Sikre deg selv ved å bruke to-trinns verifisering på disse 16 webtjenestene

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Sikre deg selv ved å bruke to-trinns verifisering på disse 16 webtjenestene - Blog 2023
Sikre deg selv ved å bruke to-trinns verifisering på disse 16 webtjenestene - Blog 2023
Anonim
Tofaktorautentisering, også kjent som 2-trinns bekreftelse, gir ekstra sikkerhet for dine elektroniske kontoer. Selv om noen oppdager passordet ditt, trenger de en spesiell engangskode for å logge på etter at du har aktivert tofaktorautentisering på disse tjenestene.
Tofaktorautentisering, også kjent som 2-trinns bekreftelse, gir ekstra sikkerhet for dine elektroniske kontoer. Selv om noen oppdager passordet ditt, trenger de en spesiell engangskode for å logge på etter at du har aktivert tofaktorautentisering på disse tjenestene.

Særlig fraværende fra denne listen er banker og andre finansinstitusjoner. Det er synd at du kan bruke tofaktorautentisering for å beskytte din in-game valuta i en MMORPG, men ikke de virkelige pengene på bankkontoen din.

Google / Gmail

Google tilbyr tofaktorautentisering som sikrer Google-kontoen din, inkludert Gmail, filer i Google Disk og alt annet. Du kan bruke Google Authenticator-appen på smarttelefonen eller få innloggingskoder via SMS-melding. Vi har dekket om å aktivere tofaktorautentisering for Google-kontoer før.

Du kan til og med bruke Google Authenticator-apper på datamaskinen uten en smarttelefon, selv om det er sikrere å gjøre det på en separat enhet.

Image
Image

Facebook

Facebooks "Innloggingsgodkjenninger" -funksjon krever at du skriver inn en kode når du logger inn fra en ukjent datamaskin. Koden sendes til mobilen din via SMS. Facebook tilbyr instruksjoner om hvordan du konfigurerer dette.

Lastpass

LastPass tilbyr en rekke forskjellige tofaktors autentiseringsalternativer for å sikre kontoen din. Du kan bruke Google Authenticator-appen, som er gratis for alle. LastPass Premium-abonnenter kan kjøpe en fysisk YubiKey-token og bruke andre alternativer for å sikre deres passorddatabase.

For mer informasjon, les vår veiledning for å sette opp tofaktorautentisering i LastPass. Vi har også en liste over 11 måter å gjøre LastPass-kontoen enda sikrere.

Image
Image

Dropbox & SpiderOak

Dropbox tilbyr nå 2-trinns verifisering ved hjelp av Google Authenticator-appen. Når du logger på fra en datamaskin du ikke har klarert, må du skrive inn en sikkerhetskode generert av appen. Aktivering av denne funksjonen er en av de 6 måtene å sikre Dropbox-kontoen din.

Google Disk tilbyr tofaktorautentisering via Google-kontoen din, mens Microsofts SkyDrive også tilbyr noen tofaktors godkjenningsstøtte.
Google Disk tilbyr tofaktorautentisering via Google-kontoen din, mens Microsofts SkyDrive også tilbyr noen tofaktors godkjenningsstøtte.

SpiderOak, en Dropbox-lignende Cloud Storage Service, tilbyr også 2-faktor autentisering.

Microsoft

Microsoft tilbyr noen rudimentær tofaktorautentisering. Den er tilgjengelig når du får tilgang til billing.microsoft.com, xbox.com og SkyDrive. Når du får tilgang til en annen tjeneste med din Microsoft-konto - for eksempel Outlook.com eller Hotmail - blir du ikke bedt om en sikkerhetskode. Les mer om Microsofts sikkerhetskoder for sikkerhet her.

Yahoo! Post

Yahoo! tilbyr to-trinns bekreftelse, men bare for e-posten din. Når du bruker denne funksjonen, må du legge inn en kode som sendes til mobiltelefonen din via SMS, eller angi svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt for å logge inn. Kontroller at kontosikkerhetsspørsmålet ditt er ufattelig hvis du bruker denne funksjonen - som vanlig, Sikkerhetsspørsmål er en svak lenke. Les mer om hvordan du aktiverer og bruker Yahoo! S "Andre påloggingsbekreftelse" -funksjon her.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon tilbyr multifaktorautentisering via sin AWS Virtual MFA-app eller Google Authenticator. Dette gjelder bare for AWS-tjenester, for eksempel Amazon S3s lagringstjeneste, ikke for den gjennomsnittlige forbrukerens Amazon-konto. Kom i gang med det her.

Battle.net og MMORPGs

Massivt multiplayer online rollespill (MMORPGs) har vært i forkant med å tilby tofaktorautentisering for å forhindre at kontotyver og spillobjekter og valuta blir solgt. Blizzard tilbyr et Battle.net Authenticator-app som sikrer tilgang til World of Warcraft, Diablo 3 og Starcraft 2 pålogginger.

Mange andre MMORPGer tilbyr også tofaktorautentisering. For eksempel, hvis du spiller Guild Wars 2 eller Star Wars: Den gamle republikk, tilbyr hver tofaktors autentiseringssystemer for deg. Les mer om å aktivere det for Guild Wars 2 eller SWTOR.

Image
Image

Din nettside

Hvis du er vert for ditt eget nettsted, kan du installere en WordPress-plugin eller Drupal-modul som muliggjør to-trinns autentisering med Google Authenticator-appen. DreamHost-kontoer tilbyr også multifaktorautentisering med Google Authenticator, akkurat som CloudFlare-tjenesten.

Din Linux Server

Du kan implementere tofaktorautentisering på din egen Linux-server for å øke sikkerheten. Vi har dekket ved hjelp av Google Authenticator PAM-modulen for å legge til to-trinns autentisering til SSH-serveren din. Alt nummer-knase skjer på din egen server; ingen ringe hjem nødvendig.

Image
Image

Bruker du tofaktorautentisering for en annen tjeneste? Legg igjen en kommentar og gi oss beskjed om det.

Populært emne