Razer Cortex Game Booster for Windows PC

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Razer Cortex Game Booster for Windows PC
Razer Cortex Game Booster for Windows PC
Anonim

Hvem liker ikke å spille de nyeste spillene på PCen? Men alle disse moderne spillene krever ytelse og bedre maskinvareegenskaper. Har du noen gang lurt på om du bruker maskinvarekomponentene effektivt når du spiller spill? Kanskje du kan trekke ut litt mer juice og spille favorittspillet ditt med bedre grafikkvalitet. I dette innlegget kommer vi akkurat til å snakke om hvordan du gjør dette. Vi har dekket en gratis Game Booster programvare for Windows PC kalt Razer Cortex som lar deg optimalisere PCen din til spilling.

Razer Cortex Game Booster

Optimalisering her betyr å tildele maksimale ressurser til spillet, slik at det går jevnere. Dette kan oppnås ved å drepe oppgaver og applikasjoner som ikke kreves mens du spiller et spill. Killing oppgaver vil frigjøre ressurser som kan brukes videre av spill. Annet enn det, gir Razer Cortex deg all statistikken du noensinne vil trenge etter at du er ferdig med spillesesjonen din. Verktøyet videresender automatisk datamaskinen til den opprinnelige tilstanden etter at du har spilt spillet ditt.

Selv om det kommer forhåndsinstallert med de fleste innstillingene og konfigurasjonen, kan du justere dem for å finjustere din generelle spillopplevelse. Å sette opp dette verktøyet er ganske enkelt, alt du trenger er å kjøre installasjonsfilen, og du er god til å gå.

Image
Image

For å begynne å bruke verktøyet, må du opprett en Razer-konto. Dette kan gjøres fra selve verktøyet, eller du kan gå til nettsiden. Når du har bekreftet din e-post og logget inn i programmet, kan du begynne å legge til spillene dine. Selv om verktøyet automatisk skanner datamaskinen for spill, kan du også manuelt legge til dem.

Nå kan du raskt gå til ' GAME BOOSTER'-Fanen for å velge tilgjengelige optimaliseringer og tweaks. Tallet som vises under boostene, angir antall elementer som vil bli optimalisert for å frigjøre mer RAM for spillet ditt. Og tallet under tweak indikerer antall elementer som kan optimaliseres for å øke hastigheten på systemets ytelse. Du kan kjøre begge " tweak'Og' Øke'Med en gang, eller de blir automatisk utført når du starter et spill. Datamaskinens spesifikasjoner kan også vises under ' Mitt Rig'Fanen.

Razer Cortex er ikke bare en spillbooster; den kommer med andre i-media media funksjoner også. For eksempel lar verktøyet deg ta skjermbilder og spille inn videoer fra spillene dine.

Du kan også aktivere det innebygde Gamecaster overlegg. Gamecaster-overlegget gir noen viktige funksjoner i spillet rett foran deg. Bortsett fra det, kan du også aktiver FPS overlegget å overvåke live ytelsen til spillet ditt. Videre kan du angi hurtigtaster for å øyeblikkelig aktivere / deaktivere disse overleggene fra spillet.

Image
Image

Verktøyet støtter det meste av streaming plattformer som Twitch. Og du kan til og med aktiver hurtigtaster slik at du umiddelbart kan starte streaming fra selve spillet. De fleste av de viktige funksjonene er også tilgjengelige fra systemstatusfeltet, og du kan direkte starte spillene dine derfra.

Razer Cortex er uten tvil den beste gratis spillboosterprogramvaren tilgjengelig for Windows PC. Det er et must-have-verktøy hvis du spiller mange spill på datamaskinen. Du kan merke en betydelig forbedring i grafikkvaliteten etter at du har installert dette verktøyet. Husk at når du optimaliserer datamaskinen din, kan verktøyet midlertidig stenge programmene dine. Så sørg for at du har lagret alle dataene dine før du starter en spilløkt. Bortsett fra å øke funksjonene, er funksjonene i spillet som tilbys av verktøyet, bare fantastisk. Live FPS-overlegget lar deg overvåke spillene dine og kjenne den ekstra FPS som leveres av Razer Cortex: Boost selv.

Klikk her å laste ned Razer Cortex.

Relaterte innlegg:

  • Gratis kortspill og kasino spilleautomater som er morsomme og gratis å spille på Windows PC
  • IObit Driver Booster er en gratis Enhetsdriver oppdaterer for Windows PC
  • Topp 10 RPG eller Rollespill for Xbox One
  • Topp 10 Sportspill for Xbox One
  • Wise Game Booster hjelper deg med å optimalisere spillet ditt

Populært emne