Er nettstedet opp eller ned? Gratis online nettsted skjermer

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Er nettstedet opp eller ned? Gratis online nettsted skjermer
Er nettstedet opp eller ned? Gratis online nettsted skjermer
Anonim

Det kan ikke skje ofte, men det kan være ganger, når du finner ut at et bestemt nettsted er offline eller ned. Det kan være populært sosiale nettverk, eller det kan være din favorittnyhetsblogg. Hvis det skjer sjelden, er det bra, men hvis favorittblogg eller nettside er nede ofte eller i lang tid, kan du kanskje følge noen forslag og sjekke ut at det er nede bare for deg eller for alle. Sikker på at du kan spørre vennene dine om å sjekke opp, men det er en bedre måte å utnytte, og det er å bruke litt gratis Internett-tjeneste som forteller deg dette.

Hvis du faktisk finner vanskeligheter generelt med å åpne et nettsted, er det noen få generelle ting du kanskje vil gjøre:

  1. Tøm søppelpost og Internett-buffer av alle nettleserne dine.
  2. Slå av Internett-tilkoblingen og På igjen etter noen sekunder.
  3. Start Windows-datamaskinen på nytt.
  4. Prøv igjen med forskjellige nettlesere
  5. Hvis det er nødvendig, må du deaktivere sikkerhetsprogramvaren midlertidig og se om den hjelper.
  6. Sjekk om tilgangen til den bestemte nettsiden er blokkert av administratoren din.
  7. Det kan hende at den bestemte nettsiden har bannet din IP-adresse eller generelt utelukket en rekke IP-adresser for å blokkere et land eller en region. Bruk en gratis proxy-tjeneste for å sjekke dette og opphev blokkering og tilgang til blokkerte eller begrensede nettsteder.

Er nettstedet opp eller ned?

Sjekk med disse nettstedene overvåker om bloggen din eller websiden er online, opp eller ned akkurat nå for alle eller alle, over hele verden i forskjellige land.

1] DownForEveryoneOrJustMe.com er et populært nettsted blant bloggere og webmastere. Du kan skrive inn nettadressen din og utføre testen. Når du er ferdig, kan du lagre nettadressen for nettstedet ditt og bokmerke det. Nå hver gang du vil sjekke, må du bare klikke på den bokmerkede lenken, og nettstedet ditt vil bli sjekket.

2] IsItDownRightNow.com er et annet nettsted som overvåker statusen til favorittwebområdene dine og sjekker om de er nede eller ikke.

3] DownOrIsItJustMe.com forteller deg også om et nettsted er online eller offline, og hvis Internett-leverandøren eller webvertjenesten fungerer eller ikke.

4] UpOrDown.org er et annet lignende verktøy som forteller deg om det bare er deg som har blitt blokkert eller hvis Internett er bare nede. Det lar deg også sjekke om et nettsted er blokkert av en brannmur eller proxy

5] APM Cloud Monitor vil gi deg litt mer informasjon om et nettsted - bortsett fra bare å fortelle om det er opp eller ned.

Det vil fortelle deg tidspunktet for å løse og koble til, nedlastingstid og -størrelse, og statusen OK hvis nettstedet er i gang. Den tilbyr også en DNS-analyse og Traceroute, og lar deg pinge den.
Det vil fortelle deg tidspunktet for å løse og koble til, nedlastingstid og -størrelse, og statusen OK hvis nettstedet er i gang. Den tilbyr også en DNS-analyse og Traceroute, og lar deg pinge den.

6] Dette innlegget vil vise deg hvordan du skal sjekk driftsstatus for Microsoft Services og finn ut om Microsoft-tjenester som Azure, Office 365, Outlook, Xbox, Skype, etc., er nede eller ikke.

Internet Explorer-brukere kan finne disse innleggene nyttige:

  1. Internet Explorer åpner ikke koblinger
  2. Kan ikke åpne bestemt nettsted i Internet Explorer.

Populært emne