Slik ser du Beam live-strømmer på Xbox One

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Slik ser du Beam live-strømmer på Xbox One - Blog 2023
Slik ser du Beam live-strømmer på Xbox One - Blog 2023
Anonim

Microsoft kjøpte Stråle, et selskap som handler om interaktiv video spill streaming. Ja, denne tjenesten ligner på Twitch og YouTube Live, men det har en interessant funksjon der seere kan samhandle med et spill som blir streamet av alle som bruker å spille på en Windows-PC. Streamer må først tillate seerne å rote rundt med sitt spill. Hvis det viser seg å være en stor avtale, vil en dag ingen streamer vil slå av denne funksjonen. For nå vil bare tid fortelle om dette er en god ting eller ikke.

Image
Image

Nå, da Beam er nå eid av Microsoft, vil folk lure på når de vil kunne streame Xbox One spill til plattformen. Akkurat nå kan Xbox One-spillere streame til Twitch. Faktisk er Twitch streaming på Xbox One det beste av hvilken som helst konsoll. Det bør bemerkes at Microsoft forsøkte å skaffe seg Twitch, men ble slått til slag av Amazon.

For øyeblikket er det ingen enkel måte å streame Xbox One-spill til Beam, men det er mulig å se strømmer fra Beam via Xbox One. Dette er en veldig enkel oppgave å oppnå, så vær nøye med følgende instruksjoner og alt skal være bra.

Se Beam Streams på Xbox One

Først vil du bli medlem av Beam fordi bare medlemmer kan samhandle med bekker. På hovedsiden til Beam, bør folk se en enkel registreringsskjema. Det er mulig å registrere deg med brukernavn, e-post og passord, eller bare gjør det ved hjelp av en sosial mediekonto. Vi foreslår at du gjør dette via din personlige datamaskin eller en mobiltelefon.

Når det er gjort, må du sjekke e-posten din for en spesiell kode til aktivere Beam-kontoen din. Du får det 500 gnister, som er laget for å tillate seerne å tilpasse sine kontoer.

Image
Image

Når det kommer ned til å se strømmer via Xbox One, starter du Microsoft Edge nettleser, besøk den offisielle Beam-nettsiden, og logg deretter inn med den nylig opprettede Beam-kontoen din. Derfra, klikk bare, EuSøk, Og velg fra hvilken som helst ledig live stream å se på.

Strømmen fra slutten var jevn, men likevel ikke på samme nivå som Twitch. Videre kan videoer streames i både HTML5 og Flash-formater.

Nå vet du hvordan du ser live streams fra Beam via en Xbox One!

Populært emne