Display Driver Uninstaller for AMD, INTEL, NVIDIA Drivere

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Display Driver Uninstaller for AMD, INTEL, NVIDIA Drivere
Display Driver Uninstaller for AMD, INTEL, NVIDIA Drivere
Anonim

Display Driver Uninstaller er en lett og bærbar programvare som hjelper deg med avinstaller og fjern AMD, INTEL, NVIDIA drivere og pakker helt fra Windows-systemet. Hvis du fjerner disse driverne, er det bare et par få klikk med denne programvaren. Handlingen fra verktøyet for fjerning av driveren er øyeblikkelig - så du må ikke vente lenge for å se NVIDIA, INTEL, AMD-drivere bli avinstallert og fjernet fra systemet. Grensesnittet til denne applikasjonen er grei og håndterbar også!

Dette freeware kan være ganske nyttig hvis du vil avinstallere en driver helt hvis du ikke lykkes med innsatsen ved feilsøking av feilsøkede installasjonsdrivere.

Display Driver Uninstaller fiende Windows

Slik bruker du avinstallasjonsprogrammet for skjermdriveren

Image
Image

Display Driver Uninstaller er enkel å bruke og har ingen kompliserte innstillings- og konfigurasjonsparametere. Før du kjører den kjørbare filen, bør du vite at verktøyet kan brukes i normal modus, men for full stabilitet bør du foretrekker en sikker modus å kjøre programmet. Det er også alltid foretrukket å ta backup eller systemgjenoppretting før du kjører programmet, slik at hvis noe galt skjer, kan det enkelt gjenopprettes.

Du må laste ned programvaren fra nettsiden sin. Etter nedlasting klikker du på DDU-ikonet for å kjøre det i sikker modus.

Fullstendig avinstallere AMD, INTEL, NVIDIA drivere

Etter at du har kjørt programmet, må du velge grafikkdriveren fra rullegardinvalgene. Du vil se alternativer for å avinstallere NVIDIA, INTEL, AMD drivere. Når du velger driveren som du må avinstallere, kan du velge om du vil starte PCen på nytt eller ikke, eller du må stenge den helt ned.

Display Driver Uninstaller fungerer veldig raskt for å utføre sin funksjon. Du kan bruke Windows Kontrollpanel til å avinstallere driverne, men dette verktøyet for fjerning av driver for Windows hjelper deg i det tilfellet der standard driver avinstalleringen mislykkes.

Funksjoner av Display Driver Uninstaller (DDU)

Noen av funksjonene i Display Driver Uninstaller er som følger:

  • Enkel å forstå og enkel å bruke
  • Rent og enkelt brukergrensesnitt
  • portabilitet
  • Vis utvidet logg
  • Flere språk støtte
  • Ikke påvirker systemytelsen som den kjører av lav CPU og RAM

Krav:

Det er få krav som man bør oppfylle for å kunne bruke dette verktøyet for fjerning av driver for Windows. Disse er som følger:

  • .NET Framework 2.0 + kreves å være installert på PCen
  • Støttes av Windows XP til Windows 10
  • Støtter 32-bit og 64-bit.

Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen fra hjemmesiden sin. Den totale størrelsen på denne freeware-programvaren er 1140 KB, som vil ta noen minutter å laste ned. MERK: Noen antivirusprogrammer kan markere den som skadelig programvare, men det er en falsk positiv - men du kan bruke skjønn og deretter bestemme om du vil bruke den eller ikke.

Se dette hvis du mottar en skjermdriver stoppet å svare og har gjenopprettet meldingen.

Populært emne