6 alternativer til iGoogle for personlige hjemmesider

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

6 alternativer til iGoogle for personlige hjemmesider - Blog 2023
6 alternativer til iGoogle for personlige hjemmesider - Blog 2023
Anonim
iGoogle har mindre enn et år å gå før det slås av for godt den 1. november 2013. Selv om Google synes å tro at iGoogle ikke er nødvendig lenger, er det andre tjenester som venter på å ta sin plass.
iGoogle har mindre enn et år å gå før det slås av for godt den 1. november 2013. Selv om Google synes å tro at iGoogle ikke er nødvendig lenger, er det andre tjenester som venter på å ta sin plass.

Google sier at "med moderne apper som kjører på plattformer som Chrome og Android, har behovet for iGoogle erodert over tid." Hvis du er uenig, kan du prøve en av tjenestene nedenfor.

Awesome New Tab Page

Awesome New Tab Page er ikke et nettsted - det er en utvidelse som erstatter Google Chromes nye tabsside. Nyskapende Ny Tab-side lar deg installere en rekke widgets, akkurat som iGoogle gjør. Det er widgets for å vise nye Gmail-meldinger, været, elementer fra et RSS-feed, kalenderhendelser, en kalkulator og mer.

ANTP kjøres i Chrome, så det er tydelig Googles ide om typen app som skal erstatte iGoogle. På Android kan hjemmeskjerm widgets også fungere på samme måte som iGoogle.

Image
Image

igHome

I motsetning til mange andre tjenester her, er igHome et nettsted som er tydelig inspirert av iGoogle og prøver å etterligne det nøye. Designet ser ut som det er en svart bar langs toppen av siden med lenker til Googles tjenester, inkludert Gmail, Kalender, Maps, Spill, Bilder og YouTube.

I likhet med iGoogle støtter igHome widgets, inkludert widgets som viser en rekke RSS-feeder, været og bokmerker. Andre widgets lar deg kommunisere med Googles tjenester som Gmail, Google Kalender og Google Oppgaver. igHome er for tiden i beta, og det kan være en populær erstatning for iGoogle når iGoogle går offline for godt.

Image
Image

Netvibes

Netvibes er i dag fokusert på bedriftsbrukere - og hjemmesiden selger seg som et forretningsverktøy - men Netvibes tilbyr fremdeles gratis personlige hjemmesider.

Netvibes tilbyr et stort utvalg av widgets for vær, e-post, gjøremålslister, nettsøk, nyheter og mer. I motsetning til igHome og noen av de andre tjenestene her, har Netvibes en dyp katalog av widgets - uansett hva du leter etter, vil du sikkert finne den.

Image
Image

uStart

uStart fungerer på samme måte som de andre tjenestene her, slik at du kan legge til widgets for Facebook, Twitter, oppgaver, TV-programmer, e-post, kalenderhendelser, vær, RSS-feeder og mer. Det er en veldig komplett løsning - om du foretrekker det eller Netvibes kan bare komme ned som du designer mest som de fleste.

Image
Image

Min Yahoo!

Yahoo er fortsatt rundt, som er My Yahoo !, Yahoos personlige startside. Det er i hovedsak Yahoos versjon av iGoogle. Som iGoogle, My Yahoo! tilbyr en personlig startside med nyheter, vær og lagerinformasjon. Du kan se nye e-poster fra innboksen din og se tweets på ett sted - til og med legge til egendefinerte RSS-feeder for å vise nytt innhold fra favorittwebområdene dine.

Dessverre for noen brukere, My Yahoo! er integrert med Yahoo! s tjenester. Du finner ikke alternativer for visning av Gmail, Google Kalender eller Google Oppgaver her, og du finner heller ikke hurtige koblinger til andre Google-tjenester.

Image
Image

Protopage

Protopage føles litt rotete sammenlignet med de andre alternativene her. Selv om den også har en rekke widgets, er det sin standout-funksjon som dens støtte. Du kan angi egendefinerte farger og bakgrunner for din personlige Protopage-hjemmeside. Du vil også sannsynligvis dra nytte av denne funksjonen - standard fargeskjemaet er ikke så lett en øynene som de andre tjenestene her.

Image
Image

Mens iGoogle går veien for dodo, har du ganske mange alternativer. Som du foretrekker, kan du bare komme ned som du liker best, så vær så snill å gi hver en tur.

Populært emne