Skjul din e-postadresse i Xbox One Dashboard

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Skjul din e-postadresse i Xbox One Dashboard
Skjul din e-postadresse i Xbox One Dashboard
Anonim

For å skille mellom ulike brukere som logger inn i samme konsoll, kom Xbox opp med ideen om å vise hver brukers e-postadresse i det nye dashbordet. Så, når en ny bruker ble logget inn, ble hans aktive e-postadresse tilknyttet sin Microsoft / Xbox-konto vist på Xbox One dashboard, som standard. Selv om det var nyttig, økte øvelsen noen personvernproblemer så få Xbox-eiere. Xbox One-eiere ville ikke at deres personlige eller forretningsmessige e-post ble delt med hele publikum.

Heldigvis er det et alternativ til skjul e-postadressen fra ny Xbox One dashbord, og det er ganske enkelt å implementere.

Skjul e-postadresse i Xbox One Dashboard

I tillegg til den nye laste skjermen og fjerning av OneGuide (nå underholdning), ble det nye Dashboard-displayet vist den aktive brukerens e-postadresse knyttet til deres Microsoft / Xbox-konto.

Image
Image

For å deaktivere e-postdisplayet på Xbox One Dashboard, trykk på styringsknappen på kontrolleren din og start innstillinger seksjon.

Deretter velger du Pålogging, sikkerhet og passord fane.

Når du er ferdig, se etter alternativet som står som " Vis på hjemme ’. Det er stedet der du også kan se din e-postadresse.

Nå, alt du trenger å gjøre er å fjerne merket for alternativet ovenfor for å gjøre e-postadressen din vekk og skjul den helt fra Xbox One-dashbordet.

Når innstillingen er konfigurert, går du tilbake til startskjermen og ser i øvre høyre hjørne av Xbox-skjermen.
Når innstillingen er konfigurert, går du tilbake til startskjermen og ser i øvre høyre hjørne av Xbox-skjermen.

Plassen som en gang viste navnet ditt ved siden av e-postadressen, viser ikke lenger din e-postadresse. Bare ditt navn vil være synlig.

Selv om det ikke er noen grunnleggende krav til å skjule e-postadressen din, fordi alle som får tak i e-postadressen din, fortsatt trenger å knekke passordet (hvis du har det aktivert, gå forbi 2FA), er det alltid tilrådelig å holde din personlige informasjon vekk fra publikum blending.

Les neste: Slik bruker du spill Chat-transkripsjon på Xbox One.

Relaterte innlegg:

  • Windows 10 Xbox app: funksjoner og hvordan du bruker
  • Slik spiller du dine favoritt Xbox 360-spill på Xbox One
  • Slik flytter du fra den originale Xbox One-konsollen til Xbox One S
  • Slik setter du opp Xbox One S Console
  • Slik bruker du Xbox Play Anywhere for å spille spill på Windows 10 eller Xbox One

Populært emne