt.

Plugg inn enheten. Når du forutsatt at enheten din er koblet til datamaskinen din, åpner du en gang enhetsbehandling, klikk på Handling knappen og velg Skann etter maskinvareendringer knapp.

Dette burde hjelpe.

Det andre alternativet er å avinstallere driveren, gå til produsentens nettsted og laste ned den nyeste driveren for maskinvaren, og installer den.

2] Kjør maskinvare feilsøking

Image
Image

Hvis dette ikke hjelper, må du kanskje kjøre maskinvare feilsøkingsprogrammet. Så åpne Windows Innstillinger panel ved å trykke Win + I-knappen. Etter det, gå til Oppdatering og sikkerhet > Feilsøk. På høyre side finner du Maskinvare og enheter. Velg den og klikk på Kjør feilsøkingsprogrammet knapp. Etter det må du følge skjermalternativet for å få det til å fungere. Hvis tastaturet eller skriveren ikke virker, kan du også kjøre Feilsøkingsverktøyet for tastatur eller Feilsøking av skriveren.

Beslektet lese: Denne enheten er ikke til stede, fungerer ikke riktig, kode 24.

Populært emne