De beste gratis programmene for bruk av virtuelle skrivebord i Windows

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

De beste gratis programmene for bruk av virtuelle skrivebord i Windows - Blog 2023
De beste gratis programmene for bruk av virtuelle skrivebord i Windows - Blog 2023
Anonim
Hvis du ofte åpner mange applikasjoner samtidig, kan et virtuelt skrivebordsprogram hjelpe deg med å holde alle disse vinduene på skrivebordet ditt organisert. Et virtuelt skrivebordsprogram lar deg sette åpne applikasjoner i separate virtuelle skrivebord, og kutte ned på skrivebordet.
Hvis du ofte åpner mange applikasjoner samtidig, kan et virtuelt skrivebordsprogram hjelpe deg med å holde alle disse vinduene på skrivebordet ditt organisert. Et virtuelt skrivebordsprogram lar deg sette åpne applikasjoner i separate virtuelle skrivebord, og kutte ned på skrivebordet.

Vi har samlet lenker til og informasjon om flere gratis virtuelle skrivebordshåndterere du kan bruke til å organisere Windows-skrivebordet.

Dexpot

Dexpot er en gratis (for personlig bruk) virtuell skrivebordssjef som lar deg organisere åpne programmer på skrivebordet ditt med opptil 20 separate virtuelle skrivebord. Du kan angi regler som bestemmer hvilke skrivebordsprogrammer som slutter når de startes. Hvert skrivebord kan også ha sin egen bakgrunnsbilde og skjermoppløsning. Navigasjon mellom skrivebordene er enkelt, og Dexpot tilbyr flere måter å gjøre dette på, inkludert hurtigtastene, små miniatyrbilder av de aktive skrivebordene, og en forhåndsvisningsvisning på alle skjermbilder.

Du kan også utvide funksjonaliteten til Dexpot ved hjelp av plugins.

For mer informasjon om bruk av Dexpot, se vår artikkel.

Image
Image

Likevel en annen Desktop Manager 3D (Yod'm 3D)

Yod'm 3D er en virtuell skrivebordsadministrator for Windows som tilbyr en kube-stil desktop switching funksjon. Du kan tilpasse bakgrunnen til kuben og kommandoen som brukes til å rotere terningen, og du kan velge å kjøre Yod'm 3D når Windows starter. Yod'm 3D trenger ikke installeres. Bare kjør programmet og få tilgang til alternativene fra popupmenyen på systemstatusfeltet.

Image
Image

Virtual Dimension

Virtual Dimension er en gratis, rask virtuell skrivebordsadministrator for Windows med mange nyttige funksjoner. Den lar deg ha et ubegrenset antall skrivebord og for å angi forskjellige innstillinger, for eksempel bakgrunnsbilde, skrivebordsbakgrunnsfarge og navn for hvert skrivebord. Du kan også flytte et vindu til et annet skrivebord og ha bestemte vinduer tilgjengelig på alle skrivebord. Hurtigtaster for drift av programmet kan også tilpasses.

Andre nyttige funksjoner i Virtual Dimension inkluderer muligheten til å gjøre vinduet "alltid på toppen", minimere hvilket som helst vindu til systemstatusfeltet, og muligheten til å bruke dra og slipp for å flytte et vindu til et annet skrivebord.

Image
Image

VirtuaWin

VirtuaWin er en gratis virtuell skrivebordssjef for Windows som lar deg organisere applikasjonene dine på fire virtuelle skrivebord, eller "arbeidsområder." Det er svært tilpassbart og utvidbart. VirtuaWin lar deg tilpasse innstillingene for hvert skrivebord separat, inkludert bakgrunnsbilde og hvilke ikoner på hvert skrivebord er aktivert og deaktivert. Du kan også flytte Windows til forskjellige skrivebord og velge Windows for alltid å vise på alle skrivebord.

VirtuaWin er utvidbart ved hjelp av sitt store bibliotek med plugins eller moduler, inkludert en som lar deg spore hvor mye tid du bruker på hvert virtuelt skrivebord. Dette kan være nyttig hvis du bruker et annet skrivebord for hvert prosjekt du arbeider med. Du kan også laste ned flere ikonsett for å erstatte standard oppgavelinjesymbolsett.

VirtuaWin er også tilgjengelig i en bærbar versjon som lar deg enkelt bruke den på flere datamaskiner.

Image
Image

nSpaces

nSpaces lar deg bruke flere virtuelle skrivebord i Windows, der du kan ha forskjellige applikasjoner åpne. Du kan navngi hvert skrivebord; navnene vises på plassbryteren. Hvert virtuelt skrivebord kan ha et tilpasset bakgrunnsbilde eller bakgrunnsbilde og et passord for å beskytte din plass. nSpaces har tilpassbare hurtigtaster for hvert skrivebord du lager. Du kan også dra og slippe programmer inn i hvert virtuelt skrivebord på plassbryteren.

Image
Image

Finestra Virtual Desktops

Finestra er en brukervennlig virtuell skrivebordsadministrator for Windows som lar deg sette opp et ubegrenset antall skrivebord, bare begrenset av mengden minne i datamaskinen. Programmet bruker forhåndsvisning av miniatyrvinduer i Windows 7 og Vista (Finestra fungerer også i XP) for å gi forhåndsvisninger på alle skjermbilder av alle dine skrivebord i vindushåndtereren / bryteren. Du kan bruke talltastene på talltastaturet til opptil 9 av skrivebordene dine, samt hurtigtaster for å sende Windows til andre skrivebord.

Andre nyttige funksjoner inkluderer flere skjermstøtte, et systembrettikon med en meny som inneholder elementer for hvert skrivebord, et alternativ for å ha ett systembrettikon per skrivebord, klissete vinduer som vises på alle skrivebord, en annen bakgrunn i hvert skrivebord og regler for låser programmer på skrivebord.

Image
Image

Tri-Desk-A-Top

Tri-Desk-A-Top er en gratis virtuell skrivebordssjef for Windows som gir tre virtuelle skrivebord aktivert ved hjelp av systemstatusfeltikonene eller forhåndsdefinerte hurtigtaster. Hvert skrivebord kan nås med et lite, nummerert ikon på systemstatusfeltet. Du kan også sykle gjennom skrivebordene ved hjelp av hurtigtaster og flytte åpne programvinduer til forskjellige skrivebord. Når du velger et vindu på det aktive skrivebordet, er det flere alternativer, inkludert Minimer, Maksimer, Gjenopprett, Bring til Front, Lukk og Drep.

Tri-Desk-A-Top krever at Microsoft.NET Framework 2.0 eller nyere installeres og kjøres. Hvis.NET Framework ikke er installert på datamaskinen, åpner installasjonsprosessen en nettleser på Microsofts nettsted der du kan laste ned og installere den.

Tri-Desk-A-Top-nettstedet gir ytterligere informasjon om tilgjengelige hurtigtaster for å navigere og flytte vinduer blant de tre skrivebordene.

Image
Image

mDesktop

mDesktop er en lett virtuell skrivebordsadministrator for Windows som gir opptil 10 virtuelle skrivebord for å organisere åpne programmer og mapper.Du kan bruke hurtigtangene til å navigere blant skrivebordene, flytte vinduer mellom skrivebordene og angi at bestemte åpne programmer eller mapper skal være tilgjengelige på alle skrivebord. Det er et bærbart program som ikke trenger å bli installert. Bare kjør programmet og høyreklikk på systemstatusikonet for å få tilgang til skrivebordene og alternativene for programmet. Du kan også skjule systemstatusikonet.

For mer informasjon om bruk av mDesktop, se vår artikkel.

Image
Image

Xilisoft flere skrivebord

Xilisoft Multiple Desktops er en gratis virtuell skrivebordssjef for Windows som lar deg lage opptil ni flere skrivebord og bytte mellom dem ved hjelp av tilpassbare hurtigtaster, talltastene eller museklikkene. Du kan også ordne skrivebordene på en virtuell skjerm og beskytte hvert skrivebord med et passord.

Image
Image

Screen-It

Screen-Det er et gratis, enkelt virtuelt skrivebordsprogram for 32-biters Windows-systemer som lar deg ha to virtuelle skrivebord for å gruppere dine åpne programmer. Du kan også starte programmer automatisk når Screen-It starter i et nytt virtuelt skrivebord ved hjelp av Screen-It's Job Maker verktøy.

Hvis du har funnet andre nyttige virtuelle skrivebordsprogrammer, gi oss beskjed.
Hvis du har funnet andre nyttige virtuelle skrivebordsprogrammer, gi oss beskjed.

Populært emne