Windows Defender PC-status Potensielt ubeskyttet

Geoffrey Carr

Innholdsfortegnelse:

Windows Defender PC-status Potensielt ubeskyttet
Windows Defender PC-status Potensielt ubeskyttet
Anonim

Noen ganger kan du finne et lite ikon som vises nederst til høyre på Windows-skjermbildet, blinker en potensielt ubeskyttet advarsel eller en advarsel om datamaskin. Du lurer kanskje på hvorfor dette problemet dukker opp, selv når du har satt Windows Defender program på din Windows 8 datamaskin, i henhold til de anbefalte innstillingene. I dette innlegget vil vi se hva PC status - Potensielt ubeskyttet melding og Oppmerksom datamaskin i fare meldingsmåte, og hvordan du skal løse disse problemene.

Image
Image

Windows Defender PC-status Potensielt ubeskyttet

Windows Defender vil advare deg hvis en skanning ikke har blitt utført for en stund eller hvis programmet ikke er oppdatert. Når en potensielt ubeskyttet melding vises, blir ikonet gult. Det kan hende du må slå på sanntidsbeskyttelse, kjøre en systemskanning, eller ta en alvorlig trussel om lav grad av alvorlighetsgrad.

Hvis et tredjepartsprogram ved et uhell slettet en eller flere loggfiler som Windows Defender bruker for å bekrefte om en skanning har blitt gjort eller ikke, vil det også blinke denne advarselen. Denne situasjonen oppstår vanligvis når programmer som CCleaner har blitt brukt til å rydde ut PC-søppelfiler. Hvis du møter dette problemet, er det noen ting du må gjøre:

1] Oppdater Windows Defender-definisjoner.

2] Kontroller at sanntidsbeskyttelse er slått på.

3] Hvis du bruker CCleaner, fjerner du merket for å rengjøre Windows Defender-filer. Du vil se denne innstillingen under Cleaner> Programmer-fanen> Rull ned til "Verktøy"> Fjern merket for "Windows Defender". Dette er viktig siden CCleaner sletter skanneloggene for Windows Defender, som et resultat av dette, innehar Microsoft innebygd antivirus at en skanning ikke har blitt utført siden lenge, og utløser derfor en advarsel. Filfjerning har ingen effekt på antimalware-beskyttelsen gitt av MSE. Det er bare at advarselen dukker opp unødvendig. På samme måte, hvis du bruker en annen søppelpostrenser, kan du fjerne markeringen i avkrysningsboksen Windows Defender.

3] Skann datamaskinen med Windows Defender. Dette vil gjenfylle loggfilene.

For dine opplysninger, er de andre meldingene fra Windows Defender:

PC Status: Oppmerksomhet! Datamaskin i fare

Hvis du ser et rødt ikon med melding Datamaskin i fare, betyr det at datamaskinen din faktisk står overfor en trussel, og at du må ta den anbefalte tiltak for å la Windows Defender rengjøre malware.

Se hvordan du kan gjøre Windows Defender beskytte deg mot potensielt uønskede programmer også.

Datamaskinstatus - Beskyttet

Hvis du ser en datamaskinstatus - Beskyttet melding med et grønt ikon, betyr det at sikkerhetsstatusen til Windows-datamaskinen er god.

Håper dette hjelper.

Se dette innlegget hvis Windows Defender er slått av eller ikke fungerer.

Populært emne