Top 25 How-To Geek Artikler av 2012

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Top 25 How-To Geek Artikler av 2012 - Blog 2023
Top 25 How-To Geek Artikler av 2012 - Blog 2023
Anonim
Vi på How-To Geek setter pris på alle leserne våre og håper du har lært nye og interessante ting fra våre mange artikler. Vi har samlet de 25 beste artiklene som ble publisert på How-To Geek i 2012.
Vi på How-To Geek setter pris på alle leserne våre og håper du har lært nye og interessante ting fra våre mange artikler. Vi har samlet de 25 beste artiklene som ble publisert på How-To Geek i 2012.

Slik løser du Shockwave Flash Crashes i Google Chrome

Hvis din kopi av Google Chrome har tatt et plutselig og uforklarlig hat for Shockwave Flash, er vi her for å hjelpe. Les videre som vi viser deg hvordan du tamme Chrome og få det til å leke fint med Flash.

Image
Image

10 fantastiske bruksområder for Wolfram Alpha

Du har kanskje hørt om Wolfram Alpha, som er en "beregningsmessig kunnskapsmotor." Det gjør det høres litt skummelt ut, men det er et flott verktøy når du kan pakke hodet rundt det.

Image
Image

Hvordan rote din Android-enhet og hvorfor du kanskje vil

Du har sikkert hørt om at folk "rooter" sine Android-telefoner. Hvis du noen gang har lurt på hvordan du gjør det selv - eller lurte på hvorfor folk ville plage - du har lykke. Du kan rotere Android på bare noen få minutter.

Image
Image

Slik synkroniserer du iPod med en annen PC uten å miste musikken din

Som alle iPod-eierne kanskje vet, er det ikke mulig å synkronisere iPod-en med mer enn en datamaskin. Men hva om denne datamaskinen (som du synkroniserer iPoden) dør med? Alt innholdet på iPod er på spill, fordi synkronisering med en annen datamaskin vil slette alt. Ah, dårlig ensom iPod. Heldigvis er det en vei ut. Så fortsett å lese for å se hvordan du kan synkronisere din iPod med en ny datamaskin uten risiko for å miste data.

Image
Image

Slik starter du i trygg modus på Windows 8 (den enkle måten)

Én av de vanligste trinnene når feilsøking av en PC er å starte opp i sikker modus. I lang tid har dette blitt oppnådd ved å trykke på F8-tasten, alt dette endres med Windows 8 og dets automatiske reparasjonsmodus. Men hva om vi vil ha Safe Mode?

Image
Image

Slik installerer du Android Apps til SD-kortet som standard og flytter nesten alle apper til SD-kortet

Android-apper installeres som standard til det interne lagringssystemet, men du kan også sette SD-kortet som standard installasjonssted. Dette trikset lar deg flytte nesten alle apper til SD-kortet - ingen root-tilgang nødvendig.

Image
Image

Nettleser Sakte? Hvordan lage Google Chrome raskt igjen

Har du lagt merke til at din vanligvis rask Google Chrome-nettleser senkes eller krasjer på deg? Unødvendige plugins, utvidelser, og til og med surfing data kan sakte nettleseren din ned til en gjennomgang, eller gjøre det krasj. Slik løser du det.

Image
Image

Slik lager du en passordbeskyttet mappe uten ekstra programvare

Det er viktig å merke seg at dette ikke vil skjule dataene dine fra noen som vet hva de gjør.

Image
Image

Bygg et $ 35 Media Center med Raspbmc og Raspberry Pi

Hvis du har holdt av med å sette opp en mediasenter-datamaskin fordi de er høye, dyre, ikke passer i mediehylleet ditt eller alt ovenfor, les videre for å se hvordan du kan bygge en $ 35 XBMC-basert Media Center med plug-and-play enkelhet.

Image
Image

Slik bytter du om navn på filer i Windows: 4 måter å endre navn på flere filer

Windows leveres med en rekke måter å omdøpe flere filer på en gang fra Windows Utforsker, Kommandoprompt eller PowerShell. Enten du leter etter et brukervennlig grafisk grensesnitt eller en kraftig kommandolinjemetode, finner du den her.

Image
Image

Slik setter du en tilpasset loggingsskjerm bakgrunn på Windows 7

Windows 7 gjør det mulig å endre velkomstskjermbildet som vises når du starter datamaskinen uten noen tredjeparts programvare, men denne innstillingen er godt skjult. Du kan angi hvilket som helst bilde du liker som bakgrunn.

Image
Image

Slik kobler du Android til PC-en din Internett-tilkobling over USB

Folk kobler ofte sine datamaskiner til smarttelefonene, og sender datamaskinens nettverkstrafikk over enhetens mobildataforbindelse. "Omvendt tetting" er motsatt - tetting din Android-smarttelefon eller nettbrett til PCen din for å bruke PC-en din Internett-tilkobling.

Image
Image

Slik installerer du Flash på Nexus 7 og andre Jelly Bean Devices

Flash kan ikke være viktig i fremtiden - men mange nettsteder vil ha det i dag. Hvis du ikke er klar til å gi opp Flash enda, kan du installere Flash på Nexus 7, selv om Adobe ikke godkjenner.

Image
Image

47 Tastaturgenveier som fungerer i alle nettlesere

Hver større nettleser deler et stort antall hurtigtastene til felles. Enten du bruker Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Apple Safari eller Opera - disse hurtigtastene vil fungere i nettleseren din.

Image
Image

Slik synkroniserer du mediene over hele huset med XBMC

XBMC er en fantastisk media senter løsning, men når du bruker det hele huset ditt, oppdateres biblioteksoppdateringer og overvåkningslister ut av synkronisering. Les videre som vi viser hvordan du beholder alle mediesentrene dine på samme side.

Image
Image

Synkroniser din iOS-enhet med en ny datamaskin uten å miste data

Synkronisering av din eksisterende iOS-enhet med en ny datamaskin kan være en skremmende oppgave, spesielt når du ikke vil miste data som allerede finnes på enheten. Å få den nye datamaskinen til å akseptere din iOS-enhet kan være vanskelig, men absolutt ikke umulig. Så la oss gå videre og se hvordan du kan synkronisere din eksisterende iPod Touch, iPhone eller iPad med en ny datamaskin, uten å miste eksisterende innhold på enheten.

Image
Image

De beste gratis bærbare appene til Flash Drive Toolkit

Storkapasitet, små, rimelige USB-flash-stasjoner gir oss muligheten til å enkelt bære dataoppgaver i lommene våre.Hvorfor ikke ta våre favorittprogrammer med oss også, så vi kan jobbe på hvilken som helst datamaskin?

Image
Image

Slik får du den klassiske startmenyen tilbake i Windows 8

Både Start-knappen og den klassiske Start-menyen er gått i Windows 8. Hvis du ikke liker skjermbildet "Fullskjerm", "Metrostart", "Start", kan du få en klassisk startmeny tilbake.

Image
Image

Slik bruker du en Xbox 360-kontroller på din Windows-PC

Tastaturet og musen kan være en god form for mange innfødte dataspill, men det føles ganske rart å spille emulerte spill på den måten. Enten du vil spille Super Mario med en riktig gamepad eller prøve en ny PC-tittel som Diablo III i komfort, har vi deg dekket.

Image
Image

3 enkle måter å forbedre bilder med lav oppløsning (og typografi)

På How-To Geek har vi skrevet mye om hvordan det er umulig å "øke" bilder og gjenvinne detaljer som går tapt eller er ikke der for å begynne med. Skifter vi vår melodi? Nei, det er ikke noe magisk om disse tipsene, unntatt de forbedrede resultatene du får når du forbedrer dine egne bilder med lav oppløsning. Fortsett å lese og gi det et skudd!

Image
Image

Slik sikkerhetskopierer du tekstmeldingene til Gmail-kontoen din

Sikkerhetskopiering av tekstmeldinger fra Android-telefonen din til Gmail-kontoen din er så enkel, det er ingen grunn til ikke å sikkerhetskopiere dem og gjøre dem søkevennlige i prosessen. Les videre for å se hvordan du kan gjøre Gmail-kontoen din til en SMS-hvelv.

Image
Image

Slik bruker du Wireshark til å fange, filtrere og inspisere pakker

Wireshark, et nettverksanalyseværktyr som tidligere er kjent som Ethereal, fanger pakker i sanntid og viser dem i menneskelig lesbar format. Wireshark inkluderer filtre, fargekoding og andre funksjoner som lar deg grave dypt inn i nettverkstrafikk og inspisere individuelle pakker.

Image
Image

Dumme Geek Tricks: Hvordan plotte Batman Curve i Google Søk

I fjor la Google muligheten til å plotte grafer, som lar deg plotte matematiske funksjoner rett på Googles søkeresultatside. Her er hvordan du lager Batman-logoen.

Image
Image

Slik dekrypterer du DVDer med håndbremse (slik at du kan rive dem)

Ripping DVDer er en fin måte å holde en sikkerhetskopiering og streame videoer over nettverket ditt. Prosessen tar vanligvis 2-3 forskjellige programmer for å utføre oppgaven. Her er hvordan du kan hoppe over et trinn og dekryptere DVDer ved hjelp av HandBrake.

Image
Image

Slik bruker du CCleaner som et proff: 9 tips og triks

Det er mer å CCleaner enn å klikke på en enkelt knapp. Denne populære applikasjonen for å tørke midlertidige filer og rydde private data skjuler en rekke funksjoner, fra finkornede alternativer for å tilpasse rengjøringsprosessen til fullstyre-tørkeverktøy.

Godt nytt år!
Godt nytt år!

Populært emne