Slik sporer du endringer og kommentarer i Microsoft Word

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Slik sporer du endringer og kommentarer i Microsoft Word
Slik sporer du endringer og kommentarer i Microsoft Word
Anonim

Når du forfattere et Word-dokument online, må du kanskje holde rede på endringene som er gjort i dokumentet, inkludert hvem som har endret hva. Den generelle regelen når du arbeider med et samarbeidspapir er at endringen som er lagret senere, er endringen som vurderes.

Spor endringer og kommentarer i Word

For å aktivere denne funksjonen må vi slå på Sporendringer.

Blant fanene øverst velger du Anmeldelse fane. Velg alternativet Spor Endringer og slå den på.

Image
Image

En gang Sporendringer er slått på, vil MS Word markere alle endringene som er gjort i dokumentet.

Under Review-fanen, i Sporingsgruppen, er det et alternativ for Markup som er satt til Enkel merking som standard. Du kan velge alternativet du ønsker, fra rullegardinmenyen. Enkel markering viser posisjonen i dokumentet der endringene ble gjort med en rød linje, Ingen merking skjuler indikatoren, All Markup viser alle endringer med flere indikatorer av forskjellig farge og original viser originaldokumentet.

Alternativet Vis merking hjelper deg med å bestemme hvilken type revisjon du vil sjekke. Eg. Kommentarer, innsetting, sletting, etc.

Lås sporing

Anta at du er administratoren til dokumentet og må sørge for at redigering på dokumentet er en rettferdig prosess. Du vil spore endringer, men enda mer vil du ikke at noen andre skal slå av alternativet for å spore endringene.

Image
Image

Når du klikker på den nedoverliggende pekepilen på Sporendringer, vil du få et alternativ Lock Tracking. Dette kan brukes til å angi et passord, slik at ingen andre medforfattere av dokumentet kunne deaktivere funksjonen.

Godta eller avvise endringer

Du kan godta eller avvise endringer som er gjort i et dokument som følger:

Under Anmeldelse kategorien, klikker du på forrige eller ved siden av den spesifikke endringen du må godta eller avvise.

Image
Image

Klikk deretter på Aksepterer eller Avvis å gjøre det nødvendige. Hvis du må godta eller avvise alle endringer i dokumentet, klikker du på pilene nedover, som svarer til Accept eller Reject-ikonet, og velg Godta alt eller Avvis alle.

Endre brukernavn og initialer

Brukernavnet og begynnelsen til en forfatter av et dokument er nevnt øverst til høyre på skjermen. Dette er enda mer nødvendig når du medforfatter et dokument, for å være sikker på hvem som gjorde hvilke endringer. Brukernavnet og initialene blir spurt når du installerer Office på et system. De kan endres som følger:

Klikk på Fil og så videre alternativer.

Image
Image

I kategorien Generelt finner du muligheten til å endre brukernavn og initialer under Tilpass kopien av Microsoft Office.

Se eller Slett en kommentar

MS Word har et alternativ til å lage kommentarer i et dokument. Kommentarene vises i form av en ballong, og du kan klikke på ballongen for å se kommentaren.

For å slette en kommentar, gå til Anmeldelse fanen og sjekk kommentarer gruppe. Klikk på Slett vil slette kommentaren som er valgt på det tidspunktet.

Håper dette hjelper!

Relaterte innlegg:

  • 3 måter å trekke ut bilder fra Word-dokument uten å bruke programvare
  • Slik setter du inn Excel-regneark i Word-dokument
  • Microsoft Word Online tips og triks du bør bruke
  • Hvordan vise og skjule tekst i Word
  • Facebook tillater brukere å unSubscribe fra kommentarer og liker

Populært emne