Spør HTG: Installere en annen diskstasjon, beste iPad RSS-apper og grundig appfjerning i Windows

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Spør HTG: Installere en annen diskstasjon, beste iPad RSS-apper og grundig appfjerning i Windows - Blog 2023
Spør HTG: Installere en annen diskstasjon, beste iPad RSS-apper og grundig appfjerning i Windows - Blog 2023
Anonim
En gang i uken ringer vi opp noen av spørsmålene som kommer til å hælde inn i Ask HTG-postkassen og dele løsningene med resten av deg. Denne uka ser vi på å installere en ekstra optisk diskstasjon, flotte iPad RSS-programmer, og hvordan du fjerner programmer i Windows grundig.
En gang i uken ringer vi opp noen av spørsmålene som kommer til å hælde inn i Ask HTG-postkassen og dele løsningene med resten av deg. Denne uka ser vi på å installere en ekstra optisk diskstasjon, flotte iPad RSS-programmer, og hvordan du fjerner programmer i Windows grundig.

Hvordan kan jeg installere en sekundær optisk stasjon?

Image
Image

Dear How-To Geek,

I’ve been looking at refurbished computers to replace our 5+ year old Dell. I need one, however, that offers dual cd/dvd drives as my husband burns a lot of compilation cds and is not comfortable using disk image (as I would do). All of the ones I’ve found, that are in my price range, only have one cd/dvd drive! How difficult is it to install a second cd/dvd drive? Bonus question: what should I look for in a computer that will be used pretty much solely for playing music and burning cds?

Sincerely,

Burning in Brighton

Kjære Burning,

Det er ikke at det å ha doble stasjoner er spesielt dyrt, det er at produsenter ser liten grunn til å inkludere to stasjoner når mange mennesker knapt bruker primærstasjonen. Installere en sekundær optisk stasjon, spesielt i et moderne operativsystem som Windows 7, er kriminelt enkelt. Hvis du er komfortabel med å bruke en skrutrekker og er rimelig stabil i hånden (det vil si at du ikke vil slippe verktøy inne i datasettet eller på annen måte forårsake kaos mens du er inne i datamaskinen), er det bare marginalt vanskeligere enn å bytte en lyspære. Ta en titt på vår guide for å installere en ny harddisk for veiledning. De to seksjonene du vil være oppmerksom på, er delen om fysisk installering av stasjonen (du installerer en ny optisk stasjon på samme måte som du installerer en ny harddisk, den eneste forskjellen installerer du det i en bukt med en åpen front slik at du får tilgang til den optiske stasjonen) og delen som er fokusert på BIOS (du vil dobbeltsjekke BIOS for å sikre at datamaskinen gjenkjenner stasjonen). Når du har installert det fysisk og du kan se det i BIOS, vil Windows automatisk oppdage det.

Når det gjelder hvilken type datamaskin du trenger å spille musikk og brenne CDer: Disse oppgavene er veldig lyse på prosessor / minneforbruk. Hvis størstedelen av bruken datamaskinen ser, spiller du MP3-filer, brenner CDer og sporadisk nettlesing, du kan få kjøp med en forhandlingsmodell fra enhver anerkjent produsent eller til og med bygge din egen (vi har også en veiledning for det! )

Hvilken iPad RSS-app vil slå mine sokker av?

Dear How-To Geek,

I’ve been a long time RSS user on the desktop and I recently, through a work contest, won an iPad. The iPad seems like a perfect fit for casual RSS reading… but I’m not sure where to start. I’d really like to use an app that shows off the touch screen interface of the iPad and makes it easy and fun to read my feeds. What would you suggest?

Sincerely,

Paddin’ in Portland

Kjære Paddin ',

Når det kommer til RSS-apps for iPad, har du et bredt spekter av valg. Siden du leter etter en wow-faktor, er den første appen du bør ta tak i Flipboard. Hvis du vil lese nyheten som om du leser et futuristisk digitalt magasin som flyter jevnt, oppdateringer for å passe dine nyhetsbehov, og ellers får du til å føle at du er chilling på dekket av et stjerneskip, er Flipboard det. Det er helt nydelig og helt gratis, så det er ingen grunn til ikke å ta en kopi og ta det for et snurr. Vi har Flipboard på iPad for avslappet lesing for nytelse.

Når det gjelder å drive gjennom mange RSS-feeder (som er en del av det tekniske arbeidet vi gjør her på HTG), er det mindre imponerende vakre, men mer arbeidshest-lignende alternativer. Hvis du ikke bare tenner gjennom noen designblogger på fritiden, men bruker RSS-feeds for å holde deg oppdatert på arbeidsrelaterte nyheter, vil du kanskje sjekke ut noen av de andre flotte leserne til iPad. Perfect Reader synkroniseres med Google Reader og kobles til Instapaper, ReadItLater, Delicious, Evernote, Twitter, Facebook og mer. Kjører $ 1,99, men du kan laste ned en lite versjon for å ta det gratis for en tur. Reeder er et annet fantastisk iPad RSS-verktøy. Det vil sette deg tilbake $ 4,99, men det er en virkelig polert leser som fungerer som en god frontend for Google Reader-ærlig er det alt Google Reader-grensesnittet skal være.

Hvordan kan jeg grundig avinstallere programmer?

Image
Image

Dear How-To Geek,

How can I thoroughly uninstall computer apps when I no longer need them? It seems like after I use the built-in Windows uninstaller there are always little bits and pieces left behind. What gives? Is there a better alternative?

Sincerely,

Cleaning Shop in San Diego

Kjære rengjøringsbutikk,

Windows er beryktet for å etterlate digitale rusk når du fjerner applikasjoner. Noen ganger er det nyttig, for eksempel hvis du avinstallerer et spill eller en nettleser. Ofte blir ting som dine lagringspunkter og nettleserinnstillinger igjen hvis du installerer programmet på nytt og vil hente hvor du sluttet - andre ganger skaper det bare rot og ustabilitet. Vi har lenge vært fans av Revo Uninstaller-du kan sjekke ut vår guide til å bruke den her, men du vil kanskje også sjekke ut en ny demonstrasjon mellom Revo Uninstaller og IObit Uninstaller-du kan lese om det her. Enten vil en gjøre en overlegen jobb og gi deg finere kontroll over hva som fjernes når du nekter et program.

Har du litt innsikt i dine medleseleser? Lyder av i kommentarene. Har du et eget pressespørsmål? Skyt oss en e-post på [email protected], og vi vil gjøre vårt beste for å svare på det.

Populært emne