PotPlayer er en solid mediespiller for den avanserte brukeren

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

PotPlayer er en solid mediespiller for den avanserte brukeren
PotPlayer er en solid mediespiller for den avanserte brukeren
Anonim

Noen gang hørt om en mediespiller som går forbi navnet, PotPlayer? Ikke det beste av navn, men det er faktisk en av de beste multimediaspillerne for Windows der ute i dag. Funksjonene her er rike, så vi anbefaler det til avanserte brukere som vil dra nytte av alle godbiter.

PotPlayer gjennomgang

Vi må si at det ligner på VLC-mediespiller i antall filer det støtter, og på ulike måter det kan tilpasses. På noen måter er det enda bedre enn VLC-mediespiller, så det er ikke rart at mange Windows-brukere kaller det den beste mediespilleren til dags dato.

Image
Image

Bruke PotPlayer:

Nedlastingsstørrelsen er litt over 18 MB, installasjonsstørrelsen er større, som forventet. Vi liker det faktum at spilleren gir muligheten til å installere flere kodeker etter installasjonen av hovedfilen. Dette bør fungere underverk for de som ikke har lagt til disse kodekene før hånden.

Vi har testet denne tingen med mange filformater og gjett hva? Det virker.

Det første som brukeren vil se etter lansering er PotPlayer's primære brukergrensesnitt. Overraskende er det barebones, men du vet hva? Det er akkurat slik vi liker det i stedet for å ha en mengde funksjoner i forkant av opplevelsen. Dette barebones brukergrensesnittet skal gjøre det lettere for alle å få tak i spilleren og ha det gøy med det.

Når det kommer til de avanserte funksjonene, er de gjemt bakom kulissene. Avanserte brukere burde ikke ha noe problem med dette designvalget. De Innstillingsområde Med alle godbiter kan du få tilgang til hovedmenyavsnittet eller kontekstmenyen. Det er også en innstillingersknapp nederst til høyre i brukergrensesnittet.

Hvis du trykker på denne knappen, bringer den inn lyd-, video-, tekst- og avspillingsinnstillingene. Brukere kan leke med equalizer for å få bedre lyd, eller endre videotemperaturen for å dekke dine behov. Du kan også bruke den til å spille video over flere skjermer.

Vi likte funksjonen som tillater brukeren å rette opp visse problemer man kan komme over i noen videoer. For eksempel kan en video ha lyd som ikke er synkronisert med bildebevegelsen. Det er bra fordi PotPlayer kan fikse dette problemet som en sjef, og med det har du blitt laget mann.

Som forventet med en avansert spiller som dette, kan brukerne laste ned undertekster for deres favorittfilm, TV-show eller annen video.

Samlet likte vi hva PotPlayer måtte tilby. Hovedproblemet vi hadde har å gjøre med tastaturstøtten. Når du bruker Groove Music, kan vi styre spilleren ved å trykke på de aktuelle tastene, men dette fungerer bare for PotPlayer når det er i forkant. I bakgrunnen er det bare der med ingen måte å samhandle med mindre det blir brakt til forsiden.

Last ned PotPlayer fra sitt offisielle nettsted.

Populært emne