De beste nettstedene for å lage og sende gratis e-kort

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

De beste nettstedene for å lage og sende gratis e-kort - Blog 2023
De beste nettstedene for å lage og sende gratis e-kort - Blog 2023
Anonim
Med feriesesongen over oss er det på tide å trekke ut feriekortlisten og skrive. Men hvordan vil du spare penger i år og også bidra til å redde miljøet?
Med feriesesongen over oss er det på tide å trekke ut feriekortlisten og skrive. Men hvordan vil du spare penger i år og også bidra til å redde miljøet?

Vi har samlet en liste over nettsteder som gir deg mulighet til å lage elektroniske kort (eCards), du kan sende (ved hjelp av e-post, Facebook eller andre elektroniske leveringsmetoder) til venner og familie i ferien, eller til en annen anledning. Hvert nettsted oppført tilbyr gratis e-kort du kan sende eller har et gratis alternativ, samt et betalt alternativ.

Punsjbolle

Punchbowl lar deg sende gratis e-kort som har utseendet på tradisjonelle papirhilsenskort. De gir hundrevis av gratis eCard-design som du kan tilpasse med tilpassede hilsener og aksenter som konvoluttliners, tilpasset porto og gummistempler.

MERK: Når du sender gratis e-kort med Punchbowl, er det annonser på kortene. For å fjerne annonsene må du registrere deg for Platinum-medlemskapsplanen ($ 99 / år). Det er også to andre nivåer av medlemskap: Plus ($ 19 / år) og Premium ($ 59 / år). Hvert nivå tilbyr flere funksjoner og fordeler.

Image
Image

123Greetings.com

123Greetings.com lar deg enkelt lage og sende gratis e-kort som du kan tilpasse med dine personlige meldinger ved hjelp av en avansert tekstredigerer. Din e-kort kan sendes umiddelbart eller planlagt opptil 60 dager i fremtiden. Hver eCard kan også ha opptil 100 mottakere.

Du trenger ikke registrere deg for å sende et e-kort ved hjelp av 123Greetings.com. Men du kan registrere deg for deres 123Greetings Connect-tjeneste gratis for å få tilgang til flere funksjoner. Med 123Greetings Connect kan du få påminnelser for fødselsdager, kommende arrangementer og helligdager, importere, lagre og få tilgang til et ubegrenset antall kontakter i en online adressebok, spore, redigere og slette e-kort du har sendt de siste 30 dagene, og følg med på e-kort du har mottatt de siste 30 dagene.

Image
Image

Egreetings.com

Egreetings.com tilbyr tusenvis av gratis e-kort for deg å sende med rik grafikk, animasjoner og musikk. De gir også apper til iPhone og Android-enheter som minner deg om bursdager fra Facebook-kontoen din, og lar deg lage og sende e-kort til vennene dine, Facebook-vegger.

Image
Image

Care2

Care2 lar deg gjøre en forskjell i verden mens du sender e-kort til venner og familie. De donerer 5 prosent av annonseringsinntektene i kontanter og tjenester til ledende ideelle organisasjoner. Bare å besøke nettstedet deres for å lage og sende eCards til ferie, bidrar til å generere midler til globale miljøprogrammer.

Alle eCards på Care2 støtter miljøårsaker, for eksempel å lagre regnskogen. Velg fra et stort utvalg av e-kort til mange forskjellige anledninger, og til og med legge til ditt eget bilde til noen.

Image
Image

Someecards.com

Someecards.com lar deg sende gratis, morsomme e-kort til enhver anledning. Nye kort, kategorier og funksjoner vil bli lagt til ofte. Du kan abonnere på nyhetsbrevet for å få oppdateringer om nye kort, kategorier, nettstedsfunksjoner og kommende helligdager.

Image
Image

eCardica.com

eCardica.com er en gratis tjeneste som lar deg sende og motta hilsenskort og invitasjoner elektronisk for alle anledninger. Noen e-kort er Flash-baserte, mens andre bare er bilder med en vedlagt melding. Alle e-kort som sendes med eCardica.com, er reklamefrie. Feriekategoriene dekker alle slags ferier, inkludert ostedag (4. juni) og Elsker din kjæledyrdag (20. februar).

Image
Image

Hipster-kort

For kort som er litt forskjellige, besøk Hipster Cards. De tillater deg å lage og sende e-kort i mange kategorier som er enkle å se, er fulle av holdning og vitt og litt frekk til tider. De legger til nye design hver måned.

Image
Image

rattlebox

Rattlebox lar deg lage gratis, evideo eCards som ikke suger i mange forskjellige anledninger. Du trenger ikke å registrere, men det er gratis å gjøre det. De tilbyr over 1000 fullt tilpassbare gratis online, video eCards. Du kan enkelt sende Rattlebox-kort via e-post eller chat, legge dem inn på blogger, eller sirkulere dem på sosiale nettverkssider.

Image
Image

HDgreetings

HDgreetings lar deg lage høy kvalitet, high definition, online video eCards. Hver eCard kan tilpasses og kan inneholde et bilde som vises med din egendefinerte melding på slutten av videoen. Du kan bruke webkameraet til å lage din egen video for å sende til kjære og legge til morsomme effekter på bildene dine.

Noen eCards på HDgreetings er gratis og noen er ikke. De som ikke er gratis er indikert med en grønn stjerne.

Image
Image

eCardster

eCardster er et enkelt nettsted som lar deg lage eCards fra dine egne bilder eller fra bilder som er tilgjengelige i eCard Gallery. Skriv inn en egendefinert melding, velg skrifttype og farge for teksten, og velg en ramme fra over 100 tilgjengelig. Du kan sende e-kortet til opptil fem mottakere.

Hvis du laster opp ditt eget bilde for å lage eCard, har du muligheten til å legge det til i eCard Gallery, der det blir vurdert og lagt til ved godkjenning innen 72 timer.

Image
Image

Imaginaryecards

Imaginaryecards tilbyr over 900 gratis e-kort som inneholder natur-inspirerte design. Velg kort fra noen av de mange kategoriene som er tilgjengelige, og få eCard klar til å sende inn bare noen få minutter. Du kan også velge mellom de mest populære designene eller vise en tilfeldig e-post.

Image
Image

Hallmark

Hallmark tilbyr mange premium e-kort som du må betale for å sende, men det er også mange e-kort som er gratis.Bare velg en anledning, ferie eller annen kategori til venstre, og velg noen av e-kortene som sier "GRATIS" under dem. Du kan sende gratis e-kort eller sende dem til Facebook.

Hvis du vil kunne velge fra noen av eKortene på Hallmark-siden, kan du registrere deg for et årlig eCard-abonnement for $ 12 per år. Dette gjør at du kan sende e-kort med over 600 populære tegn og sanger, sende ubegrenset premium eCards og mini eCards, og planlegg premium eCards et helt år på forhånd.

Image
Image

Doozycards

Doozycards lar deg lage og sende e-kort til venner og kjære. Det kreves ingen konto for å sende e-kort merket "GRATIS" eller for å sende e-kort fra Gratis kort-siden. Du kan imidlertid åpne en gratis konto for å bruke deres påminnelsessystem for gratis bursdag, jubileum og feriepåminnelser og en personlig adressebok.

De tilbyr også en Premier-konto ($ 19,95 / år) som gir deg mulighet til å sende e-kort på deres nettside så ofte du vil ha et år. For å registrere deg for Premier-kontoen må du først registrere deg for en 10-dagers gratis prøveperiode.

MERK: Vær oppmerksom på at du må oppgi et kredittkort for å registrere deg for gratis prøveversjon. Hvis du ikke avbestiller medlemskapet ditt før de 10 dagene er oppe, blir ditt kredittkort belastet 19,95 dollar, og medlemskapet ditt konverteres automatisk til en Premier-konto.

Image
Image

Regards.com

Regards.com tilbyr en gratis tjeneste som lar deg lage e-kort til enhver anledning. Hver eCard du oppretter, lagres på systemet som en unik og privat nettside med egen adresse som bare kan nås av deg og mottakeren av eCard. Ingen lange nedlastinger eller e-postvedlegg kreves. Mottakeren mottar et kort e-postvarsel som retter dem til den private nettsiden der de kan vise eCard.

Regards.com tilbyr en annen eCard-tjeneste, kalt RegardsBox, som gir morsomme eCards som er forskjellige og "litt vanvittige." RegardsBox lar deg også passere rundt en eCard, for flere personer til å logge, før den sendes til mottakeren.

Image
Image

E-Cards.com

Med e-Cards.com kan du sende elektroniske hilsener og gaver til venner og familie som også støtter vilt og miljø. Hvert kort du sender ved hjelp av E-Cards.com, hjelper til med å generere en donasjon for dyreliv og natur.

Hvis du vil ha tilgang til flere e-kort og funksjoner, må du registrere deg for Mine E-kort for $ 12 per år. Med ditt medlemskap kan du få tilgang til flere kort, lagre kort, laste opp egne bilder, legge til effekter på kort, bruke en påminnelseskalender og en e-post adressebok, planlegge kort som skal sendes på fremtidige datoer, unngå reklame, så vel som mange andre funksjoner. En del av medlemsavgiften bidrar til å beskytte dyreliv, natur og miljø.

Image
Image

WWF - Verdens naturfond

Du kan vise din støtte til dyreliv og planeten ved å sende gratis e-kort til venner og familie fra World Wildlife Fund. Velg fra mange anledninger og legg til din egen personlige melding.

Image
Image

Nature Conservancy eCards

En annen måte å vise din kjærlighet til naturen er å sende gratis e-kort fra Nature Conservancy. De har mange flotte bilder du kan sende til dine venner og familie som e-kort. Du kan også sette opp e-kortet ditt for å komme frem til en hvilken som helst dag du vil.

I tillegg til nettsteder som lar deg lage og sende e-kort, kan du også lage og skrive ut dine egne kort ved hjelp av Microsoft Word.
I tillegg til nettsteder som lar deg lage og sende e-kort, kan du også lage og skrive ut dine egne kort ved hjelp av Microsoft Word.

Hvis du har funnet noen andre nyttige nettsteder for å lage og sende gratis e-kort, kan du få beskjed om det.

Populært emne