RuckZuck: Free Software Package Manager for Windows

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

RuckZuck: Free Software Package Manager for Windows - Hvordan 2023
RuckZuck: Free Software Package Manager for Windows - Hvordan 2023
Anonim

Med tidenes gang begynner sikkerhetsløpshullene å fungere i operativsystemer og programvaren som kjører på dem. Som sådan blir det viktig å koble disse hullene for å holde systemet og personlig informasjon trygg. RuckZuck er en gratis Programvarepakkebehandling for Windows, som kan hjelpe deg med å holde programvaren på systemet ditt oppdatert, selv om programvaren ikke er tilknyttet den på en hvilken som helst ekstern måte.

RuckZuck Freeware

RuckZuck hjelper deg med å installere, administrere og oppdatere den installerte programvaren. Verktøyet gir også en veiviser for å opprette og laste opp nye programvareoppføringer til depotet.
RuckZuck hjelper deg med å installere, administrere og oppdatere den installerte programvaren. Verktøyet gir også en veiviser for å opprette og laste opp nye programvareoppføringer til depotet.

Spesifikasjonene til verktøyet inkluderer et brukervennlig grafisk brukergrensesnitt. Å få tilgang til RuckZuck er ganske grei. Bare besøk lenken som er nevnt på slutten av artikkelen, last ned og installer programmet med få museklikk. For å gjøre prosedyren for installasjonen mye enklere, har RuckZuck en genial veiviser for å hjelpe deg med å opprette og laste opp nytt program til eksisterende lager.

Profesjonelle brukere kan bruke RuckZuck OneGet Provider - En utvidelse for å håndtere pakker fra RuckZuck med enkle PowerShell-kommandoer. Den gode delen er, den kommer som en del av Windows10, du må bare installere Leverandøren. Men hvis du har eldre versjon av Windows OS installert, må du installere OneGet

For Bedriftsadministratorer er detRuckZuck for ConfigMgr å integrere programvare fra RuckZuck-depotet i System Center Configuration Manager.

Arbeidsprinsipp for RuckZuck

Det er ganske enkelt! Verktøyet har egenskapen til minne. Det kan finne koblingene til de nyeste versjonene av programvare og parametrene hvordan programvaren kan installeres stille. Så hvis du oppdaterer eller installerer en programvare, laster verktøyet ned filene fra leverandørens nettsted, kontrollerer veracity av filen (enten gyldig eller ikke) og bare utløser en stille installasjon.

RuckZuck-verktøyet er en helt gratis programvare. Interesserte brukere kan finne den publiserte versjonen her.

Det finnes flere gratis programvareoppdateringsbrikker som kan hjelpe deg med å holde den installerte programvaren oppdatert til den nyeste versjonen. Bruk den som passer best til dine behov.

Relaterte innlegg:

  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Slik tilordner du standard lisensleverandør i Windows 10
  • Feilsøking: Feil i Windows-oppdateringer i Windows 10/8/7 - Vanlige spørsmål
  • Windows Cumulative Update installerer ikke eller feiler ikke
  • Malware Removal Guide og verktøy for nybegynnere

Populært emne