How-To Geek Guide til å kjøpe den riktige skriveren

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

How-To Geek Guide til å kjøpe den riktige skriveren - Blog 2023
How-To Geek Guide til å kjøpe den riktige skriveren - Blog 2023
Anonim
Selv om dataprintere er relativt allestedsnærværende, kan du ikke bare dra en av hyllen og være garantert en god passform for dine behov. Les videre når vi detaljer om innkjøpene ved å kjøpe en hjemme skriver.
Selv om dataprintere er relativt allestedsnærværende, kan du ikke bare dra en av hyllen og være garantert en god passform for dine behov. Les videre når vi detaljer om innkjøpene ved å kjøpe en hjemme skriver.

Kjenn dine utskriftsbehov

Det er skrivere for alle behov under solen, men sjeldne er skriveren som kan oppfylle mange behov godt. Utfordringen forbrukerne står overfor når du handler for en hjemmeprinter, er å finne en skriver som oppfyller de fleste av deres behov og gjør det økonomisk.

Det første trinnet i skriver-shopping nirvana er å starte søket med et veldig klart bilde av hva dine utskriftsbehov er. Tenk tilbake over det du har skrevet ut i det siste, og hva du planlegger å skrive ut i fremtiden. Skriver du mesteparten av svart og hvitt tekstkopier? Fargefotografier? Fargeforslagstrykk for hjemmet ditt? Hva slags utskrift gjør du, er den største faktoren i hvilken type skriver du skal handle for. Nøkkelen er å kjøpe en skriver for arbeidet du gjør, ikke det arbeidet du tror du kan gjøre i fremtiden (med andre ord: kjøp skriveren for bedriftsrapporter du skriver ut nå, ikke de fargerike skrapbookene du Ønsker du hadde tid til å jobbe med).

Forstå skriverteknologi

Kjernen til en hvilken som helst skriver er teknologien som kjører selve utskriftsprosessen. Mekanikken til utskrift kan inkludere blaster av blekk, pulvertoner, elektrostatiske ladninger eller et hvilket som helst antall kombinasjoner for å produsere et bilde. Vi kommer til å detaljere de store teknologiene på markedet med fordelene og de korte fremgangene.
Kjernen til en hvilken som helst skriver er teknologien som kjører selve utskriftsprosessen. Mekanikken til utskrift kan inkludere blaster av blekk, pulvertoner, elektrostatiske ladninger eller et hvilket som helst antall kombinasjoner for å produsere et bilde. Vi kommer til å detaljere de store teknologiene på markedet med fordelene og de korte fremgangene.

Blekkstråle: Blekkskrivere er overalt. Forbrukerne får ofte dem gratis med stasjonære PC-pakker, og du finner grunnleggende modeller over store boksdatamaskiner og kontorsbutikker til dårlige billige priser, og de har hatt en ganske sterk hjemmemarkedsmetning.

Ved sin mest grunnleggende, er blekkskriverteknologi basert på små små dyser som spruter en fin tåke av blekk på papir. Det er mikrochips i blekkpatronene og et forseggjort elektro-mekanisk rammeverk som støtter denne prosessen, husk deg, men det er fortsatt lik små biter av spraymaling som arbeider nedover siden.

Populariteten til blekkskrivere kan i stor grad tilskrives deres allsidighet. Selv om lavprisselskaper for blekkskrivere ikke er de beste på en hvilken som helst bestemt type utskrift, er de gode til å gjøre en god nok jobb for mange typer utskrift (for tiden er det i dag høykvalitets blekkstråleskrivere og stasjonære fotoskrivere basert på blekkstråleteknologi dominere forbrukerfoto markedet).

De kan skrive ut vanlige svart-hvite dokumenter, fargefotografier og skrive ut på en rekke medier som andre skrivere ikke helt kan matche. Siden blekket sprøytes ned på overflaten, blir det ikke oppvarmet, og det er ikke bøyd eller valset, det er mulig å bruke alle slags medier i de fleste blekkskrivere, alt fra fotopapir til spesialitet aksjer som lerret og T-skjorte overføringer. Hvis du er interessert i å bruke en blekkskriver for bilder, anbefaler vi at du sjekker ut vår guide til fotopapir og blekkkvalitet her.

På downside: blekkskrivere er notorisk sakte og kvaliteten varierer vilt. Hvis du rutinemessig skriver ut flere siders rapporter og du vil ha dem varme utenfor pressen, vil du vente en stund mens blekkskriveren din jobber gjennom dem. Kvaliteten på utskriften er også avhengig av hvilken type blekk og papir du bruker. Bedriftsorienterte blekkskrivere har en tendens til å bruke pigmentbaserte blekk som er overlegen for skarpe linjer og grafikk (som fonter og firmalogoer du finner i de fleste virksomhetsutskrift). Blekkstråler som annonserer overlegen fotoutskrift, bruker vanligvis fargestoffbasert blekk som blandes mye jevnere, slik at bildene dine ser mer realistiske ut med bedre farger. Med mange merker er det mulig å kjøpe blekkpatroner til begge formål, men det er mindre enn ideelt å bytte ut blekkpatroner til forskjellige utskriftsoppgaver.

Den største ulempen med blekkskrivere, er langt, kostnaden. Du kan enkelt hente en blekkskriver for under $ 100, men vurder det som et selskaps-subsidiert kjøp. De vet at du kommer tilbake for dyre patron-kassetter. Ja, du kan kjøpe tredjeparts patroner og ja du kan kjøpe hjemmebyllingskit. Et uformelt søk på nettet vil vise at det er mange som er fornøyd med slike alternativer. Dessverre tømmer garantien din og etterfylling av gamle patroner er et problem.

Den endelige bestemmelsen for blekkskrivere: Hvis du trenger å skrive ut på et stort utvalg av materialer (etiketter, overfør papir, glanset papir, vanlig skriverpapir osv.), Og du ikke er redd for høyere forsyningskostnader som skyldes ofte utskifting av blekkpatroner, er blekkskrivere en allsidig tillegg til et hjemmekontor.

Image
Image

Laser / LED: Laserskrivere, i motsetning til blekkskrivere, stoler ikke på en forsyning av blekk og en liten sprøytedyse for å sette den på siden. Laserskrivere fungerer mye nærmere fotokopieringsmaskiner enn de gjør for blekkskrivere. En elektrostatisk ladning påføres papiret som deretter passerer over tonertrommelen (toner er en ultrafint pulverisert karbon- og polymerblanding) som deretter smelter på papiret med varme. Derfor ødelegger ikke en dråpe vann en laserskriverutskrift slik den gjør en side fra en blekkskriver - toneren smelter rett på papiret.

Hastighet og økonomisk drift er de sterkeste salgsargumentene for laserskrivere.Mens blekkstråler kan skrive ut på en rekke medier med forskjellige blekk i forskjellige farger, er laserskrivere monokromatiske og begrenset til et mye mindre utvalg av medier som tåler varmen i fusjonsprosessen. (Det er nå fargelaserprintere i forbrukerprisområdet, men fargepulverrefyllene forblir uoverkommelig dyrt og holder fargelaserutskriftene utenfor rekkevidde for de fleste hjemmebrukere.)

En ekstra fordel ved laserutskrift: toneren er tørr, og du kan gå måneder (om ikke år) uten å skrive ut og neste utskrift av skriveren vil se like bra ut som den første. I samme tidsrom kan blekkpatronene tørke opp, dysene kan bli gummierte / krysset over, og du kan finne deg raskt å kjøpe nye patroner. Vi har trukket gamle laserstråleskrivere ut av kontorslagring og sparket dem opp etter mange års forsømmelse, og de har skrevet ut som om de var helt nye.

Et nylig tillegg til markedet er LED-skrivere i hovedsak superladede laserskrivere. Mens en laserskriver er avhengig av et forseggjort utvalg av bevegelige speil og fokuseringslinser (som alle må være i justering) for å generere bildet på tonertrommelen, har LED-baserte skrivere et solid-state-array i stedet for lasergruppen ( dermed er det ingen bevegelige lasere, linser eller speil for å holde i justering).

For tiden betaler du en liten premie for en LED-basert skriver over en laserbasert en, men i retur får du en potensielt raskere skriver (LED-enheter gjør hele bredden av trommebildet samtidig i stedet for å skanne over med laseren) som er mindre utsatt for sammenbrudd fordi LED-arrayet er solid-state. Når det er sagt, har vi laserskrivere rundt kontoret som har gått sterkt siden 1990-tallet - selv med skannerglaseren / speilene er de fortsatt mye mer pålitelige enn blekkskrivere.

Den endelige bestemmelsen om laser / LED-skrivere: Hvis dine primære utskriftsbehov er svart og hvitt tekstutskrifter med sporadiske tilleggsbilder, kan du ikke skrive ut en laser / LED-skriver. Skriveren din varer lenger, spoles raskere, og koster deg mindre per utskrift enn en blekkstråle med en bred bred margin. Hvor bred av en margin? Vi har erstattet tonerkassetten i HP LaserJet bare to ganger siden 1999, det er 12 år med utskrift for omtrent 100 dollar verdt toner.

Skriverfunksjoner, vilkår og sjargong

Image
Image

For hjemmebrukeren er de to utskriftstypene vi skisserte over, blekkstråle og monokrom laser / LED, de to beste tingene som går. Fargelaserutskrift er fortsatt for dyrt for uformell bruk. Når du har redusert hvilken type skriver du er interessert i, har du likevel et fjell av funksjoner og vilkår for å vade gjennom. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe hack ned ordboken for terminologi til en håndterlig liste.

Ett notat før vi graver inn i vilkårene, akkurat som vi fremhevet i vår HDTV-kjøpsguide, kan produsentene (og ofte gjør) spille raskt og løs med markedsføringsvilkårene de bruker. Når du er i tvil, les forbrukervurderinger om skriveren før du kjøper.

Oppløsning / DPI: Du ser referanser til DPI overalt mens du handler på skriveren. DPI står for Dots-Per-Inch, og det angir hvor mange individuelle prikker med blekk eller toner som er avsatt innenfor en kvadratmeter utskriftsområde. Vær oppmerksom på at Dots-Per-Inch-nomenklaturen for utskrift er helt annerledes enn Pixels-per-Inch-nomenklaturen som brukes med skjermer. En dataskjerm kan produsere radikal mer detalj / levende farge med færre piksler på grunn av arten av skjermkonstruksjonen og Overlegen fargegjengivelse av piksler mot trykt blekk.

Mens historisk nok var DPI verdt å være oppmerksom på, har utskriftsteknologien blitt så mye bedre de senere årene at DPI-nummeret i stor grad er irrelevant. 150 DPI er et akseptabelt nivå for enkle utkast (som dagligvarelister), 300 DPI er mer enn bra for skarpe skrifttyper og logoer, og når du kryper inn i høyere DPI, får du en enda bedre utskrift. Low-end blekkskrivere har vanligvis 300-600 dpi utskriftsfunksjoner og høyere-end blekkpatroner klatre lett over 1000 DPI. Laser / LED-skrivere varierer alt fra 600-2000 + DPI. Med mindre du spesifikt kjøper en skriver for å skrive ut bilder hjemme, kan du sikkert ignorere DPI-klassifiseringen alt sammen, siden selv den laveste sluttskriveren på markedet vil sette ut mer enn nok DPI for dine brev / brosjyre / rapportutskriftsbehov.

Utskriftshastighet: Selv om nesten alltid uttrykt som PPM (sider per minutt), kan du også se utskriftshastighetsnotater som CPM (tegn per minutt) eller, hvis du handler for fotoprintere, IPM (bilder per minutt). Hvis du sammenligner blekkstråler med laserskrivere, ser du en stor forskjell mellom PPM-karakterer. Blekkskrivere er betydelig langsommere enn laserskrivere og produsenter prøver å oppblåse den lave PPM av blekkskrivere ved å sette utkast-sidene per minutt på boksen og i skriverens spesifikasjoner. Vær oppmerksom på dette og halvparten av PPM-verdien til få en bedre ide om prisen for høykvalitets utskrifter.

Betrakt utskriftshastigheten som en ballparksfigur. Din virkelige PPM vil variere mye fra produsentens tall basert på hvilken type utskrift du gjør (skrive rapport type utskrifter på en laserskriver, for eksempel, vil nesten fly inn i utskriftsskuffen hvor bilder på blekkskriver kan være tørr av tiden de er ferdig med).

Image
Image

Tilkoblingstyper: Langt borte er skrivere som kobles via serielle eller parallelle porter; Nåværende standard for kablede tilkoblinger er USB. Noen skrivere, spesielt laser / ledede skrivere, kommer med et nettverkskort for nettverksbasert utskrift. Flere og flere skrivere sender med innebygd Wi-Fi-funksjonalitet.Hvis du er interessert i å sette skriveren et annet sted i tillegg til direkte ved siden av din primære datamaskin, kan nettverks- og / eller Wi-Fi-utskrift være uvurderlig. Det gjør det super enkelt å sette skriveren ut av veien, og det er fortsatt mulig å flytte utskrift til det fra stasjonære, bærbare og mobile enheter uten behov for utskriftsdeling på det primære skrivebordet.

Mobil utskrift: En av de nyere funksjonene du finner på skrivere, er støtte for mobil / skyutskrift. Uansett for fem år siden, er det nå vanligere at folk vil skrive ut fra telefoner, tabletter og andre mobile enheter. Utskrift fra mobile enheter er fortsatt i sin barndom, og du bør være forberedt på noen hikke og problemer.

Når det er sagt, er det to primære løsninger på markedet. For IOS-brukere som ønsker å skrive ut fra iPhones og iPads, er det hele linjer med AirPlay-kompatible skrivere fra store produsenter. Du kan sjekke Apples AirPlay-kompatibilitetsliste her. For Android og andre mobilplattformer (inkludert iOS og BlackBerry - med litt tilpasning) kobler Googles Cloud Print til mobile enheter med både Cloud Print-aktiverte datamaskiner og klassiske frittstående maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon om sky-aktiverte skrivere og hvordan du kobler eldre skrivere til Cloud Print, kan du se Googles guide her.

Internt minne: Avhengig av hvilken type skriver du kjøper, kan den ha alt fra et lite beløp til en halv GB eller så. Enkeltfunksjon forbrukers blekkskrivere har vanligvis ubetydelig mengde internminne (multifunksjons blekkskrivere vil ha mer internt minne for å støtte utskriftsprosessen og sekundære funksjoner som skanning). Laserskrivere har vanligvis større mengder internminne (fra 128-512 MB). Vanligvis vil nettverks / Wi-Fi-aktiverte skrivere ha mest minne, da det gir dem mulighet til å håndtere ekstra utskriftsjobber som kommer inn fra hele nettverket. Med mindre du planlegger å skrive ut et stort volum av materiale i en liten tidsramme og / eller å ha mye materiale kommer inn over nettverket, trenger du ikke en stor minnebank i skriveren. Hvis du er bekymret for det, må du kontrollere om skriveren har en oppgraderingsspor for fremtidige minneoppgraderinger. Slike oppgraderingsspor er ved siden av ikke-eksisterende på low-end blekkstråler, men ganske vanlig på laserskrivere.

Image
Image

Multi-Function / All-In-One: Multifunksjonsskrivere kombinerer flere funksjoner i skriverens kropp. Mange modeller kombinerer en skanner og skriver for å lage en liten hjemmekopimaskin. Andre inkluderer også faksfunksjon og til og med telefonhåndsett. Oppsiden er at det vanligvis er billigere å kjøpe en multifunksjonsskriver enn det er å kjøpe en skriver, skanner og faksmaskin. Ulempen er at hvis en komponent feiler, kan hele enheten mislykkes (eller i det minste må sendes inn for service).

Når de jobber bra, er de gode, og de sparer mye plass. Når de feiler, tar de ut en hel del av hjemmekontorets funksjonalitet med dem. Vi har en tendens til å unngå flerfunksjonsenheter, men hvis du finner en god del på en og du er villig til å akseptere risikoen for å sette alle eggene dine i en elektronisk kurv, kan det være verdt trade offs. Hvis du leter mot en Alt-i-ett-modell, må du lese så mange vurderinger som mulig før du kjøper den - du vil være sikker på at få noen få personer hatt problemer med.

Image
Image

Frittstående utskrift: Enten de kaller det Stand-Alone, Walk-Up, PC-mindre eller et annet begrep, inneholder mange skriverbedrifter nå funksjonalitet som tillater utskrift uten datamaskin. I hovedsak kan du gå med en USB-stasjon, SD-kort eller annen type flyttbar media, koble den til skriveren og skrive ut fra flashminnet i stedet for ved å sende filen fra en datamaskin. Alle ting anses å være en en-trick pony. Vi ville absolutt ikke kjøpe en skriver bare for denne funksjonen. Hvor funksjonen skinner, er det imidlertid for frittstående fotoprintere. Det er ganske praktisk å holde på SD-kortet eller koble kameraet via kabel til skriveren for utskrift og utskrift av bilder.

OS Kompatibilitet: Selv om dette blir mindre et problem etter hvert som tiden går, er OS-til-skriverkommunikasjon fortsatt et problem. Windows-brukere vil ikke ha noen problemer, Mac-brukere vil ha færre problemer, og Linux-brukere vil - som de sikkert har kommet til å forvente - har de mest problemer med å sette opp skrivere. Vi anbefaler at Linux (og til og med Mac) bruker noen oversiktlige produktsøk relatert til det aktuelle merket de vurderer. Linux-brukere, for eksempel, vil definitivt slå opp skriveren / skannerressursene på Linux-Drivers.org. Omvendt vil OS X-brukere sjekke ut denne Apple-støtteartikkelen som angir OS Xs medfølgende skriverdrivere.

Månedlig Driftssyklus: Driftssyklusen er en ofte oversatt stat på skriverens spesifikke ark. Tjenestesyklusen er i hovedsak en sidevisning per måned. Hvis statistikken for skriveren du ser på, viser at arbeids syklusen er 1.000 sider per måned, sier produsenten i hovedsak at du kan forvente å skrive ut til det volumet per måned uten problemer. Du vil kjøpe en skriver med en månedlig driftssyklus langt utover dine behov for å sikre problemfri drift. Skrivere med høyere arbeidscykluskarakterer er bygd kraftigere for å overleve slitasje på tung utskrift.

Ved å kjøpe en skriver med en driftssyklus utover det du faktisk trenger, reduserer du sjansene for at du bærer skriveren for tidlig.Husk at laserstråleskriveren som har gått sterk siden 1999 som vi nevnte tidligere i guiden? Den har en sysselsettingsgrad på 10.000 sider per måned - vi er ganske sikre på at vi har satt mindre enn en fjerdedel av det gjennom det et år. Det vil bli byttet til antikke kabelformater og grensesnitt lenge før det gir opp trykket.

Image
Image

tosidig: Dupleksing er et fancy ord for utskrifter på begge sider. Skrivere uten tosidig utskrift sitter fast med manuell dupleks-som i sin tur er en fin måte å si at du må ta de ensidige arkene og matte dem tilbake i skriveren i riktig rekkefølge for en skikkelig tosidig utskrift. Manuell dupleksbehandling er en enorm smerte og ikke noe du vil gjøre med regelmessighet. Uansett om du vil lagre papir eller som en tynnere stabel utskrifter, må du sørge for at du får en skriver som kan ordentlig duplex uten at du må gjøre utskriftsjoblingen hver gang du vil ha tosidige utskrifter.

Manuell mater / flerbruksmagasin: Hvis du skriver ut mye kartong, konvolutter eller (for blekkstråleskrivere), noen form for ikke-tradisjonell lager som tykke skrapbokssider eller T-skjorteoverføringer, må du sørge for at du kjøper en skriver med en manuell materskuff og / eller multi-purpose skuff. Dette gjør at du kan bypass hvilken som helst papirmanipulering som skriveren normalt utfører, og send mediet rett gjennom skriveren uten bøyning eller overdreven rulling. Siden en forretningskonvolutt aldri ville gjøre det gjennom rullesystemet til en laserskriver, er det for eksempel viktig å ha en manuell matbrett for å sende konvolutten rett foran og ut uten å bøye seg.

forbruksvarer: Hver skriver forbrukere, noe blekkpatroner, tonerkassetter, papirtyper, etc. - Når du handler for en skriver, må du gjøre en fantom shopping tur for å gjenopprette den. Den $ 50 blekkskriveren er ikke mye av et godt kjøp hvis det bruker trefargerpatroner som koster $ 40 hver og må byttes ut så snart en av de tre fargene har gått tørr.

Når du handler for blekkskrivere, må du sjekke hvilken type kassettsystem den bruker. Kan du erstatte hver farge individuelt? Er de svarte patronene økonomiske? Hvis du er komfortabel å fjerne garantien med ettermarkedskassetter og blekkpåfyll, er de lett tilgjengelige og enkle å bruke?

Når du handler for laser / LED-skrivere, må du bare erstatte tonertrommelen. Noen selskaper krever at du bytter ut hele toneren / fikseringsenheten når trommelen går tørr - dette vil betydelig øke forbruksmateriellet over hele levetiden til skriveren.

Hvis du begynner med å først fokusere på dine primære utskriftsbehov (bulk svart og hvitt versus svart og hvitt blandet med farge), så på de viktige funksjonene du vil ha (tosidig og Wi-Fi-støtte), og til slutt sammenligne modeller for å klemme ut de siste whiz-bang-funksjoner (kanskje et berøringsskjermgrensesnitt og Cloud Print-støtte), sikrer du at du ender med en skriver som først oppfyller dine mest kritiske behov, og gjør utskrift morsommere med velvalgte sekundære funksjoner.

Populært emne