Programmet kan ikke starte fordi MSVCP140.dll mangler

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Programmet kan ikke starte fordi MSVCP140.dll mangler
Programmet kan ikke starte fordi MSVCP140.dll mangler
Anonim

Hvis du får en feil Programmet kan ikke starte fordi MSVCP140.dll mangler fra datamaskinen når du prøver å åpne et program som WAMP Server, Skype eller noe spill, kan denne artikkelen hjelpe deg. Dette skjer når programmet du prøver å kjøre krever at MSVCP140.dll filen skal være til stede på datasystemet. MSVCP140.dll er en Microsoft C Runtime Library-fil med størrelse rundt 626 KB, i System32-mappen, og er installert av Microsoft Visual Studio. Hvis en DLL-fil mangler eller blir skadet, kan du se slike feilmeldinger på skjermen. Disse forslagene gjelder hvis MSVCP100.dll mangler også.

MSVCP140.dll mangler

Image
Image

DLL står for dynamiske koblingsbiblioteker og er eksterne deler av applikasjoner som kjører på Windows eller andre operativsystemer. De fleste applikasjoner er ikke ferdige i seg selv og lagre kode i forskjellige filer. Hvis det er behov for koden, lastes den tilhørende filen i minnet og brukes. Hvis operativsystemet eller programvaren ikke kan finne den aktuelle DLL-filen, eller hvis DLL-filen er ødelagt, kan du motta en DLL-filen mangler budskap.

Vi har allerede sett hva du skal gjøre hvis et program ikke kan starte fordi d3compiler_43.dll mangler eller hvis et program ikke kan starte fordi MSVCR110.dll mangler, la oss nå se hva du kan gjøre i dette tilfellet.

Å laste ned den manglende DLL-filen fra Internett og lime den til et bestemt sted, er ikke den faktiske løsningen. Du kan prøve den metoden, men du kan ikke få noe positivt resultat av det.

Installer programmet som kaster opp denne feilen, kan hjelpe deg, så prøv det. Kanskje inkluderer installasjonspakken denne filen.

Det andre alternativet for å løse dette problemet er å installere Microsoft Visual C ++ Redistributable for Visual Studio på datamaskinen.

Lukk alt åpent program ved hjelp av programvinduet eller Oppgavebehandling. Etter å ha gjort dette, kan du gå og laste den ned fra Microsoft. Installer Runtime-komponenten og start datamaskinen på nytt og se.

Det burde ha hjulpet, og feilmeldingen skal ikke vises.

TIPS: Hvis DLL-filen er tilstede på datamaskinen, men du mottar fortsatt denne feilmeldingen, må du kanskje registrere DLL-filen på nytt.

Beslektet leser:

  1. VCRUNTIME140.DLL mangler
  2. api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler
  3. MSVCR110.dll mangler.

Populært emne