Wise Folder Hider Pro Giveaway; Ta tak i din gratis kopi nå!

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Wise Folder Hider Pro Giveaway; Ta tak i din gratis kopi nå!
Wise Folder Hider Pro Giveaway; Ta tak i din gratis kopi nå!
Anonim

Med PCen din blir et lagringshus for all din sensitive informasjon, er det et absolutt behov for å beskytte den informasjonen fra andre. Bla gjennom dokumentene på PCen, og du kan finne mange filer og mapper som du ikke vil at andre brukere på systemet skal kunne se eller få tilgang til. Kan du beskytte andres tilgang til dine konfidensielle dokumenter, selv om PCen din sannsynligvis kommer til andre brukere? Ja, det kan du med Wise Folder Hider Pro. Dette programmet koster penger, men blir tilbudt TheWindowsClub-leserne gratis!

Wise Folder Hider Pro kan sikre din sensitive informasjon fra å bli sett eller åpnet. Uten mye ado hjelper det deg å skjule filer, mapper eller USB-stasjoner og holde dem trygge med et passord. Med sin gode beskyttelse kan andre brukere ikke åpne, lese, endre, slette, flytte, kopiere de krypterte filene og mappene, eller til og med ikke se dem.

Her er en titt på de ti beste funksjonene i dette programmet som kan hjelpe deg med å sikre din informasjon.

Skjul og sikre filer med Wise Folder Hider Pro

Image
Image

Forbedret krypteringsalgoritme

I motsetning til annen beskyttelsessoftware, implementerer Wise Folder Hider Pro avansert krypteringsalgoritme tilbyr forbedret sikkerhetsbeskyttelse for din Windows-PC. Det beskytter dine private filer mot å bli lest selv når de finnes av et diskverktøy.

Kryptering av en fil er enkel. Med Wise Folder Hider-funksjonen kan du opprette krypterte skap for å lagre filer / mapper sikkert. Benytt deg av alternativet " Ny", For å angi størrelsen på skapet for å imøtekomme filene du legger til i den.

Passordbeskytt filene dine

Ved hjelp av Wise Folder Hider Pro kan du skjule filer, mapper eller USB-stasjoner og holde dem trygge ved å låse dem med et passord. Operasjonen for å gjøre det er ganske enkelt, og du trenger bare å dra og slippe filene og mappene du vil beskytte, eller bruk enkle knapper for å legge dem til programmet.

Angi forskjellige passord for forskjellige mapper

På den beste funksjonen i Wise Folder er Hider Pro at den lar deg lage individuelle passord for mapper. Forskjellige skap kan angis et annet passord, slik at det ikke er mulig å få tilgang til dem. Når du vil åpne skapet, bruk "Mount" -funksjonen.

Etter å ha opprettet en ny skap, kan du legge til, opprette og redigere noen av dine skjulte filer / mapper.

Bruk flyttbar lagring for å holde skapene andre steder

Det er ikke at du bare må beholde mapper på din PC. Wise Folder Hider Pro lar deg bruke en flyttbar lagringsenhet for å holde skapene dine et annet sted enn harddisken din.

Selv beskyttede filer på USB er ikke tilgjengelig for andre

Mange ganger må du dele en USB-stasjon med andre, og noen av dine personlige filer kan bli utsatt for andre. Med Wise Folder Hider Pro kan du skjule, og passordbeskytter din personlige fil og mapper på USB-pinnen med ett klikk. Selv om USB-stasjonen går tapt, vil de viktige filene ikke bli utsatt.

Flerlags beskyttelse

Dette er kanskje en enestående funksjon som programvaren tilbyr.

Når du først bruker Wise Folder Hider Pro, må du opprette et innloggingspassord. Innenfor programmet kan du angi et andre nivåpassord for hver fil, mappe, USB-stasjon og kryptert stasjon. Alle andre kan ikke avinstallere programmet uten innloggingspassord eller slette den beskyttede og krypterte stasjonen uten passordet på andre nivå.

Få det gratis!

Wise Folder Hider Pro kostnader $29.95, men for det neste 3 dager, 12 måneders lisens for 1 PC blir gitt som gratis for TheWindowsClub-leserne. Klikk her å ta tak i din gratis kopi. OPPDATER: The giveaway er nå over.

Relaterte innlegg:

  • Bruk Narrator & Magnifier raskt med disse hurtigtastene i Windows 10
  • Wise Care 365 - En gratis PC Rengjøring og Speedup Tool
  • Beste gratis USB-sikkerhetsprogramvare og antivirus for Windows PC
  • Beskytt og sikre USB Flash-stasjonen fra Virus
  • Smart PC Locker Pro lar deg enkelt låse Windows-datamaskinen din

Populært emne