Bluetooth virker ikke i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Bluetooth virker ikke i Windows 10/8/7
Bluetooth virker ikke i Windows 10/8/7
Anonim

Hvis Bluetooth-enhetene dine ikke fungerer riktig på en datamaskin som kjører Windows 10, Windows 8 eller Windows 7, vil du kanskje oppdatere enhetsdriverne, sjekke statusen til de to to tjenestene og bruke denne hurtigreparasjonen fra Microsoft og se om noe hjelper deg.

Image
Image

Bluetooth fungerer ikke i Windows

1] Oppdater din Bluetooth-drivere. Dette hjelper i de fleste tilfeller med å løse problemet.

2] For at Bluetooth skal fungere, skal blåtann, Bluetooth Device Monitor, Bluetooth OBEX Service og Bluetooth Support Services må kjøres riktig, så sjekk om de er startet og kjører. For å gjøre det, kjør services.msc. for å åpne Service Manager. Sjekk om de er satt til Automatisk (forsinket) og hvis tjenesten starter og kjører. Hvis ikke, klikk på Start Service-knappen for å starte tjenesten. Se om dette hjelper.

3] Se dette innlegget hvis Bluetooth-musen kobles fra tilfeldig.

4] Dette problemet kan også oppstå på grunn av et problem i PnPlayer. Hvis du har en datamaskin som kjører Windows 7 eller Windows Server 2008 R2, og etter at du har installert en Bluetooth-adapter på datamaskinen, finner du det:

  • Bluetooth Support Service kan ikke starte etter at du har startet datamaskinen på nytt. I tillegg fungerer ikke Bluetooth-enheter riktig.
  • Når du søker etter Bluetooth-enheter i Kontrollpanel, kan søkeoperasjonen kanskje ikke fullføres. I tillegg kan det hende du merker at fremdriftslinjen ser ut til å aldri være ferdig og pekeren forblir på en timeglass

Deretter kan du bruke denne Fix308817 til å hjelpe deg.

Besøk KB980396 for detaljer.

Gi oss beskjed hvis noen av disse tipsene har hjulpet deg, eller hvis du har andre forslag å lage.

Se også på disse innleggene:

  1. Bluetooth-enheter viser ikke eller kobles til
  2. Bluetooth-musen kobles tilfeldig i Windows.
  3. Bluetooth høytaler parret, men ingen lyd eller musikk
  4. Kan ikke sende eller motta fil via Bluetooth.

Populært emne